Home Greek News Δεν πρόλαβε να φάει το αυγό του ο Μπούλης, έτρεχε με τις πιτζάμες, πρωί-πρωί. Μεγάλο κάζο από τον BOSTANOĞLU στον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ πρωί-πρωί.

Δεν πρόλαβε να φάει το αυγό του ο Μπούλης, έτρεχε με τις πιτζάμες, πρωί-πρωί. Μεγάλο κάζο από τον BOSTANOĞLU στον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ πρωί-πρωί.

by _
0 comment 125 views

-του Μανώλη Χατζησάββα

Δεν πρόλαβε να φάει το αυγό του ο Μπούλης, έτρεχε με τις πιτζάμες, πρωί-πρωί. Μεγάλο κάζο από τον BOSTANOĞLU στον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ πρωί-πρωί. https://www.scribd.com/document/339580804

Μεγαλύτερη ήταν η πρόκληση των Τούρκων σε εμάς τους Ελληνες, αιτία ενός ανυπάρκτου ΥΕΘΑ, άτιμου, προδότη των Ελλήνων.

Στην Τουρκία και ειδικά στο τουρκικό πεντάγωνο, όπως αφήνουν να διαρρεύσει, γελάνε και τα τσιμέντα με τον Καμμένο.

Και δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι οι Τούρκοι έπλεαν μέσα στα Ελληνικά, χωρικά μας ύδατα, συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή των 32 τετραγωνικών ναυτικών μιλιών που «δέσμευσαν» για ασκήσεις του Τουρκικού Ναυτικού με αληθινά πυρά, που για περισσότερο από μία ώρα βαρούσαν με αληθινά πυρά και μόλις μισό μίλι από το νησί μας το Αγαθονήσι,!!!

Αλλά το γεγονός ότι οι Τούρκοι ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ την περιοχή αφού πρώτα είχαν βαρέσει τις κανονιές τους και ενώ έπλεαν ήδη προς Τουρκία, έκαναν ανανέωση της ανακοίνωσης τους στις 17.02.2017 0852C Ότι θα πραγματοποιούν ασκήσεις μεταξύ 0500Z TO 0700Z (για τους ψαγμένους και ειδικότερα για τον Πάνο Καμμένο που ως γνωστό δεν τα πάει καλά με την ώρα ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 24:40…. Ότι Zulu Time Zone Z UTC±0 0500Z 05:00 A.M. 05:00 UTC Offset 0)

ΑΣΕ που έχουν μπερδέψει και την αναγνώριση πλοίων τα παπαγαλάκια του Πάνου Καμμένου και νομίζουν ότι είχαν να κάνουν με το Kaş με αριθμό P-1208 ενώ τους κανονιοβολισμούς έβαλε το TCG KUŞADASI με αριθμό P-1215 νεότερης ναυπήγησης πλοίου, όμοιας κλάσης Tuzla, και ενός από τα 16 που διαθέτει ο Τουρκικός στόλος.

Ποιο ξεφτίλα, πεθαίνεις Καμμένε……!

Βλέπεις Έλληνα, αυτοί που μας κυβερνούν, όταν ελάμβαναν τις πληροφορίες μου από Τουρκία για την εξέλιξη των πλοίων του Τουρκικού ναυτικού τύπου TUZLA (που δεν ήθελαν όταν ανέλαβαν οι νέοι διοικητές της ΕΥΠ γνωστοί από τις Τουρκικές χρηματοδοτήσεις τους σε Λίρες, Δολάρια και Ευρώ), είχε ως αποτέλεσμα να νομίζουν ότι το κατασκοπευτικό υλικό ήταν κανταΐφια και τα «έτρωγαν» χορεύοντας τσιφτετέλια αργότερα.

ΤΩΡΑ, να στείλουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να μαζεύει πληροφορίες από Τουρκία, ή καλύτερα να στείλουν την Dansöz του «We are the world»… της Αττάλειας.

Πατήστε τώρα το παρακάτω λίνκ για να δείτε τους χάρτες που μας έχει βαλει ο κ Χατζησάββας…

https://www.scribd.com/document/339580804/Δεν-Πρόλαβε-Να-Φάει-Το-Αυγό-Του-ο-Μπούλης-Έτρεχε-Με-Τις-Πιτζάμες-Πρωί-πρωί-Μεγάλο-Κάζο-Από-Τον-Bostanoğlu-Στον-Υεθα-Πανο-Καμμενο-Πρωί-πρωί

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr