Home Greek News Στο “στόχαστρο” του Μπέου η ΕΥΠ

Στο “στόχαστρο” του Μπέου η ΕΥΠ

by _
0 comment 105 views

Με καταθέσεις τριών μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη για το “Κoriopolis”, στην οποία ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε κατά της ΕΥΠ κατηγορώντας την για συρραφές και προστασία πολιτικών προσώπων…

Στο “στόχαστρο” του Αχιλλέα Μπέου βρέθηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στην εκδίκαση του “Κoriopolis”, του σκανδάλου δηλαδή των στημένων αγώνων το 2011, που συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης 19/1 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο εκ των 84 κατηγορουμένων κατηγόρησε την ΕΥΠ για συρραφή στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία και για προστασία πολιτικών προσώπων.

“Αν είχαν απομαγνητοφωνηθεί όλα, θα ήταν άλλοι κατηγορούμενοι εδώ. Η ΕΥΠ προστατεύει πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες”, είπε μεταξύ άλλων ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Βασίλη Καρακούλια εξάλλου, ζήτησε την διακοπή της δίκης μέχρι να απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες από την ΕΥΠ και να γίνουν γνωστά τα στοιχεία εκείνων που έκαναν τις απομαγνητοφωνήσεις.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην επόμενη συνεδρίαση, στις 30/1. Αν γίνει το αίτημα δεκτό, θα καθυστερήσει (και άλλο) η δίκη.

Ενώπιον του Εφετείου κατέθεσαν τρεις μάρτυρες, οι δημοσιογράφοι Απόστολος Γαλάτης, Μπάμπης Κατσούλης και το πρώην μέλος της ΚΕΔ Σάκης Βελλιώδης.

Source…

http://m.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/sto-stoxastro-toy-mpeoy-h-eyp.4486676.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr