Home Greek News Προβλέπεται να είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ του 2017 ο γαμπρός επί θυγάτρι του Τράμπ Jared Kushner!

Προβλέπεται να είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ του 2017 ο γαμπρός επί θυγάτρι του Τράμπ Jared Kushner!

by _
0 comment 316 views

ΕΚΤΑΚΤΟΝ και ΕΠΕΙΓΟΝ:

Προβλέπεται να είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ του 2017 ο γαμπρός επί θυγάτρι του Τράμπ Jared Kushner!

Και το γεγονός πως ο κ Τράμπ θέλει να εισαγάγει, για τη πρώτη φορά στην Αμερική, το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ (πατήστε εδώ) για ανθρώπους —δηλ., τους λαθρομετανάτες που θα μπορουσε να τεθεί ως κακό προηγούμενο για την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!– λέει ΠΟΛΛΑ για την κυβέρνησή του!

https://www.youtube.com/watch?v=SDBQM3pkgug&t=187s

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 120.04, 15 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

O Jared Kushner είναι ένας υπερ-Ορθόδοξος Εβραίος απο μια οικογένεια δισεκοτομυρίων, ο γιός ενός μεγιστάνος της Νέας Γιόρκης, όπου ηγόρασε την μεγάλη εφημερίδα “The New York Observer” στην ηλικία μόλις 25 ετών όπου έγινε κι ο αρχι-συντάκτης της!…

O Jared Kushner Corey (γεννήθηκε 10 Γενάρη 1981) είναι ένας Αμερικανός επενδυτής ακίνητων περιουσιών, κάνει και την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών, είναι εκδότης, καθώς και ο ανώτερος σύμβουλος του πεθερού του, του πρόεδρου Donald Trump. Μαζί με τον Επιτελάρχη Ράινς Πρίμπους και τον επικεφαλής στρατηγικό αναλυτή Στιβ Μπάνον, ο ίδιος αποτελεί τον ηγετική ομάδα Τραμπ. Ο Kushner λέγεται ότι είναι ο μεγαλύτερος σύμβουλος του Τράμπ, που δείχνει «την ακλόνητη πίστη» στον πεθερό του.

Έγινε επίσης γνωστός παγκοσμίως για το γεγονός πως ο Τράμπ εν τη χειρί αυτού πάσας τας ευθύνας για τις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Μέση Ανατολή. Αυτό που είπε ο κ Ντόναλντ Τράμπ στον κ Kushner σχετικά με αυτό το ζήτημα ήταν απίστευτα αποκαλυπτικό!: «Εάν ΕΣΥ δεν δύνασαι να παραγάγεις την ειρήνη στην Μέσα Ανατολή, τότε ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ.»

Σύμφωνα με αναφορες μερικών εφημερίδων του κίτρινου τύπου, ο Jared είναι κάπως σε ανταγωνισμό με τον Τζόν Ροκφελερ, θέλοντας να μεταβιβάσει κάπου ένα μεγάλο μέρος του πλούτου του. Είναι ιδιοκτήτης αρκετών κτιρίων στη Νέα Γιόρκη, συμπεριλαμβανομένου ενος πολυ-πόθετου κτιρίου με διεύθυνση…666 Fifth Ave. (Λεωφόρος Πέπτη 666). ΜΑΛΙΣΤΑ!

Ο πατέρας του Kushner, Charles Kushner, είναι συνδεδεμένος με την…ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, όπως και ο…ΠΕΘΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ, ΤΡΑΜΠ. Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Ιδού ο μέντωρ του Τράμπ Roy Cohn που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του… Τζον Κένεντι και όχι μόνο!».

Ο Charles Kushner έχει ήδη συλληφθεί σε μια υπόθεση όπου προσέλαβε μια πόρνη για να «χτυπήσει» εκβιαστικά τον δικό του γαμπρό, που τον Charles Kushner τον είχε καταγγείλει στις αμερικανικές αρχές το 2005 για απάτη στην χρήση ξένων νομισμάτων και για παράνομες πολιτκές δωρέες.

Εν όψει όλων αυτών των αποκαλύψεων για τον Jared Kushner, ;oλοι όσοι είναι διαβασμένοι σχετικά με τις βιβλικές προφητείες, δεν ημπορούν παρα να ρίξουν μια ματιά στις προφητίες του Δανιήλ όσον αφορά την μεγάλη συμφωνία που θα κανονίσει ο…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ώστε να γίνει τελικά ειρήνη στη Μέσα Ανατολή:

27 Και θέλει στερεώσει την διαθήκην εις πολλούς εν μιά εβδομάδι· και εν τω ημίσει της εβδομάδος θέλει παύσει η θυσία και η προσφορά, και επί το πτερύγιον του Ιερού θέλει είσθαι το βδέλυγμα της ερημώσεως, και έως της συντελείας του καιρού θέλει δοθή διορία επί την ερήμωσιν.

Το Ισραήλ, οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί έχουν εναποθέσει ΟΛΟΙ τις ελπίδες τους στον Τράμπ προς έναν κόσμον ελεύθερον απο μουσουλμανικό φονταμεταλισμό και γεμάτη ειρήνην. Όμως, ο Τράμπ, με τη σειρά του, περνάει τη σκυτάλη στον γαμπβρό του, Jared Kushner, για την ανάληψη καθηκόντως σχετικά με το τόσο μεγάλο για την ειρήνην της Μέσης Ανατολής έργον!

Εκτός αυτού, υπάρχει και κάτι άλλο όμως πολύ περίγεργο για τον Jared που έχει να κάμνει με τα διάφορα έργα που έχει εν εξελίξει—ένα όμως απο αυτά «πιάνει» το μάτι εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα. Αφορά την «Συνδεσιμότητα» όπου εστιάζει στην τεχνολογία προς μιαν μεγαλυτέραν σύνδεσιν μεταξύ ανθρώπων στην κοινωνία μας.

Αναλύοντας τη ζωή του J. Kushner είναι εμφανές πως συμμορφώνεται πολύ «ωραία» ο ίδιος σε ένα πλαίσιο μερικών ζητημάτων που θα μπορούσαν να τον «πλαισιώσουν» ως έναν παρα πολύ καλό υποψήφιο για την θέσιν του…ΑΝΤΙΧΡΙΣΟΥ των…ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ! Το Ευαγγέλιον λέγει σαφέστατα ότι:

διότι θέλουσιν εγερθή ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς.

Και σήμερα, βλέπουμε…ΔΥΣΤΥΧΩΣ…πολλούς Χριστιανούς, σε αλληλεγγύη με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, να υπερασπίζουν τον Τράμπ και τη κυβέρνησή του πυξ, λαξ…ΔΑΞ! Βλέπουμε επίσης Χριστινούς…ΔΗΘΕΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ»…να ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τόσο τους δεσμούς του Τράμπ με τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ όσο και τις σχεσεις του με την ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΝ! Και ως προς τις «προσευχούλες» που έχει καθιερώσει ο Τράμπ στον Λευκό Οίκο, μην ξεχνάμε τις συμπροσευχές που κάμνει ο ίδιος με τους..ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ! Τι λέγει η απόφασις της Ελληνο-Ορθόδοξης Εκκλησίας για αυτούς, είτε είναι κληρικοι είτε ΛΑΪΚΟΙ, που μπαίνουν σε μασονικές στοές ή/και εβραϊκές συναγωγές για να κάμει ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? Καθαιρείσθω και αφοριζέσθω!!!

Έν είναι βέβαιον εν προκειμένω: Ο Αντιχριστός θα είναι αυτός που θα φέρει δήθεν την «ειρήνη» στη ΜΑ, και σήμερα, τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…JARED KUSHNER που έχει επιφωτισθεί αυτό το μεγάλος βάρος προς τούτο, απο τον…ΠΕΘΕΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Ειρήσθω εν παρόδω ότι οι θρησκευτοί καθώς και οι…ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αξιοματούχοι του Ισραήλ ζητάνε απο τον Τράμπ να τους βοηθήσει να χτιστεί ο Τρίτος Ναός. Να το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ, μιας και όχι μόνο ο Τράμπ, αλλά κι ο..ΠΟΥΤΙΝ εχει ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ…ΙΣΡΑΗΛ, μιας και είναι κι ο ΠΟΥΤΙΝ…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

Ξέρετε τι…αν ο κ Jared πετύχει μια συμφωνία «ειρήνης» μεταξύ Εβραίων και Αράβων, θα αρχίσουν, κατα πάσα πιθανότητα, οι Εβραίον να τον θεωρούν…ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ! Ωωωωωω…ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…!!! Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Μεγάλοι ραβίνοι έχουν ήδη αναφέρει πως θα μπορούσε κι ο ίδιος ο….ΤΡΑΜΠ να είναι, τουλάχιστον, ο μεγάλος προφήτης, αν όχι ο ΜΕΣΣΙΑΣ τους που θα τους σώσει. Αλλά δεδομένης της ηλικίας και της θέσεως που κρατάτει ο Kushner στη νέα κυβέρνηση του Τράμπ, ισώς θα είναι ΑΥΤΟΣ που θα «σώσει» τελικά τον «καημένο» τον Περι…ΟΥΣΤιο λαό του «θεού»!

Ένα ΨΕΥΤΙΚΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ δεν μπορούμε να ανεχτούμε πια, πόσω μάλλον μιαν…ΨΕΥΤΙΚΗΝ ΕΙΡΗΝΗΝ—στην Μέσα Ανατολή βέβαιως-βεβαίως!…

Δείτε επίσης!…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=50o778_VIkQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr