Home Greek News Τσίπρας και Ρότσιλντ υποδουλώνουν την Ελλάδα …

Τσίπρας και Ρότσιλντ υποδουλώνουν την Ελλάδα …

by _
0 comment 113 views

Μετά από τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΝΔ και προσφάτως μετανοήσαντα Άδωνι, για το εκτός προγράμματος ταξίδι του Τσίπρα στην Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο μάθαμε ότι εκεί ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους του επενδυτικού ομίλου Ρότσιλντ ο οποίος, σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα αναλάβει τον ρόλο τεχνικού συμβούλου για να προετοιμάσει την έξοδο της χώρας μας στις αγορές. Με απλά λόγια ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) θα αναθέσει στην συγκεκριμένη τράπεζα τον δανεισμό μας μέσω της έκδοσης ομολόγων.

Από την εποχή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου με υπουργό Οικονομίας την Λούκα Κατσέλη υπήρχαν οι φήμες ότι η τράπεζα των Εβραίων μεγιστάνων του χρήματος είχε παίξει ενεργό ρόλο στο ελληνικό μνημόνιο και στο παρελθόν η οικογένεια είχε συμμετάσχει στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην Ελλάδα το 1824 που όπως είναι γνωστό έφτασαν σε εμάς «κουτσουρεμένα» και έγιναν η αιτία για τον αιματηρό εμφύλιο μεταξύ των αγωνιστών μεσούσης της Επανάστασης.

Το ζήτημα που, μοιραία, ανακύπτει από αυτήν την διαφαινόμενη συμφωνία είναι ότι ο Τσίπρας που δηλώνει Αριστερός, διεθνιστής και πολέμιος του παγκόσμιου καπιταλισμού προσδένει την χώρα μας στο άρμα της τράπεζας των Εβραίων μεγιστάνων τους οποίους στο παρελθόν τους έχουν κατηγορήσει ότι ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις της γης ακόμα και αυτές της ΕΕ και των ΗΠΑ, ότι καθορίζουν τις τιμές του χρυσού και του πετρελαίου και ελέγχουν τα χρηματιστήρια απειλώντας με την ποινή του θανάτου τις χώρες που οι κυβερνήσεις τους δεν συμμορφώνονται με τις εντολές τους. Όπως βλέπουμε Αριστερά και διεθνές κεφάλαιο, καπιταλισμός δηλαδή, προωθούν από κοινού την υποδούλωση των λαών. Έπρεπε να έρθει στην εξουσία μία αριστερή κυβέρνηση για να το καταλάβουμε όσοι δεν το είχαμε καταλάβει με τις προηγούμενες σοσιαλιστικές….

Πηγή:

http://www.elkosmos.gr/tsipras-ke-rotsilnt-ipodoulonoun-tin-ellada/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr