Home Greek News ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η μυστική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η μυστική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

by _
0 comment 389 views

ΕΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΟ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ…!!!…

ΠΟΙΕΣ «θεωρίες συνωμοσίας» βρε ΑΝΟΗΤΟΙ που μας κατηγορείτε για τη διασπορά «ψεύτικων ειδήσεων»??!!! ΙΔΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπής στο βιβλίο του «Η Ελλάδα Ξανασταυρώνεται», δημοσίευσε ένα αντίγραφο ενος επίσημου εγγράφου που προήλθε απο «το Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας των ΗΠΑ» (the US Office of Military Cooperation (OMC) και με στοιχεία ταυτότητας «Απόρρητο 7271 / NSA / 1158-AR / 29»…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.51, 09 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Είχε βάλει την υπογραφή του πάνω σε αυτό το έγγραφο Ανδρέας Παπανδρέου με τις οδηγίες που θα του δοθούν από αυτούς που θα τον χρηματοδοτούν με απίστευτη γενναιοδωρία. Αυτό το έγγραφο είναι γνωστό απο πολλούς Ελληνες στην Ελλάδα (το οποίο βρίσκεται εύκολα στο διαδύκτυο) και ΔΕΝ έχει διαψευστεί ποτέ απο κανέναν κυβερνητικό αξιοματούχο.

Όμως, δεν μένουμε εδώ…

γιατί υπάρχουν κι ΆΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ για αυτό. Εδώ βλέπουμε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου στη σελίδα 89* αυτής της έκθεσης του Ιδρύματος Rockefeller (Ροκφέλερ) απο το 1961 που αναφέρεται ως ο «Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας», το οποίο είχε άμεσες σχέσεις με το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Φυσικά στη σελίδα 88* της ίδιας έκθεσης αυτής, βλέπουμε αυτό να επαληθεύεται. Δείτε το πιο κάτω.

Ο σύνδεσμος εδώ μεταξύ του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας με το Πανεπιστήμιο Berkley είναι εμφανής, αλλά ας σημειωθεί εδώ πίσης ότι το Berkley χρηματοδοτείται απο τους ίδιους τους…ΡΟΚΦΈΛΕΡ. Εδώ βλέπουμε τη σύνδεση, τη σχέση μεταξύ Α. Παπανδρέου, Berkley και των Ροκφέλερ.

____________________________________________________________

*The Rockefeller Foundation Report from 1961, pages 88-89 | Link: http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/3e6c5fe6-4571-4dae-bdc0-803148f498e9-1961.pdf
____________________________________________________________

Παρακάτω εδώ έχουμε ένα απόσπασμα* από το βιβλίο “Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick” («Ανδρέας Παπανδρέου: Η δημιουργία ενός Έλληνα Δημοκράτη και Πολιτικού Αποστάτη Μάβερικ) το οποίο δείχνει μια υποσημείωση το οποίο αναφέρει ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου που έχει να κάνει με ένα επίσημο Υπόμνημα του Λευού Οίκου, σχετικά με τον ίδιο τον Παπανδρέου, που συντάχθηκε το 1961. Προσέξτε εδώ την αναφορά στο πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Dean Rusk, ο οποίος, όταν ήταν Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, έλαβε την έγκριση για τη χρηματοδότηση του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών στην Αθήνα του Α. Παπανδρέου!

Οι διασυνδέσεις μεταξύ του Ανδρέα Παπανδρέου και των Ροκφέλερ είναι τόσο καλά τεκμιριωμένες και είναι και καταγεγραμένες στα επίσημα αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

_______________________________________________________________________

*Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick, by Stan Draenos, pg. 313 | I.B.Tauris, Jul 15, 2012 – Biography & Autobiography, λινκ: https://books.google.com/books?id=xw_4AgAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=Andreas+Papandreou:+The+Making+of+a+Greek+Democrat+and+Political+Maverick,+by+Stan+Draenos&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwiNwu_I2JXSAhVB82MKHWYICCIQ6AEIGjAA#v=onepage&q=Andreas%20Papandreou%3A%20The%20Making%20of%20a%20Greek%20Democrat%20and%20Political%20Maverick%2C%20by%20Stan%20Draenos&f=false
_______________________________________________________________________

 

 

#CenterofEconomicResearchAthens

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr