Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΕΣΜΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΕΣΜΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 173 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην μεγάλη διάσκεψη ασφαλείας στο Μόναχο παραβρέθηκαν όλα τα μεγάλα στελέχη της κυβέρνησης του Τραμπ που έσμιξαν με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.10, 24 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Απο το σάιτ altsantiri.gr” διαβάζουμε:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 53η Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο, παρέστη στην εναρκτήρια τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας και πολλές προσωπικότητες από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν επίσημος προσκεκλημένος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε ο πρώην Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Κοέν, με την παρουσία Υπουργών Άμυνας χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, όπου τονίστηκε η ανάγκη αναπροσαρμογής της Συμμαχίας στην αντιμετώπιση των νέων μορφών κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι χώρες – μέλη.

Στην ετήσια διάσκεψη για θέματα διεθνούς ασφάλειας λαμβάνουν μέρος αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων απο όλο τον κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, κτλ.

‘ΟΜΩΣ, αυτό που παρέλειψαν τα ΜΜΕ να μας πουν για αυτό, είναι οι εξής πληροφορίες που παίρνουμε απο τον κ Wayne Madsen…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του κορυφαίου δημοσιογράφου κ Wayne Madsen με τίτλο «The Three Trump Administrations», δηλ «Οι τρείς εκδοχές της κυβερνήσεως του Τράμπ», μαθαίνουμε προς μεγάλην έκπληξίν μας για την παρουσίαν μεγάλων ελιτιστών που έτυχε κι αυτοί να παραβρεθούν στην Μεγάλην Διάσκεψιν Ασφαλείας στο Μοναχό που μόλις έλαβε χώραν εκεί:

Και αν οι μανιώδεις αντι-παγκοσμιοποιητές υποστηρικτές του Ντόναλτν Τράμπ πιστεύουν ότι ο πρόεδρός τους «αποστραγγίζει τον βάλτον» των χειρότερων εχθρών τους, μπορεί να εκπλαγούν στο γεγονός ότι και ο κ Μάικ Pence και ο Mattis έσμιγαν στο Μόναχο τόσο με την κυρία Lynn Forester de Rothschild (Ρότσιλντ), στελέχη της μυστικής λέσχης η Τριμελής Επιτροπής, όπως ο αναπληρωτής πρόεδρός της, κ Μιχαήλ Fuchs, καθώς με τον παγκόσμια πολιτικό ταραχοποιό George Soros (Τζόρτζ Σόρος)!

Δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν η ίδια η ρωσική κυβέρνηση που έλαβε προσκλητήριο για να παραβρει κι αυτή στο διάρκεια αυτής της διασκέψεως, κάτι το οποίο ήταν … ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.  Κι αφού ο Mike Pence άσκησε κριτική στη Ρωσία για τα συνηθισμένα, πήρε μετά το λόγο ο κ Λαβρόφ, ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας, και ζήτησε απο τις ΗΠΑ…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…να γίνει στον κόσμο μια…ΜΕΤΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ώστε να συμμετέχει σε αυτήν…ΚΙ Η ΡΩΣΙΑ!!!

Δείτε τώρα την σημερινήν μου εκπομπήν επ’αυτού!…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/642303169309075/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr