Home Greek News ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΙΣΩ. ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΙΣΩ. ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ»

by _
0 comment 178 views

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Χρυσή Αυγή, δια του πολιτικού της συμβουλίου ζητά από τον αποχωρήσαντα και ανεξαρτητοποιημένο βουλευτή Κουκούτση, να γυρίσει την έδρα πίσω…

Η πλήρης ανακοίνωση:

«Παρά τις θριαμβολογίες των συστημικών μέσων, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, αφού η ισχύς των κομμάτων καθορίζεται στην επίσημη εκλογική διαδικασία και ουδεμία σχέση έχει με τις κοινοβουλευτικές αλχημείες.

Όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή Κουκούτση, απλώς έχουμε να πούμε ότι ο καθείς κάνει τις επιλογές του, για τους δικούς του λόγους.
Όμως, υπάρχει μία ρητή δέσμευση, που υπογράφει κάθε υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος, στην «Δήλωση Αποδοχής Υποχρεώσεων Μελών Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή», στην οποία ορίζεται ότι:

«Σε περίπτωση αποχώρησης ή διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, δεσμεύομαι από τον λόγο της τιμής μου πως θα παραιτηθώ από το βουλευτικό αξίωμα και θα επιστρέψω την έδρα στο κόμμα και τους ψηφοφόρους του»

Από κει και πέρα οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει, πραγματικά.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ενωμένη τον Αγώνα της για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Όλοι στις Επάλξεις του Εθνικού Αγώνα. Ψηλά τις Σημαίες για να αποδείξουμε για άλλη μία φορά στο σύστημα της κλεπτοκρατίας ότι η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι, που όσο το χτυπάς, τόσο πιο σκληρό γίνεται.

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή
Πολιτικό Συμβούλιο»

http://blablaworldnews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_7.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr