Home Greek News ΠΡΟΣ ΤΟ JUMBO και «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;;;

ΠΡΟΣ ΤΟ JUMBO και «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;;;

by _
0 comment 237 views

ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ, ΚΤΛ. 

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ) !!!…

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ «JUMBO», ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΛΑΤΕ JUMBO…«ΜΑΓΚΕΣ» ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΒΆΛΑΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΤΥΜΕΝΑ ΑΠΡΕΠΕΣΤΑ ΣΑΝ…ΠΟΡΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.42, 26 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Εν όψει των εξής αποκαλύψεων των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» και των σάιτ luben.tv και siriusanews.blogspot.com, θέτουμε τα εξής ΕΥΛΟΓΟΤΑΤΑ ερωτήματα προς τόσο το JUMBO όσο και «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», που τυχαίνει κι τα δύο να κάνουν συνεργασία μαζί για την βοήθεια των μικρών εν Ελλάδι παιδιών:

-Γιατί εσείς στο JUMBO βάζετε μικρά κορίτσα, ντυμένα σαν…ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, να σας κάνουν….ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, εις βάρος της δικής της…ΑΓΝΟΗΤΗΣ βέβαια???!!!  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ???!!!  ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ???!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ TA ΑΜΕΣΩΣ!!!  ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ του JUMBO ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ….

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΛΙΠ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ:

-Εσείς στο «Χαμόγελο του Παιδιού», που θιχτήκατε πριν λίγες μέρες όταν έγραψα ενα διαφωτιστικό άρθρο (πατήστε εδώ) για εσας —πάνω στην οργή μου βέβαια και το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ θα κάνετε τελικά καμιά ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ την αποδεδειμένα στενή συνεργασία που έχετε με το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης περι των εξαφανίσεων μικρών παιδιών που λέγεται…«Amber Alert» και που, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, προσλαμβάνει…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ και ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, όπως η κα Laura Silsby (πατήστε εδώ), η στενή συνεργάτρια των…ΚΛΙΝΤΟΝ, των ΑΡΧΙΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ (πατήστε εδώ)???!!!  Εγώ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ.

Αυτά που έγραψα είναι τεκμηριωμένα καλά απο πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη που έχουν συνδέσει αυτό με το μεγάλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!  Και σας έστειλα ένα εμαιλ όπου σας εξήγησα καλα πως στο αυτό σκάνδαλο έχει εμπλακεί ακόμη κι η…ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ! Διαβάστε το άρθρο μου «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!».

Αν θέλετε να σας ζητήσω «συγνώμη» για αυτό που έγραψα για εσάς, κτλ, τότε ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ “Amber Alert”!!!  

ΔΕΙΤΕ τα ακόλουθα βίντεο για του λόγου το αληθές. Το πρώτο είναι του μεγάλου πρακτορείο ειδήσεων ASSOCIATED PRESS που δείχνει την κα…Laura Silsby το 2009 που έπρεπε να εμφανιστεί για τη δεύτερη φορά σε ένα δικαστήριο στην Αΐτη απο το οποίο είχε κατηγορηθεί αρχικά το ίδιο έτος για την…ΑΠΑΓΩΓΗ 33ιων ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, η οποία παρέχει την τεχνολογική υποστήριξη στο…AMBER ALERT με το οποίο κάνετε ΕΣΕΙΣ συνεργασία εκεί στην…ΕΛΛΑΔΑ!!! Μιλαώ για το …Amber Alert Hellas. Αυτή η γυναίκα ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ…Amber Alert…ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???!!!   Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ «ΕΡΑΝΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, …

Η υπόθεση αυτή είναι γνωστή εδώ και…ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!…ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ???!!….

https://www.youtube.com/watch?v=vzVAcn1YkcY

 Επιπλέον, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Ανακαλύφθηκαν οι ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ στην πιτσαρία…COMET PING PONG στην Ουάσινγκτον, ιδιοκτησίας του Τζέιμς Αλιφαντή, του ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥΤΣΗ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ο οποίος αποτελεί το επίκεντρο του σκανδάλου «Πιτσαγκέητ» των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ μαζί με το εν λόγω «μαγαζάκι» του!!!» για το μεγάλο σκάνδαλο «Πίτσαγκέητ» (Pizzagate) που ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ και έχει φτάσει ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (πατήστε εδώ)!!!  ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ??? ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ», ΕΧΕΤΕ ΣΠΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΗΣ…ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΡΕΒΕΝΏΝ ΚΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ??? ΕΕΕ??!!! ΓΙΆ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ…ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ???…

Και κάτι τελευταίο, έχετε διωρθώσει καθόλου το «Jumbo» για τις…άσεμνες διαφημίσεις του όπως τις περιέγραψα παραπάνω???…

Όσον αφορά το JUMBO, διαβάστε το ακόλουθο να καταλάβετε:

WTF: Οι αποκριάτικες στολές για κοριτσάκια των Jumbo είναι η χαρά του παιδέρα (PHOTOS)

Όσον αφορά το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», διαβάστε το ακόλουθο να καταλάβετε:

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ»!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο μου όπου τα εξήγησα όλα:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/641478319391560/

-Γιάννης Κουντούρης, Δημοσιογράφος 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

https://www.youtube.com/watch?v=AwjTtNrCKp0&t=1837s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr