Home Greek News Ο Τράμπ εγκρίνει τον Αγωγό Πρόσβασης της Ντακότα! Συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για αυτο η ΜΑΛΙΑ ΟΜΠΑΜΑ!

Ο Τράμπ εγκρίνει τον Αγωγό Πρόσβασης της Ντακότα! Συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για αυτο η ΜΑΛΙΑ ΟΜΠΑΜΑ!

by _
0 comment 109 views

Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ!!!

Η κόρη των Ομπάμα πάει να τους συμπαραστεθεί τους Ινδιάνους!!!….

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.34, 27 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Οι διαμαρτυρίες του Αγωγό Πρόσβασης της Ντακότα (Dakota Access Pipeline protests), επίσης γνωστό με το hashtag #NoDAPL, είναι λαϊκά κινήματα που ξεκίνησαν στις αρχές του 2016 σε αντίδραση προς την εγκεκριμένη κατασκευή του Αγωγό Πρόσβασης της Ντακότα της εταιρείας Energy Transfer Partners στο βόρειο μέρος των ΗΠΑ.

Ο αγωγός προβλέπεται να τρέχει από τα κοιτάσματα πετρελαίου Bakken στη δυτική Βόρεια Ντακότα στο νότιο Ιλινόις, διασχίζοντας κάτω από το Μιζούρι και Μισισιπή Ποτάμια, καθώς και κάτω τμήμα της λίμνης Oahe κοντά στο Standing Rock Προστατευόμενη περιοχή Ινδιάνων.

Πολλοί στη φυλή Στάντινγκ Ροκ θεωρούν τον αγωγό και την προοριζόμενη διάβασίν του ποταμού Μισούρι να συνιστούν απειλή για καθαρό νερό της περιοχής και για τα αρχαία νεκροταφεία εκεί. Τον περασμένο Απρίλιο, ο γέρων της Στάντινγκ Ροκ των Sioux LaDonna Brave Bull Allard καθιέρωσε ένα στρατόπεδο ως κέντρο για τη διαφύλαξιν της πολιτιστικής κληρονομιάς και την πνευματική αντίστασιν εις τον αγωγόν. Κατά τη θερινή περίοδο το στρατόπεδο αυξήθηκε σε χιλιάδες ανθρώπους.

Τώρα σύμφωνα με την New York Times:

Πρόεδρος Trump άλλαξε απότομα την προσέγγιση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για το περιβάλλον την Τρίτη, όπως ο ίδιος άνοιξε το δρόμο για δύο βασικούς αγωγούς πετρελαίου που είχαν μπλοκαριστεί, και έθεσε σε κίνηση ένα σχέδιο για τον περιορισμό κανονισμών που επιβραδύνουν άλλα οικοδομικά έργα.

Στις τελευταίες κινήσεις του για να διαλυθεί η κληρονομιά του προκατόχου του, κ Τράμπ ανέστησε τον αγωγό Keystone XL, που είχε δημιουργήσει χρόνια δημόσιας συζήτησης, και επίσπευσε την κατασκευή ενος άλλου αγωγού στα Ντακότα που είχε γίνει ένα σημαντικό σημείο ανάφλεξης για τους ιθαγενείς Αμερικανούς. Υπέγραψε επίσης μια οδηγία διατάσσοντας ένα τέλος στις παρατεταμένες περιβαλλοντικές αξιολογήσεις.

Εγώ μίλησα προσωπικά τον περασμενο Οκτ. με τον κ Rudy Youngblood (Ρούντι Γιανγκμπλαντ)
το αστέρι της ταινίας “APOKALYPTO” που σκηνοθέτηε ο Μελ Γκιμπσον, και μου είπε ότι αυτό που κάνει η κυβέρνηση στους Ινδιάνους σχετικά με αυτό το θέμα είναι όχι μόνο αδιανόητο, αλλά προκαλέσει πόλεμο μεταξυ των αυτών και της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης εάν δεν σταματήσουν αυτό το μεγάλο ΚΑΚΟ που θα επιφέρει πολλές αρνητικές τόσο για το περιβάλλον όσο και για την επιβίωση αυτής της φυλής!

Θα παίρνω συνέντευξη απο τον κ Ρούντι Γιανγκμπλαντ εντός των ημερών, οπότε μείνετε συντονισμένοι με το σάιτ μας! Η συνέντευξη αυτή θα παιχτεί στην Ελληνική τηλεοράση και παντού!….

Τώρα, όσον αφορά την Μαλία Ομπάμα, ακολουθεί, απ’ο,τι φαίνεται στα χνάρια του «πατέρα» της Μπαράκ.

Σύμφωνα με το FOX News:

Μάλια Ομπάμα συμμετείχε σε μια διαμαρτυρία ενάντια στoν Αγωγό Πρόσβασης της Ντακότα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, τη Δευτέρα.

http://insider.foxnews.com/2017/01/27/malia-obama-joins-dakota-access-pipeline-protest-sundance

https://twitter.com/mercnews/status/825090472200794114/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr