Ο χάρτης της CIA για την Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνει το Καστελόριζο!

Η μόνη διαφορά με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας σχολιάζουν διπλωματικοί κύκλοι

Tην δική της «οπτική» δίνει η CIA τόσο στον χάρτη που αποτυπώνει την επικράτεια της Ελλάδας όσο και στις διεθνείς διαφορές που έχει η Ελλάδα με άλλες χώρες.

Ανοίγοντας κανείς την επίσημη ιστοσελίδα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ και ανατρέχοντας στην κατηγορία «Factbook» στην σελίδα που αναφέρεται στην Ελλάδα διαπιστώνει κανείς τα εξής:

Πρώτον δεν συμπεριλαμβάνει στον χάρτη το Καστελόριζο, το οποίο βρίσκεται αρκετά ανατολικότερα της Ρόδου.

Δεύτερον στις διεθνείς διαφορές που έχει η χώρα μας αναφέρει πως η «Ελλάδα και η Τουρκία συνεχίζουν τις συζητήσεις ώστε να επιλύσουν τις περίπλοκες θαλάσσιες, εναέριες, εδαφικές και συνοριακές διαφορές στο Αιγαίο».

Αυτό το γεγονός δεν είναι κάτι καινούριο και αντικατοπτρίζει την άποψη και εικόνα που έχει αυτή η πλευρά και όχι τα διεθνώς αναγνωρισμένα…

Όπως σχολίασαν στο Newsbeast.gr διπλωματικοί κύκλοι, η μόνη διαφορά με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.

Σχολιάζει ο Ιωάν. Κουντούρης απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ:

Δείτε τώρα το παρακάτω στιγμιότυπον απο την ιστοσελίδα της CIA. Προσέξτε καλά την ημερομηνία ανανεώσεως αυτής της ειδικής σελίδος αφιερωμένης μόνο και μόνο για την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Τι λέγει??? Μα…12 Ιαν. του 2017 βεβαίως-βεβαίως!…δηλ., μόλις 8 ημέρες πριν την ορκωμοσία του….ΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΠ! Άρα, τι μας υπονοεί αυτό το πράγμα??? Εγώ θα έλεγα….ΠΟΛΛΑ!!!….

Δείτε τώρα το δικό μου ρεπορτάζ για αυτό το θέμα!…

https://www.youtube.com/watch?v=BrvYJO5L6O4

GreekNewsOnDemand.com !!! Διαβάστε τα σχετικά άρθρα:http://greeknewsondemand.com/2017/01/26/ο-χάρτης-της-cia-για-την-ελλάδα-δεν-συμπερ/http://greeknewsondemand.com/2017/01/26/θέλει-να-ανανεώνει-τα-παρανομα-στρατό/Τουλάχιστον δύο κακά έχει στα σκαριά η CIA ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ! Πρώτον έσβησαν το Καστελόριζο από τον δικό τους χάρτη για την Ελλάδα! Δεύτερον, Θέλει τώρα ο Τραμπ να ανανεώσει τα παράνομα στρατόπεδα έκνομων μεταγωγών για τα βασανιστήρια. Και ενδιάμεση στάση αυτών…Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Posted by John Kountouris on Wednesday, January 25, 2017

Source:

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2549546/o-chartis-tis-cia-gia-tin-ellada-den-simperilamvani-to-kastelorizo