Home Greek News Ανακαλυφθηκαν οι ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ στην πιτσαρία…COMET PING PONG, το επίκεντρο του σκανδάλου «Πιτσαγκέητ» των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!

Ανακαλυφθηκαν οι ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ στην πιτσαρία…COMET PING PONG, το επίκεντρο του σκανδάλου «Πιτσαγκέητ» των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!

by _
0 comment 161 views

Ανακαλυφθηκαν οι ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ στην πιτσαρία…COMET PING PONG στην Ουάσινγκτον, ιδιοκτησίας του Τζέιμς Αλιφαντή, του ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥΤΣΗ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ο οποίος αποτελεί το επίκεντρο του σκανδάλου «Πιτσαγκέητ» των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ μαζί με το εν λόγω «μαγαζάκι» του!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.42, 26 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με τον ακολουθο ερευνητή, οι…ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- έχουν βρεθεί στη ΠΕΡΙΒΟΗΤΑΤΗ πιτσαρία COMET PING PONG. Κι τι σημαίνουν όλ’αυτά??  ΕΚΕΙ ΑΠΑΓΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και…ΤΡΩΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αυτά αναφέρονται εδώ στις ΗΠΑ εδώ και παρα πολλά χρόνια ακόμη απο υψηλόβαθμους πράκτορες του FBI, όπως ο Ted Gunderson (πατήστε εδώ).

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΉΣΕΙ ΌΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ…ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΘΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΑΡΚΟΣ, ΚΤΛ. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΤΗ ΟΛΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ…ΨΑΞΕΙ…

Και για όσους θα τολμήσουν να αμφηβητήσουν όλ’αυτά, θα τους παρακαλέσω να ρίξουν μια ματιά σε αυτό το βίντεο εδώ που δείχνει ένα βραδινό καθώς και παρα πολύ…ΣΚΟΤΕΙΝΟ πάρτι που έλαβε χώρα πριν μερικά χρόνια στη ίδια πιτσαρία COMET PING PONG, όπου μίλησε κάτι πέραν απο έναν…ΠΟΥΤΣΗ, ΤΡΑΝΣ και δεν ξέρω τι άλλο, το οποίο μιλούσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ…ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!…

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΔΏ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ…

https://www.youtube.com/watch?v=wYHAfZgGWDY&t=612s

Απ’ο,τι φαίνεται, και σύμφωνα με τις αποδείξεις που έχουμε μεχρι τώρα εντός εγκαταστάσεων του COMET PING PONG έχουν στήσει αυτούς τους κρυφούς θαλάμους δολοφονίας κατω απο τη μύτη του ευρέος κοινού, αλλα σε συνεργασία με τις σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν τη κυβέρνηση πίσω απο τα παρασκήνια! Και παρ’ όλο η ΠΛΕΘΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ για όλ’αυτά, ούτε το Υπο. «Δικαιοσύνης» των ΗΠΑ δεν θέλει να ερευνήσει αυτό το ζήτημα!  Αλλά αυτά τα ξέρουμε εμεις οι Αμερικανοί εδώ και πολλές δεκαετίες, ότι, τέτοια πράγματ κάνουν οι κυβερνώντας μας σε συνεργασία με πολλούς ελιτιστές, μεγάλα ονόματα, δησιμότητες, κ.ο.κ….!!!…

Διβάστε τα ακόλουθα άρθρα μου να καταλάβετε:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

Τι είναι το “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) και πώς σχετίζεται αυτό με τους…ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ;;;

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Ο δημιουργός του ακόλουθο βίντεο έχει δεχτεί ΑΠΕΙΛΕΣ απο τον ίδιο τον..ΤΖΕΙΜΣ ΤΟΝ…ΑΛΗΦΑΝΤΗ, ο οποίος του είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ του παιδιού «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!» Ομώς, ήταν το ιδιο το παιδί που είχε έλθει αρχικά σε επαφή για να του πάρει συνέντευξη για το σκάνδαλο «Πίτσγκέητ». ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΗΤΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ…

Δείτε τώρα το βίντεο!…

https://www.youtube.com/watch?v=ZnHj15cQ3_k

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr