Home Greek News Πρώην υψηλό-βαθμος πράκτορας της CIA λέει πως ο Τράμπ έδιωξε τον Flynn γιατί εξέθετε τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!

Πρώην υψηλό-βαθμος πράκτορας της CIA λέει πως ο Τράμπ έδιωξε τον Flynn γιατί εξέθετε τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!

by _
0 comment 118 views
tet
tet

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17 Φεβ. του 2017, 12.00 το πρώί, ώρα Λος Άντελες | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με πρώην υψηλόβαθμο πράκτορα της CIA, Robert David Steele, είπε πριν απο λίγο στο πρόγραμμα του κ Alex Jones πως τον κ Michael Flynn τον έδιωξε από την νέα του κυβέρνηση ο κύριος Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει στην κατοχή του μία λίστα γνωστών πολιτικών της Γουάσινγκτον οι οποίοι έχουν εμπλακεί στα μεγάλα και παγκόσμια δίκτυα παιδεραστίας!!! Ανάμεσα σε αυτούς είναι προσωπικός φίλους του κ…MIKE PENCE, του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! Δεν είναι εναντίον του Τράμπ ο κ Steele, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως δέχτηκε πίεση ο ίδιος ώστε ξεφορτωθεί τον Flynn.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, αλλά λέει επίσης πως ο κ REINCE PRIEBUS, ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ του ΤΡΑΜΠ, εμπλέκεται ΚΙ ΑΥΤΟΣ σε αυτά τα σκάνδαλα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, σε συνεργασία με τον πρώην Αντιπρόεδρο της αμερικανικής βουλής Dennis Hastert, και πως πρέπει να τον ξεφορτωθει την Πριμπούς!!! Λέει επίσης πως η δουλειά του Priebus δεν είναι να «ξανακάνει σπουδαία την Αμερική», αλλά να διοχετεύσει στην νέα κυβέρνηση Τράμπ τα παλιά στοιχεία της…ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ! (πατήστε εδώ για περισσότερα). Δηλ., είναι ΠΡΟΔΟΤΟΣ Ο PRIEBUS! Επιπλέον, αφήνει να εννοηθεί πως του Priebus του κάνει μίας μορφής επιθέσεως το…WikiLeaks ώστε να τον εκθέσει έτσι δημοσίως!

Ωστόσο, εμείς απο τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Τράμπ, όπως θα δείτε στο άρθρο μας «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!». Διαβάστε επίσης «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!»

Διαβάστε αναλυτικότερα πατώντας εδώ.  Δείτε και το σχετικό βίντεο και μετά δείτε και τη δική μου αναάλυση επ’αυτού:

Δείτε τώρα την εκπομπή μου για αυτό:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/639078212964904/

https://www.youtube.com/watch?v=iJoeERri5gY

Διαβάστε επίσης!

ΤΟ “ΠΙΤΣΑΓΚΈΗΤ” ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr