Home Greek News ΣΟΚ ΜΕΓΑΛΟ! 6 προσγειώσεις έκτακτης ανάγκης ιδιωτικών αεροσκαφών που αποδεικνύουν ότι η γη είναι επίπεδη!

ΣΟΚ ΜΕΓΑΛΟ! 6 προσγειώσεις έκτακτης ανάγκης ιδιωτικών αεροσκαφών που αποδεικνύουν ότι η γη είναι επίπεδη!

by _
0 comment 242 views

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.06, 10 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Για παράδειγμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian», μια κυρία σε μια πτήση από την Ταϊβάν στο Λος Άντζελες γεννά σε υψόμετρο 30.000 ποδών.

Έξι ώρες μέσα στην πτήση, σπάει το νερό της. Έτσι, η πτήση προσγειώνεται στη συνέχεια στην Αλάσκα κάνοντας μια προσγείωση έκτακτης ανάγκης.

Όμως, και σύμφωνα ΚΑΙ με τον χάρτη της στρογγυλής γης ΚΑΙ την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ο ευκολότερος τρόπος για το αεροπλάνο να κάνει αναγκαστική προσγείωση θα ήταν αυτή να προσγειωθεί σε χώρες όπως η Ιαπωνία ή στις ΗΠΑ (Χαβάη).

Δείτε τώρα τας ιδικάς σας υδρογείους εις τα σπίτια σας και κάντε και σείς το ίδιο πειραματάκι. Δηλ., Ξεκινήστε απο την Ταϊβάν με προορισμό το Λος Άντζελες. Αν όμως κάνετε καθ’οδόν μια έκτακτη στάση στο Αλάσκα, σε μια ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΗ αυτό δεν θα έβγαζε καν νόημα. Σε, όμως, μια…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!  Μιλάμε εδώ για μια ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΓΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΓΗΣ!

ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ» ΠΑΙΔΙΑ!!! ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ OI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ της ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΑΤΗΣ NASA!!!

Κι όμως θα δείτε στη συνέχεια ότι έχουμε 6 ολόκληρα παραδείγματα να σας δείξουμε για του λόγου το αληθές!!!

Διαβάστε επίσης!…

Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr