Home Greek News Για τους βουλευτές έχουν πάντα θέσεις τα νοσοκομεία για τους πολίτες ποτέ τους δίνουν ραντεβού μετά από 2 μήνες αν δεν έχουν πεθάνει

Για τους βουλευτές έχουν πάντα θέσεις τα νοσοκομεία για τους πολίτες ποτέ τους δίνουν ραντεβού μετά από 2 μήνες αν δεν έχουν πεθάνει

by _
0 comment 137 views

Για τους βουλευτές έχουν πάντα θέσεις τα νοσοκομεία για τους πολίτες ποτέ τους δίνουν ραντεβού μετά από 2 μήνες αν δεν έχουν πεθάνει – Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε εξετάσεις χωρίς ραντεβού και επέμβαση μέσα σε λίγες ώρες σε νοσοκομείο που δεν εφημέρευε

Παρόλα αυτά οι γιατροί και οι νοσηλευτές έπεσαν πάνω του για να τον εξυπηρετήσουν μήπως και κερδίσουν λίγο από την κυβερνητική εύνοια του.

Αν όμως οι ασθενείς, αρχίζουν να εφαρμόζουν βία και την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΙΣΟΥ ΔΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τότε θα δούμε που θα τρέχουν πανικόβλητα τα σούργελα της… υγείας…

ΡΕ ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ … ΙΣΙΩΣΟΥΝ!

-Καλλιόπη Σουφλή
Παρόλο που σύστημα υγείας στην Ελλάδα παραπαίει για τους βουλευτές όμως πάντα και όλα λειτουργούν κανονικότατα.

Ο Βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης πήρε προτεραιότητα χωρίς να έχει προγραμματισμένο ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ και χωρίς να περιμένει στην ουρά από τα επείγοντα.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε το νοσοκομείο για μία εξέταση ρουτίνας χωρίς να περιμένει ούτε ένα λεπτό στην αναμονή όπως δεκάδες άλλοι πολίτες και χωρίς καν το νοσοκομείο να είναι σε εφημερία.

Παρόλα αυτά οι γιατροί και οι νοσηλευτές έπεσαν πάνω του για να τον εξυπηρετήσουν μήπως και κερδίσουν λίγο από την κυβερνητική εύνοια του.

Τότε οι γιατροί τον υπέβαλαν σε τεστ κοπώσεως, και δεκάδες άλλες εξετάσεις που για να την κάνει ένας πολίτης θέλει να κλείσει ραντεβού πολλούς μήνες πριν.

Για την ιστορία ο βουλευτής υποβλήθηκε σε επέμβαση ρομποτική “μπαλονάκι”.

Ο κύριος Βαρδάκης ευχαρίστησε τους γιατρούς για την διάκριση που έκαναν στο πρόσωπό του και τον έσωσαν και τόνισε ότι το σύστημα υγείας δουλεύει άψογα.

Παρέλειψε να πεί ότι όλα δουλεύουν άψογα στην Ελλάδα αλλά μόνο για του βουλευτές.

Πηγή

https://attikanea.blogspot.gr/2017/02/2_44.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr