Home Greek News Τα αντισυνταγματικά πωλητήρια της Ελλάδος και η συνεχιζόμενη αδράνεια όλων μας

Τα αντισυνταγματικά πωλητήρια της Ελλάδος και η συνεχιζόμενη αδράνεια όλων μας

by _
0 comment 130 views

Μετά την εκλογική νίκη του Ν. Τραμπ στις ΗΠΑ και τον νέο άνεμο που άρχισε να πνέει εκεί αλλά και παντού, γράφονται και λέγονται πάρα πολλά. Αγανακτώ όμως ν’ ακούω και να διαβάζω για “νέες προσδέσεις” και “άνευ όρων”. Μήπως αυτοί που επεδίωκαν τη γερμανική ομπρέλα προστασίας που πάνω έγραφε “Πάρτα Όλα”, τώρα επιδιώκουν την ομπρέλα των ΗΠΑ με ένα αντίστοιχο “Πάρτα Όλα”;…

Μήπως τα τρωκτικά της Ελλάδος “μυρίζονται” ότι με το νέο ισχυρό άνεμο, το γερμανικό πλοίο θ’ αρχίσει να μπατέρνει και θέλουν να μεταπηδήσουν σε άλλο ασφαλέστερο, γρήγορα και “άνευ όρων”; Λέω μήπως; Και την απάντηση θα τη δίνει το πώς θα τίθεται το θέμα. Με δουλικό σκύψιμο ή με όρθωση εθνικού “αναστήματος” που απαιτεί σεβασμό, αλλά και ικανοποίηση εθνικών αιτημάτων;

Έχει εμφανιστεί ένα θέμα ζωής ή θανάτου μας με την Τουρκία. Ναι, ένα αντίστροφο 1821. Και πουθενά δεν διάβασα ή άκουσα κάποιον να πει: “Θα βάλουμε το θέμα στο τραπέζι των μεγάλων και αυτοί που θα μας προσφέρουν εγγυημένη προστασία και άμεση παροχή σύγχρονων αμυντικών συστημάτων με καλούς όρους και περίοδο χάριτος, με αυτούς θα δώσουμε χέρια φιλίας και συνεργασίας”. Είμαστε στο ΝΑΤΟ ή είμαστε ευρωπαϊκό έδαφος θα πουν μερικοί. Αστείες και επικίνδυνες αιτιάσεις.

Πρόσεχε Έλληνα, (κι εγώ το ίδιο ως Έλληνίδα), μας ζώνουν κίνδυνοι από παντού που μπορεί να φουντώσουν όλοι μαζί. Μπορεί να έπαψες να αγαπάς την πατρίδα σου, όμως έπαψες να αγαπάς και τα παιδιά σου, την οικογένειά σου, την ίδια σου τη ζωή; Πώς σκέφτεσαι να τα προστατέψεις; Με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή με την ψήφο σου σε άπαντες τους δωσίλογους, χωρίς να εξαιρείται κανείς;
Αν κάποιο κόμμα είχε τσίπα θα είχε εγκαταλείψει τη Βουλή όταν έφτασαν για συζήτηση, όχι ψήφιση αλλά συζήτηση, τα πρώτα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ της Ελλάδος, καταγγέλλοντας στο λαό το αντισυνταγματικό πραξικόπημα πώλησης της Ελλάδος και των κατοίκων της μαζί. Και με την αποχώρησή τους ασφαλώς η Βουλή θα διαλυόταν.
Μόνον τότε δε θα ήταν δωσίλογο το κάθε κόμμα.

Για παράδειγμα, όταν μπήκαν στην Ελλάδα οι Γερμανοί, αν λειτουργούσε η Βουλή και τα κόμματα έμεναν εκεί, λέγοντας: “μένουμε εδώ στη Βουλή, αλλά δε θα ψηφίζουμε τα νομοσχέδια που θα μας φέρνει η δωσίλογη κυβέρνηση”, τότε δε θα ήσαν και αυτά αυτομάτως δωσίλογα; Το ίδιο συμβαίνει και με την τωρινή κατοχή της χώρας.

Πρόσεχε τουλάχιστον από εδώ και πέρα Έλληνα, γιατί οι πάσης φύσεως δωσίλογοι μια ισχυρή ομπρέλα προστασίας για τους ίδιους αναζητάνε πάντα και ας πουλιέται και ας καίγεται όλη η Ελλάδα και συ μαζί. Κάνε κάτι πριν αφανίσουν και σένα και τα παιδιά σου, που ίσως τα στείλουν ως πρόβατα επί σφαγήν, χωρίς επαρκή εκπαίδευση, χωρίς σύγχρονα όπλα, ξυπόλητα (ούτε άρβυλα δεν θα έχουν αν κηρύξουν γενική επιστράτευση!) προς το βέβαιο θάνατο, αλλά και τη συνεπαγόμενη ήττα.

Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε όλοι μαζί τρόπους αποτελεσματικής δράσης για να κάνουμε και πάλι την Ελλάδα ελεύθερη και ευημερούσα. Το διεθνές τοπίο είναι πολύ ρευστό και οι παγκοσμιοποιητές παραζαλισμένοι από την ήττα τους. Αν, όταν “άγγελος Κυρίου” ταράζει τα νερά της Οικουμένης, εμείς δεν αδράξουμε την ευκαιρία να “ιαθούμε”, πότε θα το κάνουμε; Μάλλον ποτέ!

Όμως δεν το πιστεύω ότι γίναμε τόσο απόλυτα αυτοκαταστροφικοί. Πιστεύω ότι θ’ ανοίξουμε πανιά, ώστε το καραβάκι “ Ελλάδα” να συνεχίσει απρόσκοπτα, παρά τις φουρτούνες, το αιώνιο ταξίδι του προς το ΦΩΣ.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Πηγή…

https://kostasxan.blogspot.gr/2017/01/blog-post_362.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr