Home Greek News Μιλάει για τρολς ο… Νίκος Παππάς!

Μιλάει για τρολς ο… Νίκος Παππάς!

by _
0 comment 95 views

Photo by NASA via Getty Images/Ideal Image

Γενική θυμηδία σκόρπισε η ανακοίνωση του υπουργού Νίκου Παππά για την ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας υπό τίτλο: Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Ερευνών.

Με την ουσία ασχολήθηκαν αρκούντως τα social media, και οι αντιδράσεις θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν στη φράση «όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε»!

Ενοχλημένος ο υπουργός επανήλθε για να μας εξηγήσει, και εν τη καταγγελτική του ρύμη, είπε πως «Πέραν της πλάκας, όμως, και ασφαλώς πολύ πέρα από τα επίσημα τρολ ορισμένων κομμάτων, οφείλουμε να ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με ένα θέμα που βρίσκεται στην καρδιά της ελληνικής κυριαρχίας και της εθνικής μας ασφάλειας».

Μα μιλάει ο κ. Παππάς για «τρολ κομμάτων»; Όταν ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αναγάγει την ύπαρξη των τρολς σε επιστήμη! Που είχαν συγκροτήσει στρατό από τρολς καθ΄όλη τη διάρκεια του αντιμνημονιακού κρεσέντο του ΣΥΡΙΖΑ, και τα οποία επιδίδονταν σε έναν άγριο πόλεμο χωρίς αρχές στο διαδίκτυο, προσέβαλαν, τραμπούκιζαν, τρομοκρατούσαν, επιδίδονταν σε δολοφονία χαρακτήρα, ελεεινολογούσαν, ποδοπατούσαν την αξιοπρέπεια, κάθε ενός που είχε αντίθετη γνώμη από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πολλά από αυτά έμμισθα και υπό την «άξια» καθοδήγηση του κ. Παππά. Ένα εξ αυτών είχε προσληφθεί στο γραφείο της τότε κυβερνητικής εκπροσώπου κας Γεροβασίλη, Ένα άλλο συνόδεψε τον πρωθυπουργός την Κούβα, ενώ πολλά κυκλοφορούν ως μετακλητοί υπάλληλοι στα φιλόξενα κυβερνητικά γραφεία. Σε αυτά ας προστεθούν και διάφορα σαιτς που με μηδενική διαφήμιση, επιζούν, για αν εκθειάζουν την κυβέρνηση και να επιτίθενται χωρίς αρχές, με διχαστικό λόγο και επιστρατεύοντας τη ρητορική του μίσους, στους αντιπάλους της.

Ε όχι να μιλάει και ο κ. Παππάς για τρολς άλλων κομμάτων!

“Η ελληνική NASA και ο… Γκαγκάριν υπουργός μας”

Πάντως, σε άρθρο του στο Protagon.gr, με τίτλο “Η ελληνική NASA και ο… Γκαγκάριν υπουργός μας”, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας επισημαίνει ότι τη δουλειά της ΕΚΔΕ ΑΕ κάνει ήδη, με επιτυχία, η ΙΑΔΕΕΤ (Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης).

«Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξη του δραστήριου ΙΑΔΕΕΤ, οποίο πλαισιώνεται από εξαιρετικούς επιστήμονες και αξιοποιεί πολλά ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα στον τομέα του διαστήματος, όπως επίσης κάνουν και άλλα ελληνικά επιστημονικά ιδρύματα. Το 2015 το ΙΑΔΕΕΤ υλοποιούσε τουλάχιστον 40 ερευνητικά προγράμματα, πολλά από αυτά σε συνεργασία και με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ΕΟΔ – European Space Agency)» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούρκουλας.

“Αυτό όμως που εντυπωσιάζει στην ανακοίνωση του υπουργού Νίκου Παππά για την #greek_nasa δεν είναι μόνο η αμετροέπεια του ύφους. Αυτό το έχουμε συνηθίσει. Είναι η διαστημικών διαστάσεων παραπληροφόρηση” αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούρκουλας.

http://www.liberal.gr/arthro/111645/politiki/2017/milaei-gia-trols-oi-nikos-pappas.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+-+31-01-2017+18%3A25%3A25

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr