Home Greek News Ο Μοσκοβισί στη Realnews: Φρένο σε Σόιμπλε και ΔΝΤ (VIDEO)

Ο Μοσκοβισί στη Realnews: Φρένο σε Σόιμπλε και ΔΝΤ (VIDEO)

by _
0 comment 134 views

Δείτε απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη αποκλειστική συνέντευξη του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. στη Realnews που κυκλοφορεί.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί παραχώρησε τη συνέντευξη στην ανταποκρίτρια της Realnews στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά.

Με τίτλο: “Φρένο Μοσκοβισί σε Σόιμπλε και ΔΝΤ”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία φιλοξενεί βαρυσήμαντη συνέντευξη του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε..

Ο Πιέρ Μοσκοβισί δηλώνει στη Realnews:

– “Η χώρα ανακάμπτει αργά, αλλά πηγαίνει καλύτερα, επιτέλους. Θα πρέπει να αναγνωριστούν οι προσπάθειές της και δεν πρέπει να παραδοθούμε στην πρόκληση ορισμένων που ζητούν ολοένα και περισσότερα μέτρα ή επιπλέον σφίξιμο του ζωναριού.

– Είναι φυσιολογικό να ζητάμε η Ελλάδα να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της, αλλά μόνο τις δεσμεύσεις της. Όχι διαρκώς επιπλέον απαιτήσεις.

– Θα πρέπει να κλείσουμε γρήγορα τη δεύτερη αξιολόγηση, μέσα στους επόμενους μήνες, και να εξετάσουμε τις προϋποθέσεις ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Κουράγιο, το νέο εθνικό θαύμα δεν είναι μακριά!”, και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο ελληνικός λαός, αποκαμωμένος από την εφτάχρονη κρίση και παγωμένος από τις φαγωμάρες των δανειστών του, προσδοκά από τους θρονιασμένους στις καρέκλες τους πολιτικούς αρχηγούς μια ΥΣΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ”.

 

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=572276&catID=11

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=572516&catID=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr