Home Greek News «Βόμβα» για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη με βίλα στο Παρίσι – Τι απαντά

«Βόμβα» για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη με βίλα στο Παρίσι – Τι απαντά

by _
0 comment 216 views

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει δημοσίευμα που έχει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Documento, σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προχωρήσει στην αγορά βίλας στο Παρίσι (το σπίτι του Βολταίρου), την οποία δεν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του…

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, το οποίο ανατρέχει και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τον Σταύρο Παπασταύρου της λιστας Λαγκάρντ και των Panama Papers, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις σταμάτησε να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ λόγω της πενταετούς διάστασης του ζεύγους, φέρεται να «απέκτησε τεράστια περιουσία».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Κουμουνδούρου, με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του να ζητά την άμεση δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Ξανά έκθετος ο κ. Μητσοτάκης», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τη φορά αυτή για το πόθεν έσχες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το «Penelope gate», το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του. Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει; Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κ. Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης».

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει η ΝΔ

Με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας – και όχι του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίον αφορά προσωπικά το ζήτημα – εξαπολύεται επίθεση κατά της εφημερίδας και του Μεγάρου Μαξίμου.

Στην ανακοίνωση ωστόσο επί της ουσίας επιβεβαιώνεται η αγορά του ιστορικού σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι, αφού αναφέρεται πως πρόκειται για «ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στην Γαλλική εφορία!..», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται κατά πόσο έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες, όπως προβλέπεται για όλους τους υπόχρεους.

«Τα πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου, για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο.

Δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στην Γαλλική εφορία!..

Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό.

Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός».

Πηγή:

«Βόμβα» για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη με βίλα στο Παρίσι – Τι απαντά

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr