Home Greek News Ο Χ.Κίσινγκερ απειλεί: «Αν ο Ν.Τραμπ δεν ακολουθήσει όσα προβλέπονται από τη Νεα Τάξη Πραγμάτων, θα τον ρίξουμε» (βίντεο)

Ο Χ.Κίσινγκερ απειλεί: «Αν ο Ν.Τραμπ δεν ακολουθήσει όσα προβλέπονται από τη Νεα Τάξη Πραγμάτων, θα τον ρίξουμε» (βίντεο)

by _
0 comment 112 views

Τα δικά μας σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι ντύθηκε «Τζάκι Κένεντι» για την ορκωμοσία του συζύγου της η κα Μελάνια Τράμπ? Γνωρίζει όμως αυτή η γυναίκα ότι το κατεστημενο θα «ξεφορτωθεί» την άνδρα της, εξ ου το ντύσιμό της την ημέρα εκείνη??? Κι αν ναι, γιατί τον Τράμπ δεν τον έχουν θορυβήσει αμόμη για αυτό?? Εδώ έχουμε, απ’ότι φαίνεται, μια προειδοποίηση προς τον κ Τράμπ απο πλευράς του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.  Αλλά μην στεναχωριέστε παιδιά διότι θα είναι κι αυτό…ΣΤΗΜΕΝΟ όπως κάθε  άλλο πράγμα που κάνει η κυβέρνηση. Ο Τράμπ ΑΝΗΚΕΙ στο σύστημα μιας και είναι…ΓΕΝΝΗΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ…

Ένας από τους βασικούς σχεδιαστές της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο Χένρυ Κίσινγκερ, σε συνέντευξή του στο CNN στην εκπομπή του Φαρίντ Ζακαρία, μίλησε για τον νεοκλεγέντα πρόεδρο, Ντόναλντα Τραμπ, το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με τους προηγούμενους προέδρους, καθώς και για την σχέση που μπορεί να αποκτήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν…

Πηγή: pronews.gr

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε επίσης, πως αν ο Τραμπ αν δεν ακολουθήσει το πρόγραμμα της Νέας Τάξης και παραμείνει σταθερός στις υποσχέσεις που έδωσε κατά την προεκλογική του εκστρατεία, δεν αποκλείεται να «διαλύσουν την ανίκανη κυβέρνησή του», απειλώντας τον έμμεσα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:

https://www.youtube.com/watch?v=w3hVODyww3I

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr