Home Greek News ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

by _
0 comment 118 views

ΤΕΡΜΑ η ασυλια κε ΚΟΥΛΗ,με το σουργελο τον ΑΔΩΝΙ και την γατα των ΙΜΑΛΑΙΩΝ….ΑΙΣΧΟΣ η προτροπη του ΑΔΩΝΙ να διαβασουν ΟΛΟΙ το καταπτυστο αρθρο…..που θεωρει συνωμοτη τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ εναντιον της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τον διορισμενο αντιπροεδρος δεν το ψηφισαν οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ για αντιπροεδρο,εσυ τον διορισες ΕΣΥ πρεπει να τον ΠΑΥΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ μαλιστα να τον παυσεις και να τον στειλεις πισω στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Το απόλυτο αίσχος στο κόμμα του Μητσοτάκη: Σε μία πρωτοφανή επίθεση κατά του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προέβη ο νυν αντιπρόεδρος της νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Με την δημοσίευση του κατάπτυστου άρθρου του Βήματος του Ψυχάρη που χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο ως «συνωμότες της δραχμής», που επιδιώκουν την…καταστροφή της χώρας για να ξαναγίνει ο πρώτος, πρωθυπουργός, και την συνάντηση του συντάκτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φαίνεται ότι είναι πλέον γραμμή της ηγεσίας να «τελειώνει» με τον Κώστα Καραμανλή. Εάν μάλιστα προστεθεί και η εξοργιστική αφωνία της ηγεσίας μετά τις αποκαλύψεις που δικαιώνουν πλήρως τον Κώστα Καραμανλή έναντι Σημίτη και Παπανδρέου, για τις οποίες ο Μητσοτάκης δεν έβγαλε ούτε λέξη (!!), δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για «υπόγειο πόλεμο» αλλά για ανοιχτή σύγκρουση.

Φυσικά, αφού έτσι το έχει αποφασίσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, συγνώμη της νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να διαγράψουν τον Κώστα Καραμανλή, από το να βάζουν δημοσιογραφικά πιστολιά να τον συκοφαντούν βάναυσα. Αλλά με πιο ηθικό ανάστημα θα τολμούσα να το κάνουν;

https://kentrodexios.wordpress.com/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr