Home Greek News Ο «Μεσσίας» Αρτέμης Σώρρας στη γερμανική κρατική τηλεόραση

Ο «Μεσσίας» Αρτέμης Σώρρας στη γερμανική κρατική τηλεόραση

by _
0 comment 161 views

«Ιδού ο σωτήρας της Ελλάδας» – Δείτε το βίντεο

Ένα ρεπορτάζ της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης παρουσίασε με τρόπο όχι ιδιαίτερα κολακευτικό τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα.

Με σκωπτικό τρόπο ο παρουσιαστής του ARD σχολίασε πως «μπορεί να μην ακούγεται σοβαρό αλλά ο επιχειρηματίας Αρτέμης Σώρρας είναι για πολλούς Έλληνες κάτι σαν… Μεσσίας». Στο ίδιο το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Alpha, ο δημοσιογράφος απεσταλμένος στην Ελλάδα που πήρε τη συνέντευξη από τον κ. Σώρρα φαίνεται σαστισμένος στην αναφορά για τα τρισεκατομμύρια που βρίσκονται στη κατοχή του ίδιου και στη διάθεση του ελληνικού κράτους.

«Δηλώνω υπεύθυνα πως ως “Ελλήνων Συνέλευσις” θα κάνουμε έλεγχο μέχρι και το τελευταίο σεντ στα ταμεία της Ενωμένης Ευρώπης και ό,τι έχουν κάνει αλίμονό τους», δηλώνει στη γερμανική τηλεόραση ο Αρτέμης Σώρρας. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ωστόσο πως «με την ιδιωτική του περιουσία θέλει να απελευθερώσει την Ελλάδα από τα χρέη της. Το προβληματάκι; Κανένας δεν ξέρει που θα βρει τα χρήματα».

Ωστόσο οι δηλώσεις του για την «ασυλία στους μεθυσμένους οδηγούς», σε μία περίοδο που η Ελλάδα συνταράσσεται από τα πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα, προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2605546/o-messias-artemis-sorras-sti-germaniki-kratiki-tileorasi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr