Home Greek News Αναρωτιέστε τι έπαθαν άξαφνα Σύριζα και ΝΔ και χτυπιούνται αλύπητα ; Διαβάστε …

Αναρωτιέστε τι έπαθαν άξαφνα Σύριζα και ΝΔ και χτυπιούνται αλύπητα ; Διαβάστε …

by _
0 comment 144 views

-του George Adalis B

Να σας πω λοιπόν για να μην έχετε απορίες!

Ο Κούλης είναι φίλος κολλητός της Goldman Sachs (πολύ φίλος λέμε)!!!

Πρωτοκλασάτα στελέχη του Σύριζα είναι κολλητάρια της N.M.Rothchilds & Sons !

Οταν λέμε N.M.R.& Sons είναι μια μεγάααλη εταιρία χρηματοοικονομικών προϊόντων, της οποίας ένα από τα εννιά περιφερειακά της γραφεία στην Ευρώπη είναι στο Κολωνάκι! Αυτοί έχουν αναλάβει επίσημα ως σύμβουλοι Ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και εκτός από τις γνωστές γελοίες ιδιωτικοποιήσεις, τώρα παλεύουν να ιδιωτικοποιήσουν και το … νερό!

Σε κάποιες μητρικές της όπως η BlackRock έχουν επενδύσει τον πλούτο τους υπουργάρες όπως ο Τσακαλώτος! Μην μπερδεύεστε που η BlackRock έχει έδρα το Λονδίνο! Οι Γερμανοί Rothchild την έχουν!

Εδώ και δύο μήνες, τα ΑμερικανοΑγγλοΓερμανικά βουβάλια της Goldman Sachs δίνουν μια τιτάνια μάχη με τους ΓερμανοΓερμανούς της BlackRock (που κάνει και τα στρες τεστς στις Ελληνικές τράπεζες) ιδιοκτησίας, μιας από τις φατρίες των Rothchilds, αυτή του Nathaniel! Γιατί οι Rothchilds είναι … πολλοί και καμιά φορά έχουν εντελώς διαφορετικό επίθετο ε!!!

To βραβείο του νικητή είναι ολάκερα τα Βαλκάνια!!!
Ετσι, δίνουν και παίρνουν οι απόρρητες πληροφορίες στον Τύπο, για την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση! Και δεν είναι μάχη μέχρι τελικής πτώσεως αλλά μάχη γοήτρου και εξουσίας! Δεν είναι αγώνας μέχρις εσχάτων αλλά ένας αγώνας επικράτησης στο διατραπεζικό ολιγοπώλιο!

Η τελική μάχη των βουβαλιών θα δοθεί λίγο αργότερα!
Οχι τώρα!
Μέχρι τότε, αξίζει να θαυμάσετε το Ελληνικό Μάπετ Σόου, σε έναν αγώνα για το ποιος θα σας φορολογήσει περισσότερο και τελικά ποιος θα σας πάρει τα σπίτια!

ΥΓ1.
Τέτοιοι αγώνες λήγουν συνήθως με … ισοπαλία !!!
Μην μασάτε λοιπόν!
Στείλτε τους στο διάολο και μην ασχολείστε με τις μαριονέτες των τραπεζών … χονδρικής πώλησης … συνειδήσεων!!!
Αυτάααααααα….

ΥΓ2.
Αν σας μπέρδεψα κάπως, αρκεί να σας πω ότι αν σας γράψω ποιοι συμμετέχουν στα Δ.Σ. των τραπεζών αυτών, θα τρίβετε τα μάτια σας! Στην ουσία, οι ίδιοι άνθρωποι μαλώνουν … με τους εαυτούς τους! Μόνο τα κομματόσκυλα στην Ελλάδα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν! Ξέρετε εσείς! Αυτοί που όταν για πρώτη φορά σας αποκάλυψα τον ρόλο των τραπεζών αυτών στην Ελληνιλη κρίση, με έλεγα …. συνομωσιολόγο! Σήμερα έπαψα να είμαι συνομωσιολόγος μιας και τα … Μάπετ Σόου, αρχίζουν και τα παραδέχονται όοοοοολα δημόσια και παίρνουν θέση στα χαρακώματα!
Και ξανά μανά … αυτάααααααααα…

Πηγή:

Αναρωτιέστε τι έπαθαν άξαφνα Σύριζα και ΝΔ και χτυπιούνται αλύπητα ; Διαβάστε …

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr