ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΡΙΜΠΟΥΣ…!! «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»…!!

Τα δικά μας σχόλια απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα:

Μου κάνει την εντύπωση πώς υπάρχουν τόσο πολλά πατρωτικά σάιτ που αναδημοσιεύουν αυτήν την στιγμή το ακόλουθο «πατριωτικής φύσεως» άρθρο —το οποιο αναδημοσιεύουμε κι εμεις βέβαια για του λόγου το αληθές– της «Καθημερινής», αυτού του ΕΝΤΕΛΩΣ (για τα Ελληνικά δεδομένα) ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, σχετικά με τον δήθεν «πατριωτισμό» του κ Reince Priebus (Ράινς Πρίμπους), του επιτελάρχου του κ Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος μας λέει «Πάμε να ξαναπάρουμε την Κωνσταντινούπολη ρε παιδιά!» Αλήθεια ρε παίδες???…ιδιαίτερα την ώρα που έχει ξεσπάσει η είδηση ότι ο Τράμπ, καθ’υπόδειξιν του κ Πόλ Τόμπσεν απο το ΔΝΤ, ετοιμάζεται να..ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να τη στείλει στο…ΔΙΑΟΛΟ??? 

Αλήθεια, εσείς που ξέρετε ΚΑΛΛΙΣΤΑ τι είδους απόψεις πρεσβεύσει η «Καθημερινή», θα συμπορευτείτε μαζί της μόνο και μόνο αυτήν την φορά επειδή δημοσιεύει ένα υποτιθέμενο «πατριωτικό» δημοσίευμα??? ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

Γιά διαβάστε ΚΑΙ τα δύο ακόλουθα άρθρα μας με τίτλους «Η ΕΛΛΑΔΑ την Ανοιξη στη ΔΡΑΧΜΗ με εισήγηση THOMSEN και υπογραφή ΤRUMP» και «Eξέχουσα ομάδα συμβούλων απο Λονδίνο: Δεύτερη χώρα μετά τη Βρετανία να εγκαταλείψει την ΕΖ το ’17 η…ΕΛΛΑΔΑ!» για να καταλάβετε πώς αυτά που λέει ο κ Πρίμπους ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ με τον πολύμηνη στάση του…ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΑΝ εσείς εκεί έξω που νομίζετε ότι ο Τράμπ θα πάει να «ανακτήσει» την Κωνσταντινούπολή ΜΑΣ υπερ ημών, θα σας υπενθυμίσω πώς αυτό θα απαιτήσει απο πλευράς του Τράμπ να πάει να τα βάλει με μια χώρα στην οποία έχει ο ίδιος…ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. 

ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙ να γίνει κάτι θετικό και καλό για την Ελλάδα μας δια μέσου της νέας κυβερνήσεως του Τράμπ. Αλλά κύριες και κύριοι, ίσως διαπράττουμε εκ νέου εδώ το ίδιο τραγικό…ΣΦΑΛΜΑ, εναποθέτοντας τας ελπίδας μας σε έναν άνθρωπο, σε έναν ΘΝΗΤΟ, σε έναν ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΟ-ΣΩΤΗΡΑ, του οποίου ο μέντορας ήταν ο πρώην επικεφαλής της….ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ —και εμείς οι Έλληνες ξέρουμε τι μας έκαναν οι Εβραίοι σε συνεργασία με τους Τούρκους– και που έχει σαν σύμβουλο τον κ Γιώργο τον Παπαδόπουλο (George Papadopoulos), ο οποίος γράψει εκθέσεις εκ μέρους των ΕΒΡΑΙΩΝ απο το Ισράηλ προτείνοντας στους Έλληνες και Ελληνο-κύπριους αφήσουν τον Ισραήλ να περνάει το δικό του σε σχέση με αυτήν την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου, και του δολοφονικού κράτους του…ΙΣΡΑΗΛ για το πετρέλαιο, κ.τλ.??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Κι σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, ο Τράμπ έχει εκφράσει την…ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΛ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ του…ISIS!!!….ΤΙ «ΚΑΛΑ»!!! Ναι, ναι, ναι…συνεχίστε να μου λέτε πως ο Τράμπ θα τον «εξαϋλώσει» τον ISIS!…είμαι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΙΑ!!! Και…παιδιά…χιχιχιχιιιιιιιι!!!…ξέρετε τι ΑΛΛΟ ξέχασα να σας πω…ένας απο τους πρωτεργάτες της Μοσάντ και του ISIS ήταν o κ Roy Cohn (Ρόι Κόν), ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ που μόλις σας προανέφερα!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Ναιιιιιι…το ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΤΑ και…ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέριες, ΑΝ τολμάτε βέβαια…

Για ΟΛΗ την αλήθεια περι του ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειν’ο ΤΡΑΜΠ, διαβάστε επίσης το άρθρο μου «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!»…ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ…χεχεχεχ…

_______________

Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τον υπόλοιπο κόσμο, άρα και με την Ελλάδα…

Στο πνεύμα του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους δήλωσε σε εκδήλωση της ομογένειας, μία ημέρα πριν από την ορκωμοσία, ότι «θα κάνουμε πρώτα την Αμερική μεγάλη ξανά, και μετά θα πάμε εκεί έξω και θα βοηθήσουμε την Ελλάδα».

Τιμώμενος με τον Μεγαλόσταυρο του Αποστόλου Παύλου από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ο κ. Πρίμπους τόνισε ότι «θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας και την προστασία του Πατριαρχείου στο επίκεντρο του Λευκού Οίκου».

Όπως εκτίμησε, το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης είναι σύμβολο για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο και θα ήθελε «να δει την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, αναγνωρίζοντας την καταπίεση που υφίσταται και τον αγώνα που δίνει». Ο ίδιος είναι επίσης Άρχων του Πατριαρχείου και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να βαπτιστεί ορθόδοξη και η σύζυγός του Σάλι.

Ο κ. Πρίμπους δήλωσε ότι «πρέπει να πάρουμε την ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός και να επιτύχουμε τους στόχους που ο σπουδαίος νέος μας πρόεδρος έχει θέσει, να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά».

Ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου μίλησε για την ελευθερία και το κόστος της, εκτιμώντας ότι στην Αμερική, στη Βρετανία, αλλά όπως προέβλεψε σύντομα και στη Γερμανία, «σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι θέλουν κάποιον που θα παλέψει γι’ αυτούς. Διψούν για κάποιον που θα είναι πραγματικός. Αυτό που λείπει στους ανθρώπους είναι το πραγματικό, έχουν κουραστεί από τους πλαστικούς πολιτικούς. Είτε είναι από την Αθήνα είτε από την Ουάσιγκτον, το πλαστικό δεν λειτουργεί πλέον».

Εκτίμησε, δε, ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα είναι επιτυχημένος διότι θα κάνει αυτά που υποσχέθηκε, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην απόσυρση του Obamacare, στη μεταρρύθμιση της φορολογίας και στη μετατροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «στο κόμμα του Αμερικανού εργαζομένου».

Με τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Παύλου τιμήθηκαν επίσης ο βουλευτής του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκης και ο επικεφαλής της ομάδας προώθησης του προέδρου Τραμπ, Τζορτζ Τζιτζίκος.

Το μήνυμα

Η κυβέρνηση ελπίζει στους Ελληνοαμερικανούς που βρίσκονται κοντά στον νέο πρόεδρο για την προώθηση των ελληνικών θέσεων, αλλά όπως σημειώνουν αναλυτές, το μυστικό βρίσκεται στο ποιο θα είναι το μήνυμα που θα μεταφέρουν.

Κλεισμένος στον Λευκό Οίκο, κάθε Αμερικανός πρόεδρος βασίζεται στους συνεργάτες που έχει κοντά του. Όσοι τον βλέπουν καθημερινά έχουν την ευκαιρία να του μεταφέρουν θέσεις και προτάσεις, και στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ αυτό ίσως να αποδειχθεί ακόμη πιο έντονο, με δεδομένα τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του και την πολιτική του απειρία.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα έχει αυτού του είδους την επιρροή – και αν το στυλ διοίκησης του Ντόναλντ Τραμπ του επιτρέψει να την ασκήσει. Στις επιχειρήσεις του, αλλά και στην προεκλογική του εκστρατεία, άφηνε τις διαφωνίες να εξελίσσονται μεταξύ των συνεργατών του και τελικά έδινε εκείνος τη λύση – προκαλώντας πολλά θύματα στην πορεία. Έτσι, ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε τον κ. Τραμπ ότι οι ευθύνες του είναι πάρα πολλές για να μπορεί να παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του και ότι θα χρειαστεί να βασιστεί στους συμβούλους του, καλώντας τον να τους επιλέξει με προσοχή.

Ένας κατεξοχήν ισορροπιστής είναι ο κ. Πρίμπους. Θα είναι ο σύνδεσμος του νέου προέδρου με το Κογκρέσο και το κόμμα. Η θέση του θεωρείται η τρίτη πιο ισχυρή στη χώρα, καθώς είναι υπεύθυνος για την ατζέντα και τις συναντήσεις του προέδρου. Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι θα είναι μάλλον και ο πιο πολυάσχολος άνθρωπος στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας Trilogy Advisors, Τζον Συτιλίδη, ο Τραμπ θα έχει «μια καθαρή ματιά» στην εξωτερική πολιτική, και η Ελλάδα «έχει την ευκαιρία να την αξιοποιήσει ώστε να τοποθετηθεί στα ζητήματα της περιοχής της και να γίνει απαραίτητη πέρα από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ».

Πηγή: Καθημερινή

&…

http://www.stoxos.gr/2017/01/blog-post_6222.html