Home Greek News Ξεκινάει αμέσως με την υπογραφή των εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ “εκτελεστικών διαταγμάτων” ο πρόεδρος Τράμπ!

Ξεκινάει αμέσως με την υπογραφή των εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ “εκτελεστικών διαταγμάτων” ο πρόεδρος Τράμπ!

by _
0 comment 148 views

Με το που ωρκίσθη σήμερον ο Τράμπ ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ήρχισε αμέσως τας παρανομίας και τας προδοσίας του εις βάρος της Αμερικανικής κυβερνήσεως, και του Αμερικανικού λαού εν γένει, υπογράφων τα εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ -καθώς και ύπουλα- “εκτελεστικά διατάγματα”…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.24, 20 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Στις πρώτες ώρες του ως πρόεδρος την Παρασκευή, ο Ντόναλντ J. Τραμπ διέταξε στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να «ελαφρύνουν το βάρος» του Obamacare —αυτού του κατάπτυστου νομοθετήματος που αφορά την επιβολή σε κάθε πολίτη ενος σχέδιοy φροντίδας υγείας που πέρασε πριν μερικά χρόνια το Κογρέσου εις βάρος της υγείας των Αμερικανών πολιτών, κτλ– ενώ ο επικεφαλής του επιτελείου του κατηύθυνε ένα άμεσο κανονιστικό πάγωμα.

ΌΜΩΣ…

Στο άρθρο Ι κεφάλαιο I του Συντάγματος, είναι σαφές ότι όλες οι νομοθετικές εξουσίες βρίσκονται υπο την αρμοδιότητα του Κογκρέσου. Η εκτελεστική εξουσία έχει την ευθύνη για την εκτέλεση των νόμων που ψηφίζονται από το Κογκρέσο. Οποιοδήποτε εκτελεστικό διάταγμα ουδόλως αποτελεί νομοθεσία, είναι μια εντολή που εκδίδει αυθαιρέτως ο Πρόεδρος για την επιβολή νόμων που ψηφίζονται από το Κογκρέσο. Ενώ τα εκτελεστικά διατάγματα δεν αναφέρονται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχει καταστεί -αν και παρανόμως- προηγούμενον εις τον κάθε Πρόεδρο για την έκδοση εκτελεστικών διαταγμάτων που ο ίδιος κρίνει ότι είναι απαραίτητο και πρέπον.

Είναι συνταγματικά αυτά τα λεγομένα «εκτελεστικά διατάγματα» που υπογράφει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ;;;

Απάντησις: Ασφαλώς και…ΟΧΙ. Εμ…λησμονούμε τόσο ανευθύνως το γεγονός ότι υπάρχει κάτι που λέγεται…Η ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ!

Ο Πρόεδρος είναι ο ανώτατος λειτουργός της εκτελεστικής εξουσίας της κυβέρνησης και έχει την εξουσία να εφαρμόσει τις πολιτικές και τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί σ ‘αυτόν από το Σύνταγμα. Οι πολιτικές και οι διαδικασίες που ψηφίζονται από το Κογκρέσο λέγονται “νόμοι” και επιδράνε στον κάθε πολίτη. Το “Εκτελεστικό Διάταγμα” αφορά, στην πραγματικότητα, μια πολιτική ή διαδικασία, που εκδίδει ο Πρόεδρος, που είναι ένας κανονισμός που ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους της εκτελεστικής εξουσίας της κυβέρνησης…ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Κάθε εκτελεστικό διάταγμα που έχει οποιαδήποτε επίδραση σε άτομα που δεν είναι κρατικοί υπάλληλοι αποτελεί παραβίαση του άρθρου Ι κεφ. Ι του Συντάγματος των ΗΠΑ. Κάθε φορά που ένας Πρόεδρος εκδίδει οποιοδήποτε εκτελεστικό διάταγμα που να επεκτείνεται σε όλο το λαό, το Κογκρέσο έχει την ευθύνη απέναντι στο λαό να ασκήσει βέτο αυτό. Όταν ένας Πρόεδρος εκδίδει ένα αντισυνταγματικό εκτελεστικό διάταγμα και το Κογκρέσο επιτρέπει το διάταγμα να ισχύει, αυτοί παραβιάζουν τον όρκο τους για τη διατήρηση, την προστασία και την υπεράσπιση του Συντάγματος.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι με την υπογραφή, απο πλευράς του εκάστοτε Αμερικανού προέδρου, τόσων πολλών απο αυτά τα εκτελεστικά διατάγματα απο την εποχή του Λίνκον μέχρι σήμερον, έχει γίνει μια σταδιακή υπονόμευσις των συνταγματικών δικαιωμάτων των Αμερικανών πολιτών που συνοδεύεται επίσης απο την σταδιακή…ΠΑΡΑΚΜΗ της κοινωνίας μας, σε όλους τους τομείς, και γι’αυτό έχουμε καταλήξει εδώ που έχουμε καταλήξεις: ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟΝ, ΔΗΛ., ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ…ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΈΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΏΣ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΕΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….ΔΙΚΤΑΤΩΡ–ΠΟΥ ΌΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ…!!! ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ “Obamacare” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΡΟΠΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!! ΤΙ…ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΡΓΟΝ ΤΑΚΤΙΚΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ???  ΠΟΝΤΆΡΕΤΈ ΤΟ!!!…

Όλα αυτά ξεκίνησε την εποχή που μετετράπη η μορφή διακυβερνήσεως αυτής της χώρας εις μιαν ανώνυμην εταιρείαν των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκ της κορώνας του Λονδίνου! Διαβάστε το άρθρον μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το βίντεο ιδιαιτέρως εσείς που νομίζετε ακόμη πως ο Τράμπ «θα τα βάλει με το συστημα», το ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που o ίδιος, εδώ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!

https://www.facebook.com/FoxNews/videos/10155023274891336/

 

Διαβάστε επίσης!…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr