Home Greek News ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η Γερμανία… κήρυξε τον ΠΟΛΕΜΟ στον Ντόναλντ Τραμπ!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η Γερμανία… κήρυξε τον ΠΟΛΕΜΟ στον Ντόναλντ Τραμπ!!

by _
0 comment 122 views

ΣΤΗ… ΜΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Με την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ο «παλαιός κόσμος του 20ου αιώνα τελείωσε μια για πάντα», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, σημειώνοντας ότι ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για μια περίοδο αβεβαιότητας.

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Bild, δύο μέρες μετά την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας, από τους πλέον σφοδρούς επικριτές του Τραμπ, υπογραμμίζει: «Ποιες αντιλήψεις της (παγκόσμιας) τάξης θα επικρατήσουν τον 21ο αιώνα, πώς θα μοιάζει ο κόσμος του αύριο, τίποτε δεν ακόμη καθοριστεί, όλα είναι εντελώς ανοιχτά».

Σύμφωνα με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί να εισέλθει σε μια «ταραγμένη περίοδο». Όπως πάντα σε κάθε πολιτική μετάβαση «υπάρχουν αβεβαιότητες», τόνισε. «Αλλά σε αυτή την περίοδο μιας νέας παγκόσμιας αταξίας, πρόκειται για πολλά περισσότερα. Είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται», συμπλήρωσε.

Ο Σταϊνμάιερ που αναμένεται να εκλεγεί στα μέσα Φεβρουαρίου πρόεδρος της Γερμανίας δήλωσε ότι θα επιδιώξει διάλογο με την ομάδα του Αμερικανού προέδρου για να παρουσιάσει «την θέση μας, τις αξίες και τα συμφέροντα μας». Εξέφρασε την βεβαιότητα του να βρει «συνομιλητές στην Ουάσιγκτον που γνωρίζουν ότι οι μεγάλες χώρες χρειάζονται και αυτές συμμάχους».
hellasforce.com

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η Γερμανία… κήρυξε τον ΠΟΛΕΜΟ στον Ντόναλντ Τραμπ!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr