Home Greek News Γκορμπατσόφ: Ο Κόσμος Προετοιμάζεται Για Πόλεμο

Γκορμπατσόφ: Ο Κόσμος Προετοιμάζεται Για Πόλεμο

by _
0 comment 101 views

Για νέα πυρηνική απειλή που μοιάζει να είναι «πραγματική» προειδοποιεί ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ σε άρθρο του στο περιοδικό «Τime»…

Ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας πως η «απόλυτη προτεραιότητα» σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να είναι η καταστροφή των όπλων παγκοσμίως.

«Φαίνεται σαν ο κόσμος να προετοιμάζεται για πόλεμο» προειδοποιεί ο 85χρονος πρώην ηγέτης καλώντας τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν να συνεργαστούν για να «μειωθούν τα πυρηνικά όπλα».

Μάλιστα γράφει ότι ΗΠΑ και Ρωσία θα πρέπει να ενθαρρύνουν τις κινήσεις για ένα νέο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πυρηνικής απειλής.

«Οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες ακούγονται όλο και περισσότερο έτοιμοι για πόλεμο με τους σχολιαστές και τους δημοσιογράφους να συμμετέχουν στην “πολεμοχαρή χορωδία”. Φαίνεται σαν ο κόσμος να προετοιμάζεται για πόλεμο», γράφει στο περιοδικό Time.

Πηγή:

http://mati-grnews.blogspot.gr/2017/01/blog-post_863.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr