Το μεγάλο ΤΡΑΒΕΤΣΙ ονόματι…ΜΑΝΤΌΝΑ. ΝΑΙ το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.09, 26 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Λοιπόν, ήδη σας έχω γράψει πολλά για αυτό το θέμα περι των εν τη ντουλάπα διαμενόντων έτι σημαινόντων προσώπων, αλλά δεν περίμενα καν να μάθω την ακόλουθη ΑΛΘΕΙΑ για την…ΜΑΝΤΌΝΑ…!!!…

Στο άρθρο μου με τίτλο «Τα ΤΡΑΒΕΣΤΙ (τρανς) τα ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ τελικά…ΕΠΙΣΗΜΑ στον αμερικανικό στρατό για…ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ!!! ΜΠΛΙΑΧ!!!» γράφω τα εξής για αυτό το θέμα που έχει πάρει ΔΥΣΤΥΧΩΣ φόρα τον τελευταίο χρόνο εδώ στις ΗΠΑ:

Τα ακόλουθα έγγρφα του Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ αποτελούν ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ των Ελληνικών Νέων Τώρα καταδειχνύοντας πόσο ΆΡΡΩΣΤΗ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ είναι και η αμερικανική κυβέρνηση και ο αμερικανικός στρατός εις το να προβαίνουν εις τέτοιο…ΕΓΚΛΗΜΑ τόσο εις βάρος του αμερικανικού κοινού όσο και της ανθρωπότητος…ΕΝ ΓΕΝΕΙ! Ο «τρανσεξουαλισμός» ουχί μόνο είναι είναι απόλυτη ανοησία, αλλά δεν μπορεί ΚΑΝ να «αλλάξει» την σεξουαλική υπόσταση ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΠΟΥ και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθούν.

Τώρα, θα νόμιζε κανείς ότι αφού έχουν βγεί από τη «ντουλάπα» τα τραβεστί στο στρατό, επειδή δεν έχουν πλέον τίποτε να κρύψουν, θα το έκαναν κι οι γνωστοί ηθοποιοί και ερμηνευτές όπως…η…«Η» ΜΑΝΤΟΝΑ!!!

Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ακόμη «στη ντουλάπα» που δεν έχουν βγει απο εκεί και ούτε πρόκειται λογω των μεγάλων θέσεών τους στον δημόσιο βίο. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, θα καταρρεύσει το όλο σάπιο και διαβολικό οικοδόμημα ψευδαιθήσεων των καριέρων αυτών των σατανιστών με αποτέλεσμα να τους απορρίψει όλος ο κόσμος!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο περι των σαφέστατων ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ της…«ΤΗΣ»…ΜΑΝΤΟΝΑ, όπερ σημαίνει…ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!!! Μετά διαβάστε όλα τα παρακάτω σχετικά μου άρθρα:

https://www.youtube.com/watch?v=PhojVwDDRT4

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα!…

ΥΙΟΘΕΤΗΜΑ τα παιδιά του Μπαράκ και της «Μισέλ» Ομπάμα! Βρέθηκαν οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Αμάλ Κλούνεϊ: Βρετανο-Λιβανέζα δικηγόρος, ακτιβίστρια, συγγραφέας, γυνή του Τζόρτζ Κλούνεϊ και…ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;;!!!

Μήπως η πρώτη «κυρία» της Ιταλίας είναι…ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;; ΩΧ!!! ΚΙ ΑΥΤΗ;;;