Έκτακτο: Γεμάτο συνθήματα των παιδεραστών το…Facebook!!! Έχει σαν σύμβολο της ένα σύμβολο που μοιάζει 100τοις100 με ένα άλλο σύμβολο των παιδεραστών η εταιρεία…ALGIDA!!!

Έκτακτο: Γεμάτο τα σύμβολα και τα συνθήματα των παιδεραστών το…Facebook!!!

Έχει σαν σύμβολο της ένα σύμβολο που μοιάζει 100 τοις 100, σε αντικατοπτρισμό, με ένα άλλο σύμβολο των παιδεραστών η εταιρεία… ALGIDA!!! Μιλάω για την καρδιά μέσα σε μια καρδιά όπως θα δείτε παρακάτω…

Έχει διακινητές μικρών παιδιών στην κυβέρνηση του ο κ Ντόναλντ Τραμπ μέσω της εταιρείας Dyncorp που έχει κατηγορηθεί απο το Κογκρέσο για τη διακίνηση μικρών παιδιών!!! Έχουν γίνει στο παρελθόν επερωτήσεις στο Κογκρέσο για το ίδιο ζήτημα!!! (πατήστε εδώ)

Η κυρία Χίλαρι Κλίντον Λέει στα e-mail της ότι της αρέσει να κάνει…θυσίες!!! (πατήστε εδώ)

Το Ντίσνεϊ βάζει στόχο τα ελληνόπουλα μας με τα σύμβολα των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ και όχι μόνο!!!…(πατήστε εδώ)

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12.04, 28 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε κάποιος στο Φάις και αλλού, βλέπουμε μια γυναίκα να ξεφυλλίζει καθώς να…ΕΚΘΕΤΕΙ ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο «ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ (ΑΡΧΙΔΙΑ δηλ.) ΜΟΥ;;;»

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ και…ΦΡΙΞΤΕ!!!

https://www.facebook.com/NewWorldOutlawzKilluminati/videos/1077083805692907/

 

Δυστυχώς παιδιά το πρόβλημα με αυτά τα διεθνως δρώντα κυκλώματα παιδεραστίας είναι διαδεδομένο ΠΑΝΤΟΥ και έχει φθάσει ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Τώρα, όσον αφορά την εταιρεία ALGIDA δεν κατηγορούμε ευθαρσώς κανέναν εκεί για τέτοια πράγματα. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ μερικά…ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για αυτούς εκεί, όμως «ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ…ΠΑΙΡΕΡΑΣΤΩΝ;;;»…«ΕΕΕ??!!!»…«ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ 100 τοις 100 ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ “Girl Love: Child Love”, δηλ., «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ??!!!».

ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!…

Δείτε τώρα τις ακόλουες εκπομπές μου πάνω σε αυτό το θέμα και μετά διαβάστε το παρακάτω άρθρομου  με τίτλο «Αποκάλυψη σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!» για να καταλάβετε πλήρως τι παίζεται εδώ:

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.comΈκτακτο: Γεμάτο τα συνθήματα των παιδεραστών το…Facebook!!! Έχει σαν σύμβολο της ένα σύμβολο που μοιάζει 100τοις100 με ένα άλλο σύμβολο των παιδεραστών η εταιρεία… ALGIDA!!! Έχει διακινητές μικρών παιδιών στην κυβέρνηση του ο κύριος Ντόνλαντ Τραμπ!! Η κυρία Χίλαρι Κλίντον Λέει στα e-mail της ότι της αρέσει να κάνει θυσίας!! Το Ντίσνει βάζει στόχο τα ελληνόπουλα μας!! Διαβάστε εδώ: http://greeknewsondemand.com/2017/02/28/έκτακτο-γεμάτο-συνθήματα-των-παιδερα/

Posted by John Kountouris on Tuesday, February 28, 2017

 

GreekNewsOnDemand.comΑποκάλυψη σοκ από το Wikileaks: Έκανε θυσίες Στην περιβόητη πιτσαρία "Comet Ping Pong" Η Χίλαρι Κλίντον! Εκεί είναι το κέντρο του μεγάλου σκανδάλου παιδεραστίας που λέγεται "Πιτσαγκέητ"!!! Επίσης ο πρόεδρος Τραμπ Μόλις Προσέλαβε μια εταιρεία, Γνωστή για την διακίνηση μικρών παιδιών, Που λέγεται Dyncor, Που λειτουργεί χρόνια σαν ανάδοχος εταιρεία του υπουργείου αμύνης, Να ηγηθεί της έρευνας σχετικά με όλες αυτές τις πρόσφατες διαρροές εις βάρος της δικής του κυβέρνησης !!

Posted by John Kountouris on Monday, February 27, 2017

Διαβάστε επίσης!

Αποκάλυψη σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!