Home Greek News Στρογγυλή ή…ΕΠΙΠΕΔΗ η γη;; Τερματίστε ΑΠΟΨΕ την αντιπαράθεση στον…ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ!!!

Στρογγυλή ή…ΕΠΙΠΕΔΗ η γη;; Τερματίστε ΑΠΟΨΕ την αντιπαράθεση στον…ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ!!!

by _
0 comment 200 views

Τα μου σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΔΕΙΤΕ την απόψινη εκπομπή του ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ όπου θα μιλήσω κι εγώ την μεγάλη διένεξη που είναι σε εξέλιξη χρόνια για το εάν η γη είναι στρογγυλή ή…ΕΠΙΠΕΔΗ..!!!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/626972060842186/

-του Βασίλη Μπαντίδη, Δημοσιογράφος απο το Astra TV

Σημειωτέον: Αν δεν μπορείτε να πιάσετε το κανάλι Astra TV, απλά μεταβείτε στην κεντρική της ιστοσελίδα του καναλιού στο τμήμα όπου λέει “Live Streaming” και ΕΚΕΙ θα μπορέσετε να την δείτε την εκπομπή!

http://www.astratv.gr/live-streaming/

Διαβάστε τωρα την ανακοίνωση της εκπομπής!…

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ASTRATV.GR ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ..”ΔΡΟΜΟΥΣ” ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ..ΣΧΕΔΙΟ …”ΠΟΠΑΥ”;ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ;;;ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΤΟΥ ΥΜΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ!ΠΟΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ;ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ;ΟΜΙΛΗΤΕΣ:ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ , ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ , JOHN KOUNTOURIS ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ “GREEK NEWS ON DEMAND” ΚΑΙ Saman Lycan Αρχισυντάκτης Invisible Lycans!

Διαβάστε επίσης!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η NASA αποκαλύπτει πως η γη είναι μη-περιστρεφόμενη καθώς και…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr