Home Greek News Την επιστροφή της Κριμαίας από την Ρωσία στην Ουκρανία αναμένει ο πρόεδρος Τραμπ

Την επιστροφή της Κριμαίας από την Ρωσία στην Ουκρανία αναμένει ο πρόεδρος Τραμπ

by _
0 comment 127 views

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει καταστήσει σαφές ότι αναμένει από την Ρωσία να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία και να αποκλιμακώσει τις βίαιες συγκρούσεις στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σον Σπάισερ.

«Ο πρόεδρος Τραμπ έχει ξεκαθαρίσει ότι αναμένει από την ρωσική κυβέρνηση να αποκλιμακώσει την βία στην Ουκρανία και να επιστρέψει την Κριμαία», τόνισε ο Σπάισερ κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. «Παράλληλα προσδοκά και επιθυμεί την συνεννόηση με την Ρωσία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Η χερσόνησος της Κριμαίας προσαρτήθηκε από τη Ρωσία το 2014, κλιμακώνοντας την ένταση στις σχέσεις της Μόσχας με το Κίεβο.

Πηγή: Την επιστροφή της Κριμαίας από την Ρωσία στην Ουκρανία αναμένει ο πρόεδρος Τραμπ http://mignatiou.com/2017/02/tin-epistrofi-tis-krimeas-apo-tin-rosia-stin-oukrania-anameni-o-proedros-trab/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr