Home Greek News Κουρτάκης: Μια απάντηση για να τελειώνουμε με τον οχετό του Καμμένου

Κουρτάκης: Μια απάντηση για να τελειώνουμε με τον οχετό του Καμμένου

by _
0 comment 179 views

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΌΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ NOOR 1

Από την ηµέρα που εκδόθηκαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» είναι µετρηµένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις που επέλεξα να γράψω σε πρώτο ενικό. Για αυτό και θέλω προκαταβολικά να σας ζητήσω συγγνώµη. Είµαι δηµοσιογράφος. Η ζωή τα έφερε και έχω τη δυνατότητα να εκδίδω εφηµερίδα. Η φύση της εργασίας µου είναι να ελέγχω τις εξουσίες, όλες τις εξουσίες. Οχι µόνο τη νοµοθετική και την εκτελεστική, δηλαδή τους πολιτικούς, αλλά και τη δικαστική και την οικονοµική. H φύση της εργασίας µου µε φέρνει σε σύγκρουση µε ισχυρούς. ∆εν είναι κάτι που θέλω, είναι η δουλειά µου αυτή. Στις ∆ηµοκρατίες, οι ελίτ είναι υποχρεωµένες να ανέχονται την κριτική. Αν θεωρούν ότι η κριτική είναι δίκαιη, να βελτιώνονται. Αν θεωρούν ότι είναι άδικη, να απαντούν. Αν θεωρούν ότι θίγονται, να καταφεύγουν στη ∆ικαιοσύνη. Προφανώς, δεν είµαι τέλειος. Στη δουλειά µου κάνω και λάθη. Αν θεωρήσω ότι έσφαλα, προσπαθώ να επανορθώσω. Αν όχι, αντιδικώ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Σε µια δηµοσιογραφική πορεία δεκαετιών όλα τα παραπάνω έχουν συµβεί. Και συγκρούστηκα και είχα συχνά δίκιο και κάποιες φορές είχα άδικο και επανόρθωσα και αντιδίκησα. Ολα αυτά συµβαίνουν. Μέχρι που άσκησα κριτική στον Πάνο Καµµένο. Μέχρι που αποφάσισα να ελέγξω µια πληροφορία που είχα για το σπίτι του στην Ικαρία. Μέχρι που αποφάσισα να δηµοσιεύσω ότι ο αντιµνηµονιακός σύµµαχος της νεοκοµµουνιστικής κυβέρνησης κάνει διακοπές στις Αλπεις. Με τον Πάνο Καµµένο όλα ήταν αλλιώς. Γιατί δεν ανέχτηκε την κριτική. Ούτε µου ζήτησε να διορθώσω. Ούτε καν µε πήγε στα δικαστήρια για τα δηµοσιεύµατά µου εναντίον του. Αντιθέτως, ξεκίνησε µια εκστρατεία ηθικής σπίλωσης και εξόντωσής µου. Ξαφνικά, έπαιρνα «µαύρα» λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Που, όµως, όλα είναι άσπρα. Και που τα Μέσα µου έλαβαν, όπως όλα τα µέσα ενηµέρωσης. Και µετά, ακόµη χειρότερα: Υπαινιγµοί ότι συµµετέχω σε οργιώδη πάρτι µε κόκες και βίζιτες, στα οποία δεν έχω βεβαίως ποτέ συµµετάσχει. Και, τέλος, το χείριστο: Εµπλέκοµαι στην υπόθεση του Noor 1, είµαι συνεργάτης του καταδικασθέντος για απλή συνέργεια σε διαµετακόµιση ναρκωτικών στην υπόθεση αυτή, του Κοτσώνη, ενώ όχι απλώς δεν έχω σχέση, όχι απλώς δεν έχω κατηγορηθεί, αλλά ούτε ως µάρτυς δεν έχω εξετασθεί για την εν λόγω υπόθεση.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ έχω ασκήσει µηνύσεις και αγωγές που έχουν ήδη αρχίσει να δικάζονται. Και θα ήταν όλα ακόµα µία συκοφαντική επίθεση ενός πολιτικού, που έχει ήδη αποφάσεις που τον υποχρεώνουν να αποζηµιώσει άλλους για συκοφαντικές αναφορές του. Οµως, οι δηλώσεις αυτές αναπαράγονται από µέσα ενηµέρωσης συγκεκριµένων επιχειρηµατικών συµφερόντων, δηλαδή από τον ΣΚΑΪ του κ. Αλαφούζου. ∆ήθεν ειδησεογραφικά: Αφού το είπε ο Καµµένος για το Noor 1, κοτζάµ υπουργός, να µην πούµε ότι το είπε; Και να µη φιλοτεχνήσουµε τη φωτογραφία του Κουρτάκη µε τις εικόνες των τόνων ναρκωτικών του Νοοr 1; Και ας ξέρουµε ότι ο Κουρτάκης δεν έχει καµία σχέση. Από κοντά και η «∆ηµοκρατία» του κ. Φιλιππάκη, στην οποία αρθρογραφεί ο κ. Κρανιδιώτης, συνήγορος του κ. Μελισσανίδη, και ο κ. Καλεντερίδης, υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη. Και για δείτε ακόµα µία ενδιαφέρουσα σύµπτωση: Και ο Μελισσανίδης και ο Πατέρας και ο Καµµένος έχουν έναν κοινό δικηγόρο, τον κ. Απατσίδη.

ΑΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ο κ. Καµµένος εκτοξεύει άθλιες συκοφαντίες εναντίον µου, οι οποίες αναπαράγονται από τον ΣΚΑΪ του κ. Αλαφούζου, από τη «∆ηµοκρατία» του κ. Φιλιππάκη, στην οποία αρθρογραφούν οι φίλοι του κ. Μελισσανίδη, όλοι δε έχουν κοινό δικηγόρο εναντίον µου. Συµπέρασµα: Μάλλον ο κ. Καµµένος εκπροσωπεί (µέσω αυτών που λέει) µια πολύ ευρύτερη συµµαχία συµφερόντων. Μάλλον δεν είναι ότι απλώς θίχτηκε από τα δηµοσιεύµατά µου. Προφανώς, η ηθική µου εξόντωση εξυπηρετεί τα σχέδια του κ. Αλαφούζου, επιχειρηµατικά και αθλητικά, τα σχέδια του κ. Φιλιππάκη, τα σχέδια του κ. Μελισσανίδη, επιχειρηµατικά, αθλητικά και ΟΠΑΠικά. ∆εν είναι ότι ο κ. Καµµένος θύµωσε γιατί µίλησα δήθεν για ένα παιδί του, γιατί απλώς ξέρει ότι η κριτική µου στόχευε στις δικές του κωλοτούµπες και ασυνέπειες. Αντιθέτως, προφανώς, υπάρχει ένα κοινό κέντρο, µε ενιαία νοµική κατάστρωση και σκέψη, που στοχεύει στην εξόντωσή µου, και ο κ. Καµµένος είναι ο «µπροστινός» µε ασυλία, ο εκπρόσωπος. Μια κουβέντα ακόµα, για να τελειώνουµε. ∆εν φοβάµαι για έναν απλό λόγο: Εγώ ξέρω τι έχω κάνει και έτσι ξέρω ότι δεν πήρα «µαύρα» λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως ξέρω ότι δεν έχω οποιαδήποτε σχέση µε το εµπόριο ναρκωτικών, όπως ξέρω και ότι δεν εκβίασα τον Καµµένο ή οποιονδήποτε άλλο. Επίσης, δεν φοβάµαι γιατί οι γονείς µου δεν είχαν σχέση ούτε µε τοκογλύφους, ούτε µε λαθρεµπόρους, ούτε µε εγκληµατίες. Στη δικιά µου οικογενειακή ντουλάπα, όσο κι αν ψάξουν, δεν θα βρουν σκελετούς.

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΜΩΣ, και οι του συστήµατος αυτού κάτι άλλο: ∆εν πρόκειται να σταµατήσω. ∆εν τους φοβάµαι. Με θίγει βαθύτατα η λάσπη. Η µάνα µου και ο πατέρας µου στο χωριό µου, στα Χανιά, στενοχωριούνται να ακούνε τέτοια πράγµατα για το παιδί τους, στενοχωριούνται να βλέπουν να µε διαποµπεύουν έτσι, η γυναίκα µου πληγώνεται, θυµώνει, θλίβεται. Και εγώ από σίδερο δεν είµαι, αλλά πίσω δεν θα κάνω. Οι συκοφαντίες του Καµµένου θα πέσουν στο κενό. Η ∆ικαιοσύνη θα τον κρίνει. Και οι υπόλοιποι της παρέας να το ξέρουν, τους παρακολουθώ. Και τη δουλειά µου θα την κάνω, θα συνεχίσω να ελέγχω σκληρά, ακόµα πιο σκληρά την εξουσία τους. Ανυποχώρητα για έναν απλό λόγο: Αυτή είναι η δουλειά µου.

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο, που σχετίζεται µε την υπόθεση του Noor 1. Μπορεί ο κ. Καµµένος και οι συν αυτώ να δώσουν µια απάντηση σχετικά µε την ολιγωρία που έχει επιδείξει η ελληνική ∆ικαιοσύνη στην έκδοση των ενταλµάτων σύλληψης εναντίον των χρηµατοδοτών (που είναι γνωστοί) της ποσότητας των ναρκωτικών που µετέφερε το ναρκοπλοίο; Ο πολύς κύριος Καµµένος, αντί να εκτοξεύει ψεύδη εναντίον µου, µήπως θα πρέπει κάποτε να ασχοληθεί και µε ένα πραγµατικό γεγονός; Οχι τίποτε άλλο. Αν δεν το πράξει, επιβεβαιώνει όσους λένε ότι η µη έκδοση ενταλµάτων από τη ∆ικαιοσύνη εξυπηρετεί όσους θέλουν να «κυκλοφορεί» η φήµη περί άγνωστων χρηµατοδοτών.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mia-apantisi-gia-na-telionoume-me-ton-ocheto-tou-kammenou

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr