Home Greek News Προέβλεψε με ακρίβεια το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

Προέβλεψε με ακρίβεια το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

by _
0 comment 311 views

Περισσότερο από ένα χρόνο πριν από το χτύπημα της 9ης Σεπτ. του 2001, ο Ντόναλντ Τραμπ προέβλεψε, μέσω της συγγραφής ενος βιβλίου του, ότι μια τρομοκρατική επίθεση σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη ήταν… αναπόφευκτη…

ΚΑΛΑ….ΠΏΣ τα ήξερες όλ’αυτά ρε μεγάλε;;;; ΕΕΕΕΕ;;;;!!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.41, 21 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Εκείνη την εποχή, ο Τράμπ εξέταζε μια προεδρική υποψηφιότητα με το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του βιβλίου του.  Ο Τράμπ ήταν ανέκαθεν με τους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΚΈΙ και τους…ΛΑΘΡΟ.! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Μόνο όταν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία το Μάιο του 2016 (περίπου 6 μήνες μετά το ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο του μόνο μάρτυρος που θα μπορούσε να τον εμπλέξει στο μεγάλο κύκλωμα ΠΑΙΔΕΡΑΤΙΑΣ του Τζέφρι Επστάιν) που άλλαξε γνώμη για τους λάθρο. και τους Δημοκρατικούς και πήγε με το μέρος των Ρεπουμπλικάνων). Χμμμ…

Διαβάστε το άρθρο μου «Τράμπ: Ας ξανακάνουμε την Αμερική…ΓΚΈΙ και δώσουμε δικαιώματα στους…ΛΑΘΡΟ» για περισσότερα πάνω σε αυτό.

Ο Τράμπ γράφει τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ στο βιβλίο του με τίτλο «Η Αμερική που μας αξίζει» (the American we desserve), ιδιαίτερα εν όψει του τι πραγματικά έγινε σε αυτην την χώρα πέριπου ενάμιση χρόνο αργότερα:

“Είμαι πραγματικά πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε στο είδος κινδύνου των τρομοκρατικών επιθέσεων που θα κάνουν τη βομβιστική επίθεση του World Trade Center (του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Γιόρκης) να μοιάζει σαν πυροτεχνήματα με τα οποία παίζουν τα παιδιά,” γράφει ο Τράμπ στο βιβλίο του τον Ιούνιο του 2000 με τίτλο «Η Αμερική που μας αξίζει» (the American we desserve)…Δεν υπάρχει κανένας εχέφρων εκεί έξω αναλυτής που να απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο, και πολλοί από αυτούς, όπως εγώ, δεν αναρωτιούνται εάν, αλλά ΠΌΤΕ θα συμβεί.”

Υποδεικνύει ΜΑΛΙΣΤΑ ότι ενδεχομένως να παίξει ρόλο σε αυτό ο αρχι-τρομοκράτης…Οσάμα Μπιν Λάντεν. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Συνεχίζει ο Τράμπ:

«Μια μέρα μας λένε ότι μια σκοτεινή φιγούρα χωρίς σταθερή διεύθυνση που ονομάζεται Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ο υπ’αριθμον δημόσιος εχθρός και ότι τα μαχητικά τζετ πάνε να ερημώσουν το στρατόπεδό του στο Αφγανιστάν,” γράφει ο Τράμπ. “Υποχωρεί κάτω από κάποιο βράχο, και μερικούς κύκλους ειδήσεων των ΜΜΕ αργότερα και μετά μεταβαίνουμε σε έναν νέο εχθρό και μια νέα κρίση.

Ερώτησις κύριες και κύριοι: ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛ’ΑΥΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ???!!! ΕΕΕ???!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!…

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ απο το κανάλι Zachary K Hubbard:

https://www.youtube.com/watch?v=lfygaw4jJeA

Αν θυμάστε, ήταν βόμβες…ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, που είχαν τοποθετηθεί εντός των εγκαταστάσεων των Λευκών Πύργων στη Νέα Γιόρκη, που πυροδότησαν το «χτύπημα» της 11ης Σεπτ. του 2001. Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ της 11ης Σεπτ. 2001: ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ…«ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ»!!!» και θα καταλάβετε. Αλλά ήταν και ο κ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που είπε στις 11 Σεπτ. του 2001 «Νομίζω ότι εξεράγησαν βόμβες στα κτίρια» (πατήστε εδώ). Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο, λόγω του ότι αυτές τις απόψεις ΔΕΝ τις πρεσβεύει πλέον ο Τράμπ γιατί είχε δημοσιευθεί πριν μήνες μια έκθεσις για την 11η Σεπτ. απο την αμερικάνικη κυβέρνηση που λέει ότι ήταν οι…ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ που το έκαναν το χτύπημα και σε….ΑΥΤΗΝ, σε ένα…ΨΕΜΑ, έχει αφοσιωθεί πλέον ο Τράμπ μαζί με τον άρχι-συνωμοσιολόγο απο το Τέξας, τον κ…ΑΛΕΧ ΤΖΌΟΥΝΣ, ο οποίος μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΔΕΝ είναι αυτός που λέει ότι είναι–είναι κάποιος ΑΛΛΟΣ (πράκτορας δηλ.)

ΑΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΌΟΥΝΣ???

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο κ Τράμπ είναι προσωπικός ΦΙΛΟΣ του κ Larry Silverstein, του πρώην…ΠΡΩΗΝ ιδιοκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου που ήταν και αυτός…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Ο δισεκατομμυριούχος που κατέχει την μεγάλη ετειρία Estée Lauder Cosmetics (των μακιγιάζ), ο κ. Ronald Lauder, ήταν επίσης ένας βασικός παράγοντας στην διάπραξη της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001. Ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Περι Ιδιωτικοποιήσεως του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου (ΠΕΚ) της Νέας Γιόρκης επι της κυβερνήσης του πρώην κεβερνήτου της Νέας Υόρκης Τζορτζ Πατάκι, ιδιαίτερα όταν συνέβηκε η Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001. Αυτός είναι το βασικό άτομο που ήταν ΛΟΜΠΊΣΤΑΣ (ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΉΣ) για την ιδιωτικοποίηση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη (ΠΕΚ), αλλά έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο για την επιτυχή ιδιωτικοποίηση της Πολεμικής Αεροπορικής Βάσεως Stewart στις ΗΠΑ. Και όλως περιέργως, οι διαδρομές πτήσεων των πτήσεων 175 και 11 συνέκλιναν ακριβώς πάνω αυτό το αεροδρόμιο κατ᾽ εκείνην την ημέραν την τραγικήν (11/9/2001).

Σαν αποτέλεσμα των ιδιοτικοποίησις του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου, πουλήθηκε αμέσως μετά το ΠΕΚ στον μεγιστάνα Εβραίο Larry Silverstein μόλις λίγους μήνες ΠΡΙΝ την 11η Σεπτ. 2001. Ο κ. Silverstein, μαζί με την αγορά των τριών τεράστιων κτιρίων του ΠΕΚ (Κτίριον 1, 2 και 7), όλως περιέργως έβγαλε και ένα τεράστιο ΑΣΦΑΛΗΣΤΉΙΟΝ ύψους ενος εκατ. δολαρίων για αυτό. Και μήνες μετά εκείνη την τραγική ημέρα, ο Silverstein αποζιμιώθηκε σε κάποιο δικαστήριο στην Νέα Γιόρκη με 5 δις. δολάρια!

Επίσης, σε μια συνέντευξη τύπου μήνες μετά τις επιθέσεις κατα της Νέας Γιόρκης και Αμερικής, ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ο ίδιος ο Silverstein ότι είχε δώσει το πράσινο φως εκείνη την ημέρα σε κάποιο συνεργείο κατεδάφισης που βρισκόταν ήδη εκεί επι τόπου, να «ρίξει» (δηλ. κατεδαφίσει, “pull” στα Αγλγικά) το κτίριο 7. Αλλά υπάρχει μια απίστευτη ΑΝΤΊΦΑΣΗ επ᾽αυτού ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Silverstein για το κρίτριο 7 και όλα όσα είχαν λεχθεί στη επίσημη επιτροπή της Αμερικάνικης κυβερνήσεως περι Ενδεκάτης Σεπτ. Η επιτροπή Περι Ενδεκάτης Σεπτ. απεφάσισε ότι το κτίριο 7 του ΠΕΚ είχε πέσει λόγω κάτι ερειπίων απο τα άλλα κτίρια που καιγόνταν που είχαν πέσει απάνω στο κτίριο 7 –κάτι το οποίο είναι εντελώς ΑΠΊΘΑΝΟ βέβαια.

Ο SILVERSTEIN ΛΈΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΝ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΙ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ 7, ΕΝΏ Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚ. ΣΕΠΤ. ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΚΆΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΩ!!!

Δείτε πιο κάτω την σχετική δήλωση του κ. Silverstein όταν παραδέχτηκε ο ίδιος σε με συνέντευξη τύπου «to pull» (να κατεδαφιστεί δηλ.) το κτίριο 7!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Pcw-kxTVg1o

Και αν νομίζετε πως ολ’αυτά είναι “παραμύθια” θα σας παρακαλέσω τότε να διαβάστε το ακόλουθο…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΆΝΤ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ…ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ…!!!….

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα να καταλάβετε τι εννοω….

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

Διαβάστε επίσης!….

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr