Home Greek News Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. νοικιάζει σπίτι από offshore εφοπλιστή;

Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. νοικιάζει σπίτι από offshore εφοπλιστή;

by _
0 comment 147 views

Η είδηση έχει αρχίσει να γίνεται viral στα δημοσιογραφικά γραφεία και ήδη, όπως μαθαίνουμε, συγκεντρώνονται στοιχεία και πληροφορίες προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση – Διότι πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση που εξελέγη να δίνει… μάχες κατά της διαπλοκής, να τα έχει κάνει «πλακάκια» με το εφοπλιστικό λόμπι;…

Εγράφη, λοιπόν, στον κυριακάτικο Τύπο ότι εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. νοικιάζει σπίτι από offshore που ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή.

Τα πράγματα, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι τόσο απλά, διότι για τις σχέσεις της σημερινής κυβέρνησης και των εφοπλιστών έχουν γραφτεί πολλά, πάρα πολλά.

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι το εφοπλιστικό λόμπι εξακολουθεί να απολαμβάνει επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. την φορολογική ασυλία που είχε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Κυβέρνηση και εφοπλιστές πάνε χέρι – χέρι, όπως έχουμε καταδείξει με πάρα πολλά ρεπορτάζ στο Newsbomb.gr.

Εδώ λοιπόν έχουμε περίπτωση δύο σε ένα: Και offshore και εφοπλιστές!!!

Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει μια αλλεργία στις offshore.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ιδιαίτερα ο κ. Καμμένος, το Νο. 2 της κυβέρνησης, είχε και έχει πολλές φουρτούνες με τέτοιου είδους εταιρείες. (Διαβάστε εδώ)

Για παράδειγμα, όταν ακούσει για PAKEL COMPANIA NAVIERA, SA. αρχίζει… να μην αισθάνεται καλά.

Ακόμα χειρότερα γίνεται, όταν ακούσει για κάτι «εταιρείες της μιας λίρας», ζητήματα για τα οποία δεν έχει δώσει ποτέ ουσιαστικές απαντήσεις.

Μήπως θυμάστε εκείνη την (ν)τροπολογία με τις offshore που πήγε να περάσει η κυβέρνηση και τελικώς αποσύρθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε;

Αναφερόμαστε σε εκείνο το πολυνομοσχέδιο που έριχνε στα μαλακά υπουργούς και βουλευτές που εμπλέκονταν με offshore σχήματα. Ήταν πέρσι το καλοκαίρι, τον Ιούνιο του 2016, που η αδιάφθορη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. επιχείρησε να το περάσει (Διαβάστε εδώ).

Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι υπουργός της κυβέρνησης νοικιάζει σπίτι από offshore εφοπλιστή (όπως έγραψε η εφημερίδα Παραπολιτικά).

Ελπίζουμε, βεβαίως, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος να μην πέσουν από τα σύννεφα και να βρουν το κουράγιο να πουν στον λαό ποιος είναι ο υπουργός και να το καταγγείλουν.

  • Είναι υπουργός των ΑΝ.ΕΛ. ή του ΣΥΡΙΖΑ;
  • Ο εφοπλιστής που έχει την εταιρεία ποιος είναι;

ΥΓ: Μην μπλέξουμε πάλι στα ζητήματα της νομιμότητας. Υπενθυμίζουμε πώς ό,τι είναι νόμιμο – νομότυπο δεν είναι και ηθικό!!!

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/tromokraths/story/771649/ypoyrgos-ton-syriza-an-el-noikiazei-spiti-apo-offshore-efoplisti#ixzz4ZFWMW2a0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr