Home Greek News «Εμφύλιος» στη ΝΔ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ σε Μητσοτάκη μαζεψε τον μ@κ@κ@ Άδωνη Γεωργιάδη..ΜΕΓΑΛΟΣ <αλητης> ο ΑΔΩΝΙΣ!!!!

«Εμφύλιος» στη ΝΔ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ σε Μητσοτάκη μαζεψε τον μ@κ@κ@ Άδωνη Γεωργιάδη..ΜΕΓΑΛΟΣ <αλητης> ο ΑΔΩΝΙΣ!!!!

by _
0 comment 190 views

ΟΡΓΗ και στο Προεδρικο μεγαρο γιατι προτεινει συστηνει ο αντιπροεδρος του κομματος με tweet και καλει να το διαβασουν το αρθρο του Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ γνωστου ως γατα των ΙΜΑΛΑΙΩΝ..Το αρθρο αυτο θεωρει τον προεδρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συνομωτη κατα της χωρας και του νομισματος…

ΚΟΥΛΗ ειναι δυνατον ο αντιπροεδρος σου να συστηνει να διαβασουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ την μαλακια της γατας των ΙΜΑΛΑΙΩΝ που βαζει στο ιδιο κουβα τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΤΟΝ Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ και τον ΤΣΙΠΡΑ ως συνομωτες….

ΝΤΡΟΠΗ και απο εδω και περα εισαι υπευθυνοις ΚΟΥΛΗ…
Περισσότερο ως κόμμα σε «εμφύλιο» παρά ως παράταξη που είναι έτοιμη, όπως διατείνονται στο Μοσχάτο,

να κυβερνήσει τον τόπο εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η ΝΔ. Η διάσπαση που έχει προκύψει στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αποτέλεσμα της ρητορικής του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος χρησιμοποιεί δική του ατζέντα γεγονός που εξοργίζει πολλά ιστορικά στελέχη του κόμματος και πλέον προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος χρεώνεται την τοποθέτησή του στην αντιπροεδρία του κόμματος.

Ήδη μάλιστα, και με αφορμή διάφορες δηλώσεις αλλά και πολιτικά υπόγειες κινήσεις του κ. Γεωργιάδη, πολλοί παράγοντες της ΝΔ έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του επιτακτικά πια είτε να απομακρύνει, είστε στη χειρότερη να «μαζέψει» τον Άδωνη Γεωργιάδη. Εκείνο που φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον στελεχιακό πυρήνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η πολιτική που ασκεί ο κ. Γεωργιάδης μέσω των social media. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο στρατός των ακολούθων του ιδιαίτερα στο twitter έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές σε βουλευτές του κόμματος τα οποία τόλμησαν να διαφωνήσουν με τις απόψεις Γεωργιάδη, δηλώνοντας ανοικτά ότι πρόκειται για απόψεις που εκφράζουν τον ίδιο αλλά όχι την παράταξη.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως πληροφορούμαστε, ότι πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε οργισμένο τηλεφώνημα από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και σε υψηλούς τόνους για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου .

Αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συχνά αφορμές για συγκρούσεις στο εσωτερικό της παράταξής του, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι όπως φαίνεται ένα άρθρο του Βήματος με τίτλο «Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία» το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter καλώντας τους διαδικτυακούς ακολούθους του να το διαβάσουν οπωσδήποτε! Ο αρθρογράφος του Βήματος -ο ίδιος που πριν από μήνες εμπνεύστηκε την περιβόητη πια «γάτα Ιμαλαΐων»- υπονοεί μέσες άκρες στο κείμενό του ότι ο πρωθυπουργός συμμαχεί με την εκπεφρασμένη από τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «παραδοσιακή Δεξιά» με σκοπό να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ.

Ο αρθρογράφος του οποίου το κείμενο αναδημοσιεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλεί το καραμανλικό μπλοκ «παραδοσιακή συνιστώσα της Αριστεράς» και μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο δεν θα εμποδίσει ένα δημοψήφισμα για το ευρώ, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεργάζεται ήδη με τον πρωθυπουργό για την προετοιμασία του». Ταυτόχρονα όμως εξαπολύει τα πυρά του στον Καραμανλή γράφοντας ότι «ο ίδιος και το κλειστό κλαμπ της παραδοσιακής Δεξιάς που την προηγούμενη δεκαετία ταυτίστηκε με μια οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα αριστερό συγχωροχάρτι, αλλά και την επικράτηση της λήθης για τις επιλογές τους». Και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι «προφανώς, σε ένα νέο δημοψήφισμα με ευθύ νομισματικό ερώτημα ο 60άρης πλέον πρώην Πρωθυπουργός θα ‘’καθαρίσει’’ με μια δήλωση υπέρ του ευρώ, αλλά μετά θα περιμένει το εθνικό νόμισμα καθώς η βέβαιη ισοπέδωση που αυτό θα προκαλέσει, ενδεχομένως θα του προσφέρει περισσότερες ελπίδες για κάποιου είδους επιστροφή, ίσως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020».

Η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου πονήματος από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει τη μήνι ουκ ολίγων στελεχών που περιμένουν επιτέλους μια κάποια αντίδραση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα πολλά εν τω μεταξύ που έχει να διαχειριστεί πια ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι και η δυσαρέσκεια του ίδιου του Προκόπη Παυλόπουλου τον οποίο άλλωστε είχαν στηρίξει κατά τη διαδικασία της προεδρικής εκλογής πολλοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους οποίους ο κ. Παυλόπουλος συνεχίζει να διατηρεί άριστες πολιτικές και φιλικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση η οργή στους κόλπους της Πειραιώς για τον Άδωνη Γεωργιάδη είναι πλέον έκδηλη. Εκτός της ουσίας άλλωστε του χρεώνουν ότι χρησιμοποιεί τα γνωστά τρολ του ώστε να επιτίθεται εμμέσως σε πολιτικούς συνοδοιπόρους του αλλά και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο πότε-πότε και εν μέσω άλλων κολακευτικών αναρτήσεων, «αδειάζει» καταστρέφοντάς του, όπως λένε στο Μοσχάτο, το κεντροδεξιό, φιλελεύθερο προφίλ που νύχια και με δόντια προσπαθεί να χτίσει.

Ιδού η επίμαχη ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη…

http://fonaklas.blogspot.gr/2017/02/blog-post_685.html?spref=fb&m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr