Home Greek News Ο Νέος Υπ. Εξωτερικών του Τράμπ, Rex Tillerson, βραβεύτηκε με βραβείο ΜΑΣΟΝΙΚΟ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ το 2013!!!

Ο Νέος Υπ. Εξωτερικών του Τράμπ, Rex Tillerson, βραβεύτηκε με βραβείο ΜΑΣΟΝΙΚΟ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ το 2013!!!

by _
0 comment 184 views

Η επιλογή του Ντόναλντ Τράμπ για την θέσιν του νέου Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, τον κ Rex Tillerson, ο οποίος ήταν χρόνια ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεγάλης πετρελαϊκής εταιρίας EXXON Mobil, απ’ο,τι φαίνεται έχει ο ίδιος καλές σχέσεις με την Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν. Μαντέψετε όμως σε τι…ΒΑΘΜΟ…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.31, 01 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Το 2013, ο Tillerson βραβεύθηκε με το «Τάγμα της Φιλίας» απο τη Ρωσική κυβέρνηση για τους εξής λόγους σύμφωνα με το CBSNews (καθώς πάρα πολλά άλλα ΜΜΕ):

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Tillerson, ο διευθύνων σύμβουλος της ExxonMobil, κέρδισε το βραβείο πριν από τρία χρόνια μετά την υπογραφή μερικών προσφορών με την κρατική ρωσική εταιρεία πετρελαίου Rosneft. Ένα δελτίο Τύπου από το Κρεμλίνο εκείνης της εποχής είπε ότι βραβεύτηκε ο Tillerson με τη συγκεκριμένο βραβείο για τη “μεγάλη συμβολή του στην ανάπτυξη της συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας.”

Όμως, τι είναι ακριβώς αυτό το «ΤΑΓΜΑ της Φιλίας» και απο ΠΟΎ προέρχεται ακριβώς;;;

Το Τάγμα της Φιλίας (Ρωσικά: Орден Дружбы) είναι μια κατάσταση παρασημοφόρησης που γίνεται απο τη Ρωσική Ομοσπονδία που ιδρύθηκε από τον Μπόρις Γιέλτσιν με προεδρικό διάταγμα 442, της 2ας Μαρτίου του 1994, ώστε να βραβευθούν οι αλλοδαποί των οποίων το έργο, οι πράξεις και οι προσπάθειές τους είχαν ως στόχο τη βελτίωση των σχέσεων με την Ρωσική Ομοσπονδία και το λαό της. Το καταστατικό της τροποποιήθηκε αργότερα με το προεδρικό διάταγμα 19 της 6 Ιανουαρίου, 1999, προεδρικό διάταγμα 1099, της 7ης Σεπτεμβρίου 2010 προεδρικό διάταγμα 1631 της 16ης Δεκεμβρίου 2011, και προεδρικό διάταγμα 308 της 16ης Μαρτίου 2012. Μπορεί να ανιχνευθεί η γενεαλογία του στο…«ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ της Φιλίας των Λαών».

Κι αν θυμάστε, ήταν η ίδια η Σοβιετή Ένωσις που ηλέγχετο απο την πρώτη μέρα κιόλας απο τους…ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΥΝΟΥΣ που προέβησαν στην ΣΦΑΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!!! Κι είναι ο ίδιος ο….ΠΟΥΤΙΝ που, απ, ό,τι φαίνεται, προσπαθεί να ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙ τη Σοβιετική Ένωση (πατήστε εδώ, εδώ, εδώ)!!!

Εν ολίγοις, μόνο οι…ΜΑΣΟΝΟΙ χρησιμοποιούν τέτοιους όρους, όπως το «τάγμα», όταν βραβεύουν τους…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ για τα μεγάλα τους «κατορθώματα» “για χάριν της κοινωνίας”.  Διαβάστε το άρθρο μου με τιτλο «Ο ΤΈΩΣ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ» και θα καταλάβετε.

O Tillerson ήταν κάποτε πρόεδρος των Προσκόπων της Αμερικής (Boy Scouts of America) και πίεσε ανοιχτά υπερ της ένταξης των πούστηδων σε αυτή την στοιχειώδη μορφή μιας μυστικής λέσχης μόνο και μόνο για τα μικρά αγόρια (ναι ιδρύθηκε απο την άρχή απο τους Μασόνους). (πατήστε εδώ για τη πηγή). Μιλάμε εδώ για μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ατζέντα…ΜΑΣΟΝΙΚΗ για να διαφθαρούν τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη λέσχη.  Αλλά αυτό δε με εκπλήττει, μιας και είναι ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΣΟΝΟΣ!!! (εδώ και εδώ). Στη πρώτη τηλεμαχία με την Κλίντον, μπροστά στα μάτια και αυτιά πολλών ανα τον κόσμο τηλεθεατών, ο Τράμπ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι ανήκει στο «Τάγμα της Αδελφότης της Αστυνομίας», ένα ξεκάθαρο ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ!!! (ΕΔΩ)

Αλλά δεν είναι μόνο τη λέξη «τάγμα» που έχουν υιοθετήσει ως δική τους οι Μασόνοι, αλλά κι η λέξις…«ΦΙΛΙΑ» ή…«φιλική», όπως το «ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Σας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ???

Στο βιβλίο με τίτλο «Ο Τέκτων: Ένα εβδομαδιαίο περιοδικό για τον Τεκτονισμό, την λογοτεχνία, την επιστήμη και την τέχνη» (The Freemason: A weekly journal of Freemasonry, literature, science and art) διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά σχετικά με τη χρήση τέτοιων όρων απο πλευράς των…ΜΑΣΟΝΩΝ απο τον ΑΓΓΛΙΑ:

Μυήθηκε αυτός στη «Στοά της Φιλίας» αριθ. 6….Είναι ένας αριχι-Μασόνος ο οποίος υψώθηκε μέσα στο Τάγμα της Φιλίας το 1870… 

Για τον σύνδεσμόν του εν λόγω βιβλίου, πατήστε εδώ.

Σύνδεσμός μεταξύ Πούτιν, KGB, MI6 και της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!….

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά πολλοί απο εμάς, ο παγκόσμιος ιστός της Μασονίας δεν γνωρίζει ούτε εθνικότητες ούτε εθνικά σύνορα!

Στην ιστοσελίδα του αποστάτη από την MI-6 Richard Tomlinson, γράφει πώς είχε συνεκπαιδευτεί με έναν νεαρό πράκτορα της KGB που ονομάζεται…Βλαντιμίρ Πούτιν. Και οι δύο έμαθαν να εξυπηρετούν τους Ιλλουμινάτους, οι οποίοι «γεννήθηκαν για να κυβερνήσουν», οι αυτο-εκλεγμένοι κηδεμόνες της κοινωνίας.

Ήταν στη πόλη Powergen το 1979 οπότε παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον Richard Tomlinson μια φωτογραφία διαβατηρίου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι Rimington, Manningham-Buller και Scarlett έδειξαν στους ασκούμενους πτυχιούχους και στην κάθε ομάδα Δέλτα (κατασκοπείας και δολοφονίας) μια επιλογή από τέσσερις φωτογραφίες διαβατηρίου. Οι νεοσύλλεκτοι είχαν ενημερωθεί ότι οι τέσσερις άνδρες της KGB στις φωτογραφίες ήταν:

«Οι ομόλογοί σας απο την KGB».

Οι νεοσύλλεκτοι είχαν την εντύπωση ότι υποτίθεται να είναι «εχθροί» ή «αντίπαλοι» αυτοί οι νέοι Ρώσοι πράκτορες της KGB.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://richardtomlinsonandtherussians.blogspot.com

Πάμε πίσω τώρα στον Tillerson…

Κι όπως ο κάθε «καλός» Μασόνος –για τον οποίον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η έννοια ενος κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ βέβαια- ο κ Rex Tillerson, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Guardian”, συμμετέχει στην ακόλουθη εταιρία…ΟΦΣΟΡ (υπεράκτια):

Εγγραφα που έχουν διαρρεύσει στο κοινό δείχνου πώς ο επιχειρηματίας κ Rex Tillerson ήταν ο επί μακρόν διευθυντής μιας Αμερικανό-ρωσικής εταιρείας πετρελαίου με έδρα το φορολογικό παράδεισο των Μπαχάμων.

Ο Tillerson – ο διευθύνων σύμβουλος της ExxonMobil – έγινε διευθυντής της ρωσικής θυγατρικής της εταιρείας πετρελαίου, Exxon Neftegas, το 1998. Το όνομά του – RW Tillerson – εμφανίζεται δίπλα σε άλλους αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν τις έδρες τους στο Χιούστον του Τέξας, Μόσχα και την Σαχαλίνη στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας…

Η ExxonMobil είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο και εποφθαλμιά για πολύ καιρό τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας. Ο Tillerson έχει σήμερα πολλές μετοχές στην Exxon που αξίζουν περισσότερο από $ 200 εκατ!

Ο Tillerson καλός φίλος του Igor Sechin, ο επικεφαλής της ρωσικής κρατικής εταιρείας πετρελαίου Rosneft και η εκ των πραγμάτων δεύτερη ισχυρή φιγούρα μέσα στο Κρεμλίνο. Ένας σκληροπυρηνικός, ο Σέτσιν είναι και πρώην…KGB.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: https://www.theguardian.com/us-news/2016/dec/18/leak-rex-tillerson-director-bahamas-based-us-russian-oil-company

Και ΙΔΟΥ ο σύνδεσμός τώρα με την…KGB, όπως σας το περιέγραψα παραπάνω!

ΜΟΝΟΙ ΟΙ…ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΝ ΤΩΝ ΥΦΗΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Κ.Ο.Κ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!!

Διαβάστε επίσης!…

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr