Είδηση σοκ: Υπό διερεύνηση δύο Ελληνες απο τις αμερικανικες αρχες και πολλοί λένε οτι αφορα το σκάνδαλο “ΠιτσαΓκέητ”!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ…ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΖΕΙΜΣ Ο ΑΛΙΦΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…«ΠΙΤΣΑΓΚΈΓΤ»???

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 23.46, 17 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Είδηση σοκ: Υπό διερεύνηση δύο ελληνες απο τις αμερικανικες αρχες για δηθεν χρηματοοικονομικά ζητήματα αλλά πολλοι λένε πως συνδέονται με το μεγάλο σκάνδαλο “ΠιτσαΓκέητ” (Pizzagate)!! Όλο ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται στο επίκεντρο του σκανδάλου αυτού! Επίσης υπάρχουν πλέον ατράνταχτές αποδείξεις πως η πιτσαρία Comet Pingpong Χρησιμοποιείται ως κέντρο Διακίνησης μικρών παιδιών και όχι μόνο!!!

Τώρα το ακόλουθο τουίτ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως έχουν εκτελεσθεί 4 εντάλματα συλλήψεως σε 4 πισταριές σε σχέση με τον Έλληνα ιδιοκτήτη τους όπως θα σας περιγράφω στην δικη μου παρακάτω εκπομπή!…

ΔΕΙΤΕ όμως πως ο εν λόγω ΕλληνοΑμερικανοός, ο κ Τόμας Κατσιαντώσης, πήρε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον…ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!!! Και ευχαριστούμε τον κ Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, για το ακόλουθο…ΕΥΡΗΜΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….. 😉 😉 😉 ….

Δείτε τώρα το σχετικό μου ρεπορτάζ!

GreekNewsOnDemand.comhttp://greeknewsondemand.com/2017/02/18/είδηση-σοκ-υπό-διερεύνηση-δύο-ελληνες/Είδηση σοκ: Υπό διερεύνηση δύο ελληνες απο τις αμερικανικες αρχες για δηθεν χρηματοοικονομικά ζητήματα αλλά πολλοι λένε πως συνδέονται με το μεγάλο σκάνδαλο "ΠιτσαΓκέητ" (Pizzagate)!! Όλο ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται στο επίκεντρο του σκανδάλου αυτού! Επίσης υπάρχουν πλέον ατράνταχτές αποδείξεις πως η πιτσαρία Comet Pingpong Χρησιμοποιείται ως κέντρο Διακίνησης μικρών παιδιών και όχι μόνο!!!

Posted by John Kountouris on Friday, February 17, 2017

 

Επίσης, βρέθηκαν σε ένα προστατευμένο τμήμα του σάιτ της πιτσαρίας “Comet Pingpong”…ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ Π**ΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ!- ΤΖΈΙΜΣ ΑΛΙΦΑΝΤΉ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, Κ.Ο.Κ.!!!

Τα δύο σχετικά άρθα θα τα βρείτε παρακάτω:

https://steemit.com/pizzagate/@titusfrost/the-start-of-actual-pizzagate-arrests

Federals Investigating Manchester Alderman Thomas Katsiantonis

Διαβάστε επίσης!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Πρώην υψηλό-βαθμος πράκτορας της CIA λέει πως ο Τράμπ έδιωξε τον Flynn γιατί εξέθετε τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!