Home Greek News Στο στόχαστρο των αμερικάνικων αρχών ο βουλευτής του Νιου Χαμσάιρ Θωμάς Κατσιαντώνης

Στο στόχαστρο των αμερικάνικων αρχών ο βουλευτής του Νιου Χαμσάιρ Θωμάς Κατσιαντώνης

by _
0 comment 157 views

Τα δικά μας σχόλια απο «ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Διαβάστε το δικό μας άρθρο για το ίδιο θέμα με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εμπλέκεται με Αμερικανική υπηρεσία που είναι πλέον γνωστή για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!» και θα δείτε πως υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ για τον κ Κατσιαντώνη…

____________________

Οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές Αρχές του Νιου Χαμσάιρ, διενήργησαν το πρωί της Τρίτης 15/2 επιτόπια έρευνα στις επιχειρήσεις και στην οικία του ομογενή πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ κ. Θωμά Κατσιαντώνη….

Η βοηθός Γενική Εισαγγελέας του Νιου Χαμσάιρ, Τζέιν Γιάνγκ, είπε ότι «η έρευνα σχετίζεται με οικονομικής φύσεως ζητήματα» χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η κυρία Γιάνγκ είπε ότι έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα έρευνας για ισάριθμα μέρη και τόνισε πως είναι σφραγισμένα, δηλαδή δεν είναι διαθέσιμα στα Μέσα Ενημέρωσης και στο κοινό. Ερωτηθείσα αν θα υποβληθούν κατηγορίες από τις ομοσπονδιακές ή πολιτειακές Αρχές σε βάρος του κ. Κατσιαντώνη είπε ότι «σ’ αυτή τη φάση η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η έκβασή της».

Ο κ. Κατσιαντώνης έχει εκλεγεί ταυτόχρονα πολιτειακός βουλευτής αλλά και δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του Μάντσεστερ με το Δημοκρατικό Κόμμα. Η Γενική Εισαγγελέας είπε ότι η έρευνα διενεργείται από την Αστυνομία του Μάντσεστερ και τις ομοσπονδιακές Αρχές σχετικά με τις επιχειρήσεις του κ. Κατσιαντώνη.

Αναφορά έγινε και στο όνομα του αδελφού του, του κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, βουλευτή του κόμματος της Ενωσης Κεντρώων Ελλήνων του κ. Βασίλη Λεβέντη, υπό την έννοια ότι εμφαίνεται να υπάρχει εταιρεία στα ονόματα αμφοτέρων με την ονομασία Elasona Inc., η οποία είχε σημειωθεί στην πολιτεία στις 13 Φεβρουαρίου του 2008.

Ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου τύπου πιτσαρίας «Grand Slam Pizza» στη διεύθυνση 331 Mammoth Road, Manchester, και επίσης του «Tommy K’s Sports Bar & Restaurant and LaFiesta Mexico and Cantina» στη διεύθυνση 300 South Willow Street Manchester.

Τα εστιατόρια του κ. Κατσιαντώνη παρέμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ενώ μπαινόβγαιναν στο σπίτι του σχεδόν όλη την ημέρα υπεύθυνοι των ομοσπονδιακών και πολιτειακών αρχών μαζί με την Αστυνομία του Μάντσεστερ, κουβαλώντας στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κουτιά γεμάτα με έγγραφα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο κ. Κατσιαντώνης να πηγαίνει από το γκαράζ της οικίας του στο αυτοκίνητό του, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία βρίσκονταν όλη την ημέρα έξω από το σπίτι του και τα εστιατόριά του.

Αργά το απόγευμα την Τρίτης ο τηλεοπτικός σταθμός «WMUR -9» διέκοψε τη ροή του προγράμματός του και είχε έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τον κ. Κατσιαντώνη, ενώ η τοπική εφημερίδα του Μάντσεστερ, η «Union Leader» το είχε πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική και έντυπή της έκδοση. Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Κατσιαντώντης δεν έχει συλληφθεί, απλώς ερευνάται από τις Αρχές.

Είναι ευρύτερα γνωστός στο Νιου Χαμσάιρ και δραστήριο μέλος της ομογενειακής κοινότητας. Κάθε χρόνο, μαζί με τον ομογενή δήμαρχο Μάντσεστερ κ. Θεόδωρο Γατζά διοργανώνουν την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

Την Τετάρτη 16/2 κατέστη γνωστό ότι οι Αρχές διενέργησαν έφοδο και έλεγχο στο εστιατόριο πιτσαρίας με το όνομα «Zoey’s», στη διεύθυνση 260 Candia Road του Μάντσεστερ, του οποίου ιδιοκτήτης φαίνεται ο κ. Στιβ Ασπρογιάννης, σύμφωνα με το την πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης, είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού γνωστή ως (Πα.Δ.Ε.Ε), ενώ είναι ο πρώτος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος εκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου.

Ο κ. Κατσιαντώνης γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πήγε στην Ελλάδα σε ηλικία έξι ετών μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι παλινόστησαν. Ο τόπος καταγωγής τους είναι ο Αυγερινός Κοζάνης. Το έτος 1992 επανήλθε στην Αμερική ως φοιτητής κι έπειτα από λίγο ήλθε και ο αδελφός του, Γιώργος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκλεγεί και αυτός βουλευτής στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/omogeneia/story/771034/sto-stoxastro-ton-amerikanikon-arxon-o-voyleytis-toy-nioy-xamsair-thomas-katsiantonis#ixzz4Z9W3Jhq8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr