Όταν η ηθοποιός Ντέμι Μουρ φίλησε ένα μικρό αγόρι στα χείλη!!! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Όταν η ηθοποιός Ντέμι Μουρ φίλησε ένα μικρό αγόρι στα χείλη!!! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο…παιδεραστές!

 

 

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.08, 03 Mαρ. 2017 | JohnKountouris.com

Το αγόρι ήταν μόνο 15 ετών !!!  Εξ ου και ο…ΑΣΤΟΝ ο…ΚΟΥΤΣΕΡ !!! Και το γεγονός ότι αυτοί οι ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ μένουν ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, δεν μας λέγει τιποτε αυτό???….

O μεγάλος γερουσιαστής Τζον Μακέιν υποστηρίζει τον ISIS, όπως ο Ομπάμα, Χίλαρι, το Ισραήλ, η Τουρκια, η ΣΑ, κ.ο.κ. Μέχρι τώρα, όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

Όμως, είναι ο ίδιος ο ISIS που ασχολείται με την εμπορία ανθρώπων για το σεξ καθώς και με μεγάλα κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!!!

Ο Άστον Κούτσερ, ο ΠΡΩΗΝ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ ΝΤΕΜΙ, εργάζεται για την εταιρεία Thorn που δημιουργεί λογισμικά που «παρακολουθεί», τάχα μου, τις κινήσεις των παιδεραστών.  Ωστόσο, η Thorn συνεργάζεται με το Ινστιτούτο…ΤΣΟΝ ΜΑΚΕΙΝ!!! Ο ίδιος ο Μακέιν υποστηρίζει ουσιαστικά αυτά τα εγκλήματα εις βάρος πολλών ενήλικων καθώς και…ΑΝΗΛΙΚΩΝ μέσω της οπλίσεώς του για τους μαχητές του…ISIS.

Κάντε τώρα εσείς μόνοι σας τον απαρραίτητο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ στα δικά σας τα μυαλά:

Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΑ ΝΤΕΜΙ ΜΟΥΡ –> ΑΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΕΡ –> THORN –> ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΖΟΝ ΜΑΚΕΙΝ –> ΙΣΙΣ –> ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ, κ.ο.κ….

Και τέλος, πριν απο μερικές εβδομάδες, εκλήθη ο ίδιος ο Α.ΚΟΥΤΣΕΡ να παρουσιασθεί ενώπιον του Αμερικανικού Κογρέσου να εκφωνήσει ομιλία για όλα τα αυτα μεγάλα κυκλώματα….ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Και ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ μετά απο την υπερ-έξαρση αναζητήσεων στο διαδίκτυο, απο πάρα πολλά εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σχετικά με το μεφάλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ» που αφορά ακριβώς το προκείμενο θέμα και…ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!….

ΆΡΑ, οι ελιτιστές της Ουάσινγκτον έχουν τρομάξει για το γεγονός ότι το «Πιτσαγκέητ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ μέσω της καμπάνιας δυσφημίσεως απο πλευράς των ΜΜΕ τους, που προσπαθούν να αμαυρώσουν όλους όσους μιλάνε δημόσια για αυτό το θέμα…

Δείτε τα ακόλουθα βίντεο να καταλάβετε και…ΦΡΙΞΤΕ!!!!! Μετά διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας για το πώς αυτό θέμα έχει φτάσει ακόμη κι την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ JUMBO και «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;;;

Αποκάλυψη σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!

“Ομαλοποιούν” πλέον την παιδοφιλία τα ΜΜΕ !!!