Home Greek News ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: Ο MISTER TSIPRAS ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: Ο MISTER TSIPRAS ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!

by _
0 comment 133 views

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: Ο MISTER TSIPRAS ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ισχύς του, η αγάπη των Γερμανών! Μιλάμε για τον άλλοτε μνημονιοσχίστη mister Tsipra, ο οποίος –για μια ακόμα φορά!- κέρδισε τα εύσημα των αφεντικών του, δείγμα ότι δεν πρόκειται να απαλλαγούμε συντόμως από δαύτον – κι από τον χοντρό συνοδοιπόρο του, μπούλη Πανούλη!

Έτσι, σε συνέντευξή του στο κρατικό γερμανικό ραδιόφωνο, ο υφυπουργός Οικονομικών του 4ου Ράιχ, Γενς Σπαν, προανήγγειλε συμφωνία με την Ελλάδα, χωρίς καμμιά ρύθμιση του χρέους:

«Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (DNT) η οποία να μην απαιτεί ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Σε τελευταία ανάλυση το θέμα δεν είναι αυτή τη στιγμή το χρέος, αλλά το πως θα επιτευχθεί ανάπτυξη. Η Γερμανία επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη».

Μετά ήρθαν τα συχαρίκια προς την συγκυβέρνηση των τωρινών υποτακτικών της φράου Μέρκελ, που ξεπέρασαν όλους μαζί τους προηγούμενους: «Πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση έκανε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί».

Αλλά, πρόκειται για συχαρίκια χωρίς αντάλλαγμα, αφού όπως είπε ο Γερμαναράς: «Η συζήτηση όμως γύρω από ένα ενδεχόμενο κούρεμα τους ελληνικού χρέους θα εξελαμβάνετο ως αδικία από χώρες όπως η Ισπανία και η Ιρλανδία».

Έτσι συμβαίνει πάντα με όλους τους λακέδες κι o mister Tsipras ας μην έχει παράπονο!

https://ethnikismos.net/2017/02/27/υπουργοσ-τησ-μερκελ-ο-mister-tsipras-εκανε-για-μασ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr