Home Greek News Όταν ο Γερο-Μπούς εξήρε την μεγάλη και ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ οργάνωση της Ομογένειας…AHEPA!

Όταν ο Γερο-Μπούς εξήρε την μεγάλη και ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ οργάνωση της Ομογένειας…AHEPA!

by _
0 comment 464 views

Η ΜΕΛΑΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΙ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “AHEPA” ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»!!!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ…ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.06, 23 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Σε ένα άρθρο μου με τίτλο «Μια συνέντευξις που άφησε….ΕΠΟΧΗ!!!», γράφω τα εξής για την κα. Μαρία την..ΛΑΔΑ, μια απο τις πιο γνωστές Ελληνίδες της Ομογένειας στο Λος Άντζελες:

Την είχα βοηθήσει πάρα πολλά για να τακτοποιηθούν όλες οι υποθέσεις της γιατί ήταν πολύ προχωρημένη σε ηλικία και ήξερε πως δεν είχει πολύ χρόνο ακόμη να ζήσει.

Η Μαρία άφησε ένα μεγάλο όνομα στις εδώ ελληνικές κοινότητες του Λος Άντζελες, ιδιαίτερα στην μεγάλη ελληνική κοινώτητα της πόλεως Νόρθριτζ (Northridge) της Καληφόρνιας. Είχε βοηθήσει χιλιάδες κόσμο με διάφορα θέματα διότι ήταν μέλος του Δ.Σ. της μεγάλης πόλεως αυτής! Αυτήν την ήθελαν για ακόμη…ΔΗΜΑΡΧΟ της Northridge! Αλλά δεν μπορούσε διότι δεν μιλούσε τόσο καλά τα Αγγλικά.

Μια φορά, ένας μεγάλος όμιλος εργολάβων ζήτησε απο την πόλη αυτή άδεια με την οποία να γκρεμίσουν τα σπίτια πολλών δημοτών αυτής της πόλης για να κτίσουν πολυκατοικίες παντού! ΔΕΝ πτοήθηκε όμως η Μαρία απο αυτό το δόλιο σχέδιο και χρησιμοποίησε την επιρροή που ήσκει τότε επι των πραγμάτων για να μπεί…ΦΡΕΝΟ σε αυτήν την προσπάθεια και…ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!

Ο άνδρας της ήταν ο ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατόριου «ΛΑΔΑΣ» που ήταν χρόνια στο κέντρο του Λος Άντζελες και εκεί εσύχναζαν μεγάλες προσωπικότητες. Αυτός ήταν επίσης ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της γνωστής λέσχης της Ομογένειας….ΑΧΕΠΑ (AHEPA)!!! Δεν ήθελα εγώ όμως της πω της Μαρίας πώς αυτοί οι Έλληνες ήσαν όλοι και…ΜΑΣΟΝΟΙ και ότι η ΑΧΕΠΑ παραμένει ακόμη και σήμερα κάτω απο τον έλεγχο των….ΜΑΣΟΝΩΝ. Ήταν αθώα γυνή και καθαρή και δεν θα το καταλάμβανε αυτό.

Λοιπόν, έχω βγεί αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση εδω στις ΗΠΑ (πατήστε εδώ) όπου ομίλησε όχι μόνο για την Μασόνία, σε γενικές γραμμές, αλλά ΚΑΙ για τους δεσμούς με τη Μασονία που διατηρεί απο την πρώτη μέρα κιόλας της ιδρύσεως της η μεγάλη οργάνωση της Ομογένειας…AHEPA.

H AHEPA δεν κρύβει το γεγονός που την ελέγχει οι…ΜΑΣΟΝΟΙ, αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο…ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ.

Το στέμμα που βλέπετε στην κορυφή του εμβλήματός της δεν αντιπροσωπεύει το στέμμα ενός βασιλέως. Τουναντίον, αντιπροσωπεύει την Υπέρτατη Στοά, την ανωτάτη εκτελεστική αρχή του Τάγματος της AHEPA, με έδρα την Ουάσινγκτον!

Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, εκμεταλλεύονται όλα τα ωραία σημεία των αρχαίων Ελλήνων μας τα μέλη της ΑΧΕΠΑ μαζί με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς, κτλ., γιατί κάνει ακριβώς την ίδια πρακτική οι ίδιοι οι…Μασόνοι, έχοντας οικειποιηθεί την….ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!! Και κάνοντας έτσι, ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!

Η Μασονία είναι η…ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!! Η AHEPA είναι…ΤΑΓΜΑ, κι όπου ακούτε τη λέξη «ΤΑΓΜΑ», να είστε σίγουροι πως εκεί είναι…ΜΑΣΟΝΟΙ!!!

H AHEPA δεν είναι μια εκκλησιαστική οργάνωση, παρόλο που υποστήριζε ανέκαθεν την Ελληνική Ορθόδοξη αρχιεπισκοπία, κτλ. Είναι μια αδελφική οργάνωση. Υπάρχουν πολλοί μη-Έλληνες και μη-Ορθόδοξοι που τυχαίνουν να είναι μέλης της, συμπεριλαμβανομένων των εκλεγμένων υπαλλήλων. Οι Πρόεδροι Χάρι Τρούμαν και Τζέραλντ Φορντ ΉΤΑΝ Ahepans!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε…

Σύμφωνα με άρθρο με τίτλο «Η Σιωνιστική “Ελληνική-Αμερικανική” Οργάνωση “Α.Χ.Ε.Π.Α.” διαφημίζει τώρα για εβραϊκές επιχειρήσεις!» του σάιτ “xaameriki.wordpress.com“, η ΑΧΕΠΑ υποστηρίζει…ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! Και διαβάζουμε τα εξής:

  • Η ΑΧΕΠΑ είναι μια απάτη που προσποιείται να αντιπροσωπεύουν τον ελληνισμό και τα συμφέροντα των Ελλήνων…
  • Υποστήριξε τους Εβραίους εδώ στις ΗΠΑ που ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΧΛΑ-ΜΑΡΑ να βάλει  φυλακή ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα μέλη της Χρυσής Αυγής!…
  • Υποστηρίζει το πλήρες ξεπούλημα της ελληνικής εθνικής αυτονομίας και τους πόρους της Ελλάδος για το Σιωνιστικό Ισραήλ, κάνοντας αποκλειστικές συμβάσεις με ισραηλινές εταιρείες, όπως η TEVA, μια φαρμακευτική εταιρεία με τη φήμη για τη δηλητηρίαση ανθρώπων με τα γενόσημα φάρμακά της που παράγονται σε χώρες του τρίτου κόσμου χωρίς κανονισμούς ασφαλείας…

Συνεχίζει το ίδιο άρθρο με τα εξής ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ καθώς και…ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ εις βάρος αυτής της εντελώς…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ της…«ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ»:

Πρόσφατα, εδώ στις ΗΠΑ, μερικά από τα μέλη μας, που έχουν πρόσβαση στις ταχυδρομικές καμπάνιες της AHEPA, έλαβαν μια διαφήμιση μέσω ταχυδρομείου απευθείας από τη ΑΧΕΠΑ, για ένα προϊόν που ονομάζεται “Mobile Alert” από μια εταιρεία που ονομάζεται “Connect Αμερική”. Αυτό το προϊόν είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που χρησιμοποιείται από τους ηλικιωμένους για να καλέσουν ασθενοφόρο στην περίπτωση που πέσουν κάτω μην έχοντες κανέναν που να τους βοηθήσει, κτλ.

Ο Ντάνιηλ Gilbert είναι ένας δισεκατομμυριούχος Εβραίος και ο κύριος χρηματοδότης της “Mobile Alert” της “Connect America.”

O Δανιήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ken Gross, δεν είναι μόνο Εβραίοι, αλλά ιδιαίτερα ενεργοί στα υψηλότερα επίπεδα της Σιωνιστικής εξουσίας. Ο Δανιήλ είναι ένας άμεσος υποστηρικτής μιας οργάνωσης ORT για την παροχή εκπαιδευτικής κατάρτισης για την εβραϊκή νεολαία σε όλο τον κόσμο.

Ούτε μια δεκάρα των κερδών αυτής της εταιρείας πηγαίνει στην ελληνική νεολαία.

Ούτε μια δεκάρα των κερδών αυτής της εταιρείας πηγαίνει στην ελληνική νεολαία και τους Ελληνες τους έχουν βάλει να τους κάνουν…ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΙΟΛΑΣ την ώρα που…ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου βλέπουμε τον γερο-Μπούς να..ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ…AHEPA, μιας και είναι κι αυτός…ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΣΟΝΟΣ που ένιωσε την ανάγκη να…ΕΠΕΥΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΕΣ”!!!

Και μην δίνετε σημασία στην ανάλυση του παιδιού που προσπαθεί να μας εξηγήσει τους Ελληνες θεούς, κτλ, καταδικάζοντας τους Αρχαίους Έλληνες για «παγανισμό» κτλ. Γι’αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήστε απο το 13:00 του κλίπ και μετα άμα θέλετε…

https://www.youtube.com/watch?v=eaI2VC5tp2w

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr