Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!

Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!

by _
0 comment 341 views

Ο Σων Στόουν, ο γιός του μεγάλου παραγωγού του Χόλιγουντ Όλιβερ Στόουν, αποκαλύπτει στο πρόγραμμά του, με τη βοήθεια ενος αξιόπιστου δημοσιογραφου, κ Christopher Bollyn, πως ήταν ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ονόματι Alex Diamantis (Άλεξ Διαμαντής), που ενημέρωσε τους Εβραίους που δούλευαν τότε στους Λευκούς Πύργους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτεμβρίου του…2001 στους ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ στη Νέα Υόρκη!!!

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

 


-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.50, 12 Φεβ. 2017| Ενημερώθηκε στις 19 Ιουνίου 2019 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αμβισβητούν ακόμη τα όσα έχουμε δημοσιεύσει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» όσον αφορά όλες αυτές τις εντελώς ΨΕΥΤΙΚΕΣ «τρομοκρατικές» επιθέσεις όπως γίνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη απο το χτύπημα της 9ης Σεπτ. μέχρι σήμερα. Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

Ο κ Τζον Λε Καρέ στο βιβλίο του με τίτλο «Η μικρή τυμπανιστήτρια.» (The Little Drummer Girl), που εδημοσιεύθη το 1983, μας εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του Ισραήλ όταν…προσέξτε τώρα…εκτελεί «τρομοκρατικά» χτυπήματα…ΨΕΥΤΙΚΑ. Αυτό που κάνει άξιο ενος διαβάσματος το βιβλίο αυτό είναι το γεγονός ότι επήρε βοήθεια ο ίδιος ο Λε Καρέ απο την…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΌΣΑΝΤ για την συγγραφή του βιβλίου αυτού!  Κι γιατί είναι σημαντικό αυτό που χρήζει της προσοχής όλων μας???  Μα…ρίχνει άπλετο το φώς σε αυτά τα δήθεν «κτυπήματα» που έχουν λάβει χώρα σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλον τον κόσμο τα τελευταία 15 χρόνια και κάτι–απο πλευράς των..ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ βέβαια!

Θέλετε να καταλάβετε πλήρως το γιατί συμβαίνουν αυτές οι «επιθέσεις» τα τελευταία χρόνια με τον τρόπο και την συχνότητα που συμβαίνουν?? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΟ! ΕΚΕΙ θα μάθετε τον τρόπο λειτουργίας των ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ και ΠΩΣ τα στήνουν όλ’αυτά.

Εν ολίγοις, αυτά που βλέπουμε να «συμβαίνουν» είτε στο Παρίσι (πατήστε εδώ), είτε στις Βρυξέλλες (εδώ & εδώ), στο Σαν Μπερναντίνο (εδώ) της Καλιφόρνιας, σε ένα μπαρ π**στικο στο Ορλάντο (εδώ), στη Νέα Γιόρκη (εδώ & εδώ), στο Οχάιο (εδώ) κ.ο.κ., είναι όλα…ΜΑ ΟΛΑ…προσχεδιασμένα καθώς εκτελούμενα απο το ΙΣΡΑΗΛ (Μοσάντ, δίκτυα Εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ, το εν Αμερική Λόμπ, κτλ.) σε συνεργασία με την Αμερικανική κυβέρνηση και το εν λόγω βιβλίο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 αυτο το γεγόνος, έστω και…ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!

Τώρα, όσον αφορά τις δήθεν «φήμες» πώς ειδοποιήθηκαν και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ περίπου 4.000 Εβραίοι ώρες πρίν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 να…ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ εκείνη την ημέρα, μόνο φήμες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παιδιά!  Την έννοια των «φημών» σε σχέση με τις δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας» πολλών εκατομυρίων πατριωτών αντινεοταξίτων εκεί έξω (απο διάφορες χώρες), που τολμούν να πούν τα πράγματα με το ονομά τους, τις δημιουργούν απληροφόρητοι και αδιαφώτιστοι άνθρωποι που ξέρουν –έστω και υποσυνειδητά- ότι ναι μεν έχουν δίκιο αυτοί που μιλάνε με τόση ΠΑΡΡΗΣΙΑ, φοβούμενοι δε να πουν το οτιδήποτε ενάντια στο κατεστημένο–εξ ου η απροθυμία τους να καταπιαστούν με έρευνες ΣΟΒΑΡΕΣ σε σχέση με τις «τρομοκρατικές» επιθέσεις αυτές.

ΔΗΛ., ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ–ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…

Τώρα αυτή η ΑΛΗΘΕΙΑ που πρόκειται να σας αποκαλύψω έπεσε κι αυτή «θύμα» τέτοιων ανείδεων συκοφαντών σχετικά με όλες τις μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ πο έχουν βρει διαχρονικά το φώς της ημέρας, όμως αυτή έχει τεκμηριωθεί καλά απο τους καλύτερους δημοσιογράφους, όπως ο κ Christopher Bolly του “American Free Press” καθώς και κορυφαίες ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, όπως η «Haaretz»….

Το ξέρατε ότι, το 2001, ένας…ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ήταν ιδιοκτήτης μιας υπηρεσίας chat (υπηρεσία συνομιλίας) στο διαδίκτυο που ονομαζόταν “Odigo” (πατήστε εδώ & εδώ) και απο ΑΥΤΟ ενημερώθηκαν οι χιλιάδες Εβραίοι αυτοί να ΜΗΝ ΣΧΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗΝ??? Ναιιιιιιιι…ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ! Τον λένε Alex Diamantis (Άλεξ Διαμαντής)!!!

Δύο εβδομάδες με το χτύπημα αυτό, δήλωσε –ή μάλλον ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ- ο κ Διαμαντής στον τύπο τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!…

«Τα μηνύματα είπαν πως κάτι μεγάλο θα συμβεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, και έτσι και έγινε – σχεδόν έως το τελευταίο λεπτό…Ήταν πιθανό να μεταδόθηκε η προειδοποίηση για την επίθεση και σε άλλα μέλη της Odigo, αλλά η εταιρεία δεν έχει λάβει αναφορές για άλλους παραλήπτες του ίδου μηνύματος», πρόσθεσε.

Πηγή: http://www.whale.to/b/bollyn06aug24.html

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ???!!! ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΜΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΙΟΡΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ???!!!

Δείτε τα παρακάτω στιμιότυπο που μόλις έβγαλα απο τις δικές μου αναζητήσεις στην Google για αυτην την εταιρεία, της οποίας τα ίχνη ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΧΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! 

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ούτε ο κ…ΤΡΑΜΠ δεν είναι πρόθυμος στο να αποκαλύψει την αλήθεια περι του χτυπήματους αυτού, μιας και είναι…ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.  Διαβάστε το άρθρο μου «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!» και εκεί θα τα μάθετε ΟΛΑ…

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω δύο άρθρα όπου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ αυτή η πληροφορία:

http://adage.com/article/american-demographics/instant-messaging-market/43762/

http://www.haaretz.com/odigo-says-workers-were-warned-of-attack-1.70579

Τώρα, όσον αφορά όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ «αποκεφαλισμούς» που «κάνουν» εδώ και 4 χρόνια περίπου οι μαχητές του ΙΣΙΣ (πράκτορες της ΜΟΣΑΝΤ δηλ), υπάρχει ένας ιστότοπος πληροφοριώνν ισραηλινών συμφερόντων, siteintelgroup.com, που, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, τυχαίνει να ενημερώνεται ΠΡΩΤΑ πάνω σε αυτό το θέμα…ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ…ΜΜΕ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  Πχ., όταν το δεύτερο βίντεο αυτών των «αποκεφαλισμών» βρήκε το φώς της δημοσιότητος, βγήκε στο CNN η επικεφαλής αυτού του σάιτ, η κα Rita Katz, και είπε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ:

«Κυκλοφορήσαμε εμείς πρώτα το συγκεκριμένο βίντεο γιατί πήραμε ένα αντίγραφο αυτού πριν απο τον ISIS.»

Εεεεε???!!  Ωωωωωω…ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ BABY !!! ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ…ΕΛΕΥΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!…..

Μπορείτε να διαβάστε περισσότερα για αυτό σε αυτό το λίνκ εδώ: http://www.globalresearch.ca/who-is-behind-the-islamic-state-is-beheadings-probing-the-site-intelligence-group/5402082

Δείτε τώρα το βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr