Home Greek News Κάπου έχεις ξαναδεί την φωτογράφιση της Beyonce…

Κάπου έχεις ξαναδεί την φωτογράφιση της Beyonce…

by _
0 comment 107 views

Κάπου έχεις ξαναδεί την φωτογράφιση της Beyonce…

Φεβρουάριος 03, 2017 09:38
Κατρίνα Πίτρακκου

Τίποτα από αυτά που κάνει η Beyonce δεν είναι τυχαίο. Και από την πρώτη στιγμή που η ίδια ανέβασε την φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram και το Twitter, για να ανακοινώσει στους ”κοινούς θνητούς” την εγκυμοσύνη της, ήμασταν σίγουροι ότι αυτό το κόνσεπτ κάπου το έχουμε ξαναδεί.

Με αναφορές από την Παρθένο Μαρία και την Γέννηση της Αφροδίτης του Botticelli, η Queen Bey, επιλέγει ένα θεϊκό τρόπο να παρουσιάσει το μεγάλο γεγονός στη ζωή της.

Η εικόνα της Beyonce περιτρυγυρισμένη από λουλούδια και με λευκό πέπλο στα μαλλιά, να ακουμπάει με τρυφερότητα την φουσκωμένη κοιλίτσα της παραπέμπει στην Παναγία της Γουαδελούπης, προστάτιδα του Μεξικού, ενώ εκείνη που την δείχνει να στέκεται με τα μακριά μαλλιά της να καλύπτουν το σώμα της, είναι ξεκάθαρα μια αναφορά στην Γέννηση της Αφροδίτης του Sandro Botticelli, ενώ δίπλα της μπορεί να διακρίνει κανείς μια προτομή της Βασίλισσας Νεφερτίτης της Αιγύπτου.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Beyonce φωτογραφίζεται με την κόρη της Blue Ivy, η οποία εμφανίζεται να δίνει στη μαμά της ένα λουλούδι, ενώ η ίδια ξαπλώνει σαν θεά, μια αναφορά στον πίνακα του ιταλού ζωγράφου Guido Reni, με τον Έρωτα να δίνει στην Αφροδίτη ένα λουλούδι (στην μυθολογία εμφανίζεται ως ο γιος της θεάς).

Η υπόλοιπη φωτογράφιση είναι επίσης εμπνευσμένη από εικόνες της Παναγίας και της θεάς Αφροδίτης και συμβολίζει την ιερή στιγμή την οποία βιώνει η διάσημη σταρ.

http://www.must.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=40358

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr