Μαντέψτε τι είπε η Google όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι επίπεδη η γη!!!

Cool Ads!

«Υπάρχουν 10 αποδείξεις ότι η γη είναι πράγματι επίπεδη και όχι στρογγυλή.»

– Google

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.19, 26 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Ο Άρχων του κόσμου τούτου, ο…ΔΑΙΒΟΛΟΣ, ο…ΣΑΤΑΝ (που σημαίνει «Απατεών»), γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ όλα μυστικά του σύμπαντος. Όμως, υπάρχουν φορές που μας αποκαλύπτει αυτές τις γνώσεις με ένα τρόπο ΦΑΝΕΡΟ, επιδεικνυόμενος κιόλας. Δυστωχώς όμως που είμαστε τόσο εθελόφυλοι που δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να αφυπνισθεί σε αυτήν την πραγματικότητα…

Αλλά εάν ΕΣΥ Ελληνο-Ορθόδοξε Χριστιανέ πας και συμπορεύεσαι με αυτό το σύστημα, το κοσμικό, διαβολικό και…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, σάμπως να είναι κάτι το «θεόπνευστο», δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σε λυπηθεί ο Θεός ώστε να γλυτώσει απο αυτήν ενώ είσαι χωμένος βαθιά μεσ’στην τύφλα σου. Μάλλον, θα σε αφήσει στην…ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου ένας χρήστης της εφαρμογής «Ρωτήστε την Google» (Ask Google) ρωτάει την ίδια για τον παράγοντα της…ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΟΣ  της επιφανείς της γής απο τη Νέα Γιόρκη στην Καλιφόρνιας. Όταν όμως της υπέβαλε το ερώτημα, ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ διότι, εν ολίγοις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

Την εφαρμογή την ρώτησε επίσης ο ίδιος την ερώτηση των 5 εκατομμυριών δολαρίων ρωτώντας την τα εξής: Μήπως η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ??? ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ!!!….

Διαβάστε επίσης!…

Πιάστηκαν “ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ” αστροναύτες της ΝΑΣΑ να “στήνουν” την παραμονή τους στο “διάστημα”!!!!!!

Η «θεωρία» της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! Θεωρία ή μήπως μια..ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η NASA αποκαλύπτει πως η γη είναι μη-περιστρεφόμενη καθώς και…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

 

 

 

 

Great deals!

Skip to toolbar