Home Greek News ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ»!

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ»!

by _
0 comment 520 views

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ «ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 07.46, 22 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Διαβάστε την παρακάτω επιστολή που μου έστειλε πριν απο λίγο η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκεί στην Ελλάδα.  Διαβάστε πρώτα την περογραφή και μετά πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην επιστολή αυτή. Πατήστε το λίνκ μετά θα μπορέσετε να την διαβάσετε την επιστολή…

Εμείς απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ!!! Σε ένα πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!», κάναμε ένα πολύ σαφή σύνδεσμο μεταξύ της οργανώσεως αυτής και του συστήματος «Amber Alert» στην Αμερική (που ασχολείται με τις ειδοποιήσεις εξαφανήσεων μικρών παιδιών), που έχει ένα «υποκατάστημα» και στην Ελλάδα, το “Amber Alert Hellas“. Το “Amber Alert” σχετίζεται με…ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ήτοι με την κα Laura Silsby (πατήστε εδώ), στενή συνεργάτρια των ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΛΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, τους ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ γύρω απο τους οποίους περιστρέφεται η όλη υπόθεση του σκανδάλου…«ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ»!!!

Τώρα, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» με τέτοιου είδους….ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;!!!

Σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!» σχετικα με το γεγονός ότι όχι μόνο ΑΛΗΘΕΥΕΙ το μεγάλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» (“PIZZAGATE), που αφορά αυτά τα μεγάλα παγκόσμια κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ στα οποία εμπλέκονται και οι Κλιντον και πάρα πολλά άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, αλλά πως έχει φθάσει ακομη και…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, γράφω τα εξής:

Και για όσο για αυτούς εκεί έξω που θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν αυτά που γράφω εδώ, διαβάστε τι έγραψε στις 25 Ιαν. του 2017 το γνωστό και κορυφαίο ιστολόγιον zerohedge.com για αυτό το θέμα που τα λέει όλα:

Σε αντίθεση με αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι έρευνες που ξεκίνησαν πολλά εκατορμύρια άνρθωποι σε όλο τον κόσμο, τις οποίες τις έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ως «Pizzagate», δεν ξεκίνησε με λαγωνικά που “τρολάρουν” στο διαδίκτυο σκαλίζοντας μέσα στα παλιά εμαιλ του Τζόν Ποντέστα, που μας παρείχαν το Wikileaks, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποκωδικοποιήσουν την κωδικοποιημένη γλώσσα και συζητήσεις κάποιος παιδεραστών που σχετίζονται με πιτσαρίες καθώς και την εμπορία ανθρώπων. Ξεκίνησε με την συγκλονιστική ανακάλυψη ότι η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον παρείχαν βοήθεια σε μια ΚΑΤΑΔΙΣΚΑΣΜΕΝΗ διακινήτρια ΠΑΙΔΙΩΝ, την κα Laura Silsby, με αποτέλεσμα την μειωμένη ποινή για την εμπορία παιδιών.

H Silsby συνελήφθη στα σύνορα της Αϊτής προσπαθώντας να περάσει λαθραία 33 παιδιά έξω από την Αϊτή, χωρίς έγγραφα. Η ποινή και οι κατηγορίες της μειώθηκαν μετά από παρέμβαση του Μπιλ Κλίντον. Στον απόηχο της σύλληψης της Silsby, ο αρχικά προσληφθείς δικηγόρος της, ο κ Jorge Puello, συνελήφθη κι αυτός σε σχέση με ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης παιδιών κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο γυναικών και ανηλίκων από την Κεντρική Αμερική και την Αϊτή. Η αποκάλυψη αυτής της είδησης το Νοέμβριο ήταν είτε αγνοήθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ή δέχτηκε επιθέσεις από τις ελεγχόμενς απο τους Κλίντον εκδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδω: http://www.zerohedge.com/news/2017-01-25/clinton-silsby-trafficking-scandal-and-how-media-attempted-ignorecover-it

Γιατί είναι σημαντική αυτή η πληροφορία για αυτήν την γυναίκα? Γιατί όχι μόνο συνδέεται με τους εγκληματίες Κλίντον που βρίσκονται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ του σκανδάλου «Πιτσγκέητ», αλλά και γιατί αυτή εργάζεται τώρα για την εταιρεία Alert Sense, η οποία παρέχει την τεχνολογική βοήθεια για το «Amber Alerts» και τα συστήματα απόκρισης έκτακτης ανάγκης FEMA με το όνομα “Laura Galyer”!!! Άρα, τι σημαίνουν όλ’αυτά. Σημαίνουν πως το «Amber Alerts» όχι μόνο συνεργάζεται με ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ αλλά και με την…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!!!

Τωρα στο προαναφερόμενο ΔΕΝ κατηγόρησα ευθαρσώς, ευθέως το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τέτοιες πρακτικές απαγωγής μικρών παιδιών, κτλ. Είπα επίσης στο τελικό κομμάτι του άρθρο μου ότι «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ», ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Αναφέρω στον τίτλο του άρθρου πως «Εμπλέκεται με» το “Amber Alerts” Το “Χαμόγελο του Παιδιού”, κι αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δηλ., ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ…ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΗΝΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ!!

Τώρα με απειλεί αυτήν την στιγμήν το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι αν δεν κατεβάσω το άρθρο μου θα μου κάνουν «μήνυση». Ρε σε τι είδους κοινωνία ζούμε???…ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!! Αντι αυτοί οι δήθεν «καλοί» να με ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΟΥΝ και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ για αυτά που έχω γράψει για την οργάνωσή τους, ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!! Άρα, αυτό είναι παρα πολύ ενδεικτικό του γεγονότος ότι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ…”Amber Alert”!!!

Εγω ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! Έκανα τη δουλειά ενος ΣΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, κάτι που τολμούν ΛΙΓΟΙ να το κάνουν, ιδιαίτερα την…ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ!

Και εν όψει του γεγονότος πως η εκάστοτε ΑΘΝΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, απο το 1974 μέχρι σήμερα, συγκαλύπτει τα…ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, αυτό απο μόνο του…ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ! Βλέπε την υπόθεση της κας Μαρίας Μαργαρίτης διετέλεσε δικαστής Γρεβενών πριν την…ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Και τέλος, διαβάστε το άρθρο με τίτλο «Γιατί αλήθεια σοκαρίστηκε τόσο πολύ ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»;», το οποίο λέει τα εξής:

Η αντίδρασή του στην είδηση πως οδηγός που εργάζεται στην οργάνωση συνελήφθη «ντυμένος γυναίκα» γεννά πολλά ερωτήματα…

Και τέλος, εάν το «Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να κατεβάσω το πρώτο μου άρθρο που έγραψα για αυτούς, ας βγούν τότε στην δημοσιότητα και ας καταγγείλουν δημοσίως το σύστημα «Amber Alert»! Και μετα, εγώ, με τη σειρά μου, θα αναθεωρήσω το αρθρο μου ώστε να αντικατορτρίζεται η οργάνωση αυτή υπο ένα φως ΕΥΝΟΪΚΟ και μετα θα τους ζητήσω συγνώμη….

_________________

Καλησπέρα σας,

Επισυνάπτεται επιστολή από τον κο Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας.

Εκ μέρους του κ. Κ. Γιαννόπουλου,
Πωλίνα Πέτρου

Paulina Petrou
The Smile of the Child

Διαβάστε την επιστολή πατώντας το παρακάτω λινκ….

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr