Αποκάλυψη σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!

Αποκάλυψη-σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το μεγάλο σκάνδαλα..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ που αφορά τα μεγάλα και διεθνώς δρώντα κυκλώματα απαγωγής μικρών παιδών και παιδεραστών και όχι μονο!!!

Επαληθεύεται 100 τοις 100 το ιστολόγιό μας για αυτές τις έρευνες που βγάζουμε σχετικά με αυτά τα μεγάλα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και παιδεραστίας!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.47, 27 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Δείτε πρώτα το ακόλουθο βίντεο να καταλάβετε και μετά δείτε τη δικιά μου εκπομπή για το ίδιο θεμα. Δείχνει ένα ειδικό τμήμα ενος παιχνιδιού (τρενακιού) στο Disney World (ο κόσμος του Ντίσνεϋ) της Φλόριδα που λέγεται….”It’s A Small World-Greece” (δηλ., Είναι Μικρός Ο Κόσμος–Ελλάς) που τυχαίνει να έχει επάνω του τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολο των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=e1xiuKw4M0o

Δείτε τώρα την εκπομπή μου όπου σας τα εξηγώ όλα! Την έχω αναβάσει και στο Youtube και στο Facebook:

Μεγάλη ενημέρωση από το GreekNewsOnDemand.comΑποκάλυψη-σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Επαληθεύεται 100 τοις 100 το ιστολόγιό μας για αυτές τις έρευνες που βγάζουμε σχετικά με αυτά τα μεγάλα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και παιδεραστίας!!! Το άρθρο εδω: http://greeknewsondemand.com/2017/02/28/αποκάλυψη-σοκ-τα-διεθνώς-αναγνωρισμέ-2/

Posted by John Kountouris on Monday, February 27, 2017

https://www.youtube.com/watch?v=KIZ_tc_f2O8

To Ντίσνεϋ είναι ΓΝΩΣΤΟ για τη…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΑ και τώρα αυτοί οι…ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ έχουν βάλει στόχο τη δικιά μας την…ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μαζί με τα…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

Δείτε τώρα τα ακόλουθο βίντεα να καταλάβετε! Το πρώτο μιλάει για το γεγονός πως έχουν συλληφθεί διαχρονικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Ντίσνεϊ World της Φλόριδα για τη…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!! Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί που έχουν εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο, γιατί μιλάμε εν προκειμένω για ένα συντονισμένο σχέδιο του Ντίσνεϊ που συνδέεται με το τεράστιο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» που αφορά αυτά τα μεγάλα διεθνώς δρώντα κυκλώματα…ΑΠΑΓΩΓΗΣ και ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και όχι μόνο!…

https://www.youtube.com/watch?v=pWm_TIVsA00

https://www.youtube.com/watch?v=Lr7Slb5TIQE

Τώρα, μπείτε τώρα στον κόπο σας παρακαλώ να διαβάσετε όλα όσα σας έχουμε βγάλει μέχρι τώρα για το μεγάλο σκάνδαλο των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ…«ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ»!!!….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Τι είναι το “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) και πώς σχετίζεται αυτό με τους…ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ;;;

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Kαλύπτει τη σύλληψη του ΕλληνοΑμερικανού Τ.Κατσιαντώνη στο πρόγραμμά του ο Alex Jones (Αλεξ Τζόουνς)!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ JUMBO και «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;;;

Συγκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο PizzaGate (Πιτσαγκεητ) των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ο…ΝΤΟΝΑΝΤ ΤΡΑΜΠ!!

Ανακαλυφθηκαν οι ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ στην πιτσαρία…COMET PING PONG, το επίκεντρο του σκανδάλου «Πιτσαγκέητ» των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!