Home Greek News Θέλει να ανανεώνει τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ στρατόπεδα έκνομων μεταγωγών για τα βασανητήρια ο Τράμπ! Ενδιάμεση στάση αυτών…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Θέλει να ανανεώνει τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ στρατόπεδα έκνομων μεταγωγών για τα βασανητήρια ο Τράμπ! Ενδιάμεση στάση αυτών…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

by _
0 comment 201 views

Πάει τώρα ο Τράμπ για την πλήρη ακύρωη της Σύμβασης της Γενεύης περι των…ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!…

Αυτά τα ξεκίνησε ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΥΣ και τώρα ακολουθεί στα χνάρια του ο ΤΡΑΜΠ…

Οι πόλεις που λειτουργούν ώς «Κηδεμόνες» για αυτές τις ΕΚΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ η Πράγα, η Ρώμη και η…ΑΘΗΝΑ!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.46, 25 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times» διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά σχετικά με την πρόθεση του προέδρου Τράμπ να επαναλειτουργήσει αυτά παράνομα και φρικτά στρατόπεδα έκνομων μεταγωγών, που ξεκίνησε επι των ημερών του ο Μπούς, όπου ανακρίνονται και βασανόζονται δήθεν «ύποπτοι για τρομοκρατία» όλα στο όνομα της καταπολεμήσεως της «τρομοκρατίας:

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – Η κυβέρνηση Τράμπ ετοιμάζει ένα σαρωτικό εκτελεστικό διάταγμα που θα ανοίξει το δρόμο για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) να ανοίξει εκ νέου στο εξωτερικό τις φυλακές των «μαύρων τόπων», όπως εκείνες όπου κρατήθηκαν και βασανίστηκαν υπόπτοι για τρομοκρατία προτού προβεί στο κλείσιμό τους ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα.

Το τριών σελιδών σχέδιο διατάγματος του Προέδρου Trump, με τίτλο “Η κράτηση και η ανάκριση των εχθρικών μαχητών”, που απέκτησε η εφημερίδα New York Times θα αναιρούσε και πολλούς από τους άλλους περιορισμούς σχετικά με το χειρισμό των κρατουμένων που έθεσε σε εφαρμογή ο Ομπάμα ως απάντηση στις πολιτικές της κυβέρνησης Μπους. 

Αν ο κ Trump υπογράψει το σχέδιο διατάγματος, θα ανακαλέσει επίσης την οδηγία του Ομπάμα να δοθεί πρόσβαση στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού σε όλους τους εν καιρώ πολέμου κρατουμένους σε αμερικανική κηδεμονία–άλλο ένα βήμα προς την επαναλειτουργία μυστικών φυλακών εκτός των συνήθων κανόνων πολέμου που συστάθηκε απο τις συμβάσεις της Γενεύης. …

Το σχέδιο διατάγματος δεν κατευθύνει οποιαδήποτε άμεση επαναλειτουργία των φυλακών της C.I.A. ή την αναβίωση των τακτικών των βασανιστηρίων, τα οποία τώρα απαγορεύονται από το νόμο. Αλλά δημιουργεί τις αξιολογήσεις των πολιτικών υψηλού επιπέδου για να κάνει περαιτέρω συστάσεις στους δύο τομείς για τον κ Τραμπ, ο οποίος υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του να φέρει πίσω τους εικονικούς πνιγμούς και «ακόμη χειρότερα» — όχι μόνο επειδή «λειτουργούν πολύ τα βασανιστήρια», αλλά επειδή ακόμη και «αν δεν λειτουργούν, τα αξίζουν έτσι κι αλλιώς οι ύποπτοι για την [τρομοκρατία].”

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.msn.com/en-us/news/politics/trump-poised-to-lift-ban-on-cia-‘black-site’-prisons/ar-AAmenXv?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp

Προ παντών απο όλα, αυτά τα «εκτελεστικά διατάγματα» που γράφει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ είνα εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Σας έγραψα προχθές ότι με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ξεκίνησε αμέσω με την υπογραφή των εν λόγω εκτελεστικών διαταγμάτων!  Στο άρθρο μο με τίτλο «Ξεκινάει αμέσως με την υπογραφή των εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ “εκτελεστικών διαταγμάτων” ο πρόεδρος Τράμπ!» στις 21 του μηνός γράφω τα εξής για αυτό:

Κάθε εκτελεστικό διάταγμα που έχει οποιαδήποτε επίδραση σε άτομα που δεν είναι κρατικοί υπάλληλοι αποτελεί παραβίαση του άρθρου Ι κεφ. Ι του Συντάγματος των ΗΠΑ. Κάθε φορά που ένας Πρόεδρος εκδίδει οποιοδήποτε εκτελεστικό διάταγμα που να επεκτείνεται σε όλο το λαό, το Κογκρέσο έχει την ευθύνη απέναντι στο λαό να ασκήσει βέτο αυτό. Όταν ένας Πρόεδρος εκδίδει ένα αντισυνταγματικό εκτελεστικό διάταγμα και το Κογκρέσο επιτρέπει το διάταγμα να ισχύει, αυτοί παραβιάζουν τον όρκο τους για τη διατήρηση, την προστασία και την υπεράσπιση του Συντάγματος.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι με την υπογραφή, απο πλευράς του εκάστοτε Αμερικανού προέδρου, τόσων πολλών απο αυτά τα εκτελεστικά διατάγματα απο την εποχή του Λίνκον μέχρι σήμερον, έχει γίνει μια σταδιακή υπονόμευσις των συνταγματικών δικαιωμάτων των Αμερικανών πολιτών που συνοδεύεται επίσης απο την σταδιακή…ΠΑΡΑΚΜΗ της κοινωνίας μας, σε όλους τους τομείς, και γι’αυτό έχουμε καταλήξει εδώ που έχουμε καταλήξεις: ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟΝ, ΔΗΛ., ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ…ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΈΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΏΣ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΕΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….ΔΙΚΤΑΤΩΡ–ΠΟΥ ΌΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ…!!! ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ “Obamacare” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΡΟΠΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!! ΤΙ…ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΡΓΟΝ ΤΑΚΤΙΚΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ??? ΠΟΝΤΆΡΕΤΈ ΤΟ!!!…

Όλα αυτά ξεκίνησε την εποχή που μετετράπη η μορφή διακυβερνήσεως αυτής της χώρας εις μιαν ανώνυμην εταιρείαν των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκ της κορώνας του Λονδίνου! Διαβάστε το άρθρον μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το βίντεο ιδιαιτέρως εσείς που νομίζετε ακόμη πως ο Τράμπ «θα τα βάλει με το συστημα», το ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που o ίδιος, εδώ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!

Η επίσημη έκθεσις της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης απο το Ιουν. του 2006 πραγματεύεται με τις υποτιθέμενες μυστικές κρατήσεις και παράνομες μεταφορές κρατουμένων με συμμετοχή του Συμβουλίου των κρατών μελών της Ευρώπης.

Δείτε ολόκληρη την έκθεσιν στο παρακάτω σύνδεσμον…

http://assembly.coe.int/CommitteeDocs/2006/20060606_Ejdoc162006PartII-FINAL.pdf

Δείτε τώρα τον ακόλουθο χάρτη που δημοσιεύθηκε απο το ίδιο Συμβούλιο των κρατών μελών της Ευρώπης όπου βλέπουμε την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ να αναγράφεται ως μια απο τις διάφορες πόλεις των ενδιάμεσων στάσεων αυτών των ΕΚΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ!!! Κι απ, ό,τι φαίνεται, λειτουργεί η Αθήνα ως μια τέτοια στάση της….CIA απο το 2006 και μετα! Καταργήθκε ποτέ??? Θα την…ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ???!!!….

Δείτε τώρα το δικό μου ρεπορτάζ για αυτό το θέμα!…

https://www.youtube.com/watch?v=BrvYJO5L6O4

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/629151207290938/

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο….

Για ΌΛΗ την αλήθεια για τον Τράμπ, δείτε το ακόλουθο…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr