Home Greek News Η επίθεση του Τραμπ στο καρτέλ της Big Pharma*, προκάλεσε στη φαρμακοβιομηχανία ζημιά 25 δις δολαρίων μέσα σε 20 λεπτά!!

Η επίθεση του Τραμπ στο καρτέλ της Big Pharma*, προκάλεσε στη φαρμακοβιομηχανία ζημιά 25 δις δολαρίων μέσα σε 20 λεπτά!!

by _
0 comment 116 views

Τα δικά μας σχόλια: Ο Τράμπ τα έχει βάλει ΔΗΘΕΝ με την κάθε εν Αμερική ισχυρά βιομηχανία. ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ. Ειναι κι αυτός με το…ΣΥΣΤΗΜΑ…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Θα μπορούσε να είχε πλουτίσει αλλιώς?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! Λέει επίσης ο Τράμπ ότι θα «αλλάξει» την πανίσχυρη Νομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ (ΝΑΤ εφεξής)–που μόνο «των ΗΠΑ» ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Αλήθεια ρε παιδια?? Ενώ, στην πραγματικότητα, ο ίδιος έχει λάβει πακέτα διασώσεως απο…ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!!  Μπορει να έχει προκληθεί μια προσωρινή «απώλεια» κέρδους στις φαρμακευτικές εταιρείες -σιγά μην πιστεύω αυτά που μας λένε τα ΜΜΕ που ειναι σε ΠΛΑΚΑΚΙΑ με αυτές!- αλλά όλ’αυτα συμβαδίζουμε με αυτήν την ΑΠΑΤΗΛΗ εικόνα του πώς ο κ Τράμπ «τα έχει βάλει» με το σύστημα κι ότι «θα ξανακάνει μεγάλη την Αμερική» ενω, στην πραγματικότητα, επωφελείται του συστήματος αυτού…Ο ΙΔΙΟΣ…!!!…

____________

Σημείωση της μεταφράστριας: έχοντας ακόμη νωπές τις λέξεις που συνέθεσαν τον λόγο του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και δίνοντας βάση στα ψιλά αλλά καθόλου ασήμαντα γράμματα που σε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν επισημάνθηκαν, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι κάτι καλύτερο μπορεί να ξημερώνει για την ανθρωπότητα. Επίσης θα σας προέτρεπα να μελετήσετε τις διατάξεις του νόμου N.E.S.A.R.A. …

*Big Pharma δεν είναι μια συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία, αλλά έτσι αποκαλείται το σύνολο των κυρίαρχων πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.

Γίνεται όλο και πιο σαφές γιατί οι εταιρίες ιδιοκτησίας της Big Pharma και οι εγκληματίες τους, ήθελαν τόσο διακαώς να εκλεγεί πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι, ένας «παίχτης» για τις χημικές τους ουσίες και ο εκλεγείς Πρόεδρος Τραμπ είναι ακριβώς το αντίθετο. Κατά την πρόσφατη ιστορία, δεν έχει υπάρξει ούτε ένας πρόεδρος εκτός από τον Τραμπ που να έχει εναντιωθεί στις κυρίαρχες φαρμακοβιομηχανίες και ναι, είναι ακριβώς αυτό που έχει πράξει.

Μιλώντας απλά, εναντίον της Big Pharma, ο πρόεδρος Τραμπ άλλαξε εντελώς την τάση. Πρόσφατα, μετά από μία συνέντευξη που έδωσε στη Washington Post κατά τη διάρκεια της οποίας επέκρινε την Big Pharma, αυτή έχασε σε μόλις είκοσι λεπτά σχεδόν 25 δις δολάρια. Εάν ο Τραμπ υιοθετήσει αυτή τη στάση του, η αυτοκρατορία αυτή μπορεί να καταρρεύσει. Λαμβάνοντας δε υπ’όψη το πόσο μισεί ο Τραμπ την Big Pharma, αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Σε μια συνέντευξη τύπου ο εκλεγείς πρόεδρος Τραμπ είχε δηλώσει: «Ο κλάδος της φαρμακοβιομηχανίας μας είναι καταστροφικός. Ένα σκορποχώρι. Σε μεγάλο βαθμό προμηθευόμαστε τα φάρμακά μας αλλά δεν τα παράγουμε. Κάτι άλλο που πρέπει να κάνουμε είναι, να δημιουργήσουμε νέες διαδικασίες υποβολής προσφορών για τις φαρμακοβιομηχανίες, διότι έχει παραγίνει το κακό με τις «ανθρωποκτονίες». Η Pharma διαθέτει πολλά λόμπυ, πολλούς λομπίστες και μεγάλη ισχύ.»

Ο Τραμπ επίσης εξήγησε ότι «υπάρχει πολύ μικρή προσφορά όσον αφορά στα φάρμακα. Είμαστε οι μεγαλύτεροι αγοραστές φαρμάκων στον κόσμο αλλά δεν κάνουμε τις σωστές προσφορές.Θα ξεκινήσουμε τις προσφορές και εν ευθέτω χρόνω θα εξοικονομήσουμε πολλά χρήματα.» Όσοι είστε πεπεισμένοι πως ο Τραμπ θα καταστρέψει τις ΗΠΑ όπως τις γνωρίζουμε, αναλογιστείτε πως θα μπορούσε να στραγγαλίσει την Big Pharma και αναθεωρείστε την άποψή σας. Έχει σίγουρα τα ελαττώματά του, αλλά κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως υπήρξε ο μόνος πολιτικός που έκανε κατά μέτωπο επίθεση στην κυρίαρχη φαρμακευτική βιομηχανία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει την Αμερική και πάλι μεγάλη κι ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι, να την κάνει σημαντικά υγιέστερη. Εξαϋλώνοντας τα αισχρά κέρδη της Big Pharma, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα ώστε να προκαλέσει βλάβη στις οπιοειδείς και ναρκωτικές εξαρτήσεις που προκαλούν προβλήματα σε όλες τις ΗΠΑ παρ’ όλο που αυτό δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας σήμερα είναι η προφανής έλλειψη ανησυχίας για τη σωματική και ψυχική υγεία. Είναι ένα πρόβλημα που κρύβουμε κάτω από το χαλί, προσποιούμενοι πως δεν είναι κάτι σημαντικό ή ακόμα πως πρόκειται μόνο για μία προσωπική υπόθεση.

Αν εμείς οι ίδιοι επιθυμούμε να ευημερήσει η χώρα μας, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά τους λόγους για τους οποίους υφίστανται αυτά τα ζητήματα. Ενώ υπάρχει ένα μερίδιο προσωπικής ευθύνης, η έλλειψη διαφάνειας όσον αφορά στα φαρμακευτικά προϊόντα, είναι που οδηγεί πολλούς ανθρώπους να εθίζονται σε αυτά χωρίς ποτέ να συνειδητοποιούν πως μια τέτοια μοίρα αποτελεί πάντα δική μας επιλογή.

Κι ενώ ο Τραμπ θα ηγείται της μάχης ενάντια στη Big Pharma, εμείς ως πολίτες θα πρέπει καθημερινά να είμαστε σίγουροι ότι πράττουμε αυτό που πρέπει από τη μεριά μας. Τώρα πλέον που η διαφθορά μέσα στην κυρίαρχη φαρμακοβιομηχανία επιτέλους κοινοποιείται στα ΜΜΕ χάρις στα σχόλια του εκλεγέντος προέδρου, είναι ευκολότερο να εκθέσει κανείς στο κοινό, τους κινδύνους που πηγάζουν από την ανεξέλεγκτη πώληση φαρμάκων που προκαλούν εθισμό στους ανυποψίαστους αμερικάνους.
Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης. Τι περιμένουμε;

Πηγή:

Πηγή: Μετάφραση – Μάρη Λιώκη ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/01/epithesh-tramp-se-varmakobiomhxanies.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr