ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός ξαφνικά ο Ρώσος Πρέσβης στον Ο.Η.Ε. – ΒΙΝΤΕΟ

Τα δικά μας σχόλια απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Σας έχουμε ήδη γράψει ΠΟΛΛΑ για τον εντελώς…ΣΤΗΜΜΕΝΟ «θάνατο» του Αντρέι Καρλόν, του ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΕΥΣΩΜΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΦΗ που «έπεσε νεκρός» απο πυροβολισμούς τον χώσανε μέσα σε ένα παρα πολύ ΜΙΚΡΟ, για έναν τόσο μαγάλο άνθρωπο, φέρετρο. Διαβάστε μερικά απο τα δικά μας άρθρα όπου αποδομούμε και ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ αυτην την…ΑΠΑΤΗ του Πούτιν και της κυβέρνησής του. Πατήστε εδώ, εδώ, εδώ, και ΕΔΩ.  

Και παώ ΣΤΟΙΧΗΜΑ πως κι αυτός καινούριος «θάνατος» του Βιτάλι Τσούρκιν θα είναι κι αυτός…ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ!…

Αυτές τις ψεύτικες επιθέσεις τις κάνουν όλα τα έθνη προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια και την υποστήριξη των υπόλοιων εθνών ώστε να περάσουν τις κρυφές ατζέντες τους, των οποίων είναι ΠΡΩΤΕΣ σε αυτό οι ΗΠΑ, για ευνόητους λόγους.  Διαβάστε «Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα τη δική μου ανάλυση!…

GreekNewsOnDemand.comΣοκ: Έπεσε νεκρός ένας άλλος ο ρώσος πρέσβης, ο κ Vitaly Churkin, στη Νέα Γιορκη! Αρθρο εδω: http://greeknewsondemand.com/2017/02/20/εκτακτο-νεκρός-ξαφνικά-ο-ρώσος-πρέσβη/

Posted by John Kountouris on Monday, February 20, 2017

_________________

Ακόμα ένας θάνατος Ρώσου Πρέσβη – Αδιευκρίνιστα τα αίτια

Τροφή σε σενάρια κατασκοπίας δίνει ο αιφνίδιος θάνατος του Βιτάλι Τσούρκιν, του πασίγνωστου πρέσβη της Ρωσίας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του.

Ο Τσούρκιν υπηρετούσε ως από το 2006 και είναι ο πολλοστός Ρώσος διπλωμάτης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες χάνει την ζωή του υπό – εκ πρώτης όψεως – περίεργες συνθήκες.

Όπως ανακοίνωσε το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ο Βιτάλι Τσούρκιν, «πέθανε ξαφνικά» στην Νέα Υόρκη.

Ο Τσούρκιν θα συμπλήρωνε τα 65 του χρόνια την ερχόμενη Τρίτη.

Ας δούμε κάποιες από τις πρόσφατες δηλώσεις του:

http://www.el.gr/index.php/el/top-news/117-top-news/44732-ektakto-nekros-xafnika-o-rwsos-presbhs-ston-o-h-e