Home Greek News CNN: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων της Αταξίας του Ντόναλντ Τράμπ. Αναλύουν οι Κουντούρης και Μπαντίδης!

CNN: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων της Αταξίας του Ντόναλντ Τράμπ. Αναλύουν οι Κουντούρης και Μπαντίδης!

by _
0 comment 165 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.5ιμπ, 18 Ιαν. 2017

Ένα καλόν συνώνυμον της λέξεως «αταξία» θα μπορούσε να είναι…«ΧΑΟΣ» -μιας και μιλάμε εδώ για την Νέα Τάξιν Πραγμάτων- μην ξεχνάμε το επίσημον ρητόν της:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚ ΤΟΥ…ΧΑΟΥΣ!

Το «κόσμος» θα ειπεί, εν προκειμένω, «τάξις»,…η τάξις εκ του χάους. Ομιλούμε δια τον τρόπον λειτουργίας των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι), το μεγάλον παιχνίδιον αυτών που χρησιμοποιούν ίνα περνάνε τα σχέδιά τους τα εντελώς ύπουλα, που απαιτεί συνήθως δύο είδη παιχτών: όπως, ένας Ρεπουμπλικάνος και ένας Δημοκράτης…ένας συντηρητικός και ένας φιλελεύθερος, ένας…ΤΡΑΜΠ και μία…ΧΙΛΑΡΙ. Τώρα…πάει..έφυγε η Χϊλαρι–έπαιξε το…ΡΟΛΑΚΙ ΤΗΣ, και τούτο μάλιστα…ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΏΣ.  Τώρα όμως, έχομεν μιαν καινούριαν εν εξελίξει αντιπαράθεσιν γινομένην μεταξύ Τράμπ και…CIA!

Τι θα γίνει τελικά με τον Τραμπ;;; Θα τον δολοφονήσουν ή μήπως όλα αυτά παίζονται εις βάρος μας;;; Είναι πράκτορας τελικά της νέας τάξης πραγμάτων ο Τραμπ;;;

Κύριες και κύριοι πείτε μου…ΠΩΣ μπορεί το αμερικανικό κατεστημένο να είναι εναντίον της Ρωσίας και Πούτιν ενώ, στην πραγματικότητα είναι κι ο κ Πουτιν…ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ???!!! Ναιιιιιι…το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ. Δεν έχετε δει το βιβλίο «Società a responsabilità illimitata, vol. 1: La scoperta delle Ur-Lodges»  που εμπλέκει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ εις το τεραστίον παγκοσμίον δίκτυον της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ! ΟΛΟΙ υπερ μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων είναι, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας «μεγάλου ορθόδοξου ηγέτου» ΠΟΥΙΝ!

Άρα, λοιπόν, κι αυτός ο «δεύτερος ψυχρός πόλεμος» που είναι εν εξελίξει μεταξύ Δύσεως και Ρωσίας, που έχει εμπλέξει πλέον και τον νεο-εκλεγμένον πρόεδρον των ΗΠΑ Τράμπ, δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα μεγάλο…ΘΕΑΜΑ χρησιμοποιούμενον δια τον αποπροσανατολισμόν της κοινής γνώμης απο τα…ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που εξελίσσονται, ουχί επι του πολιτικού προσκηνίου του παγκοσμίου, αλλά…ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΗΝΙΩΝ! Ήτοι, όλοι μα…ΟΛΟΙ είναι με την Ν.Τ.Π.  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΝ!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του CNN ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟΝ «Trump’s new world disorder», ΔΗΛ.,«Η Νέα Τάξις Πραγμάτων της Αταξίας του Ντόναλντ Τράμπ.» ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ….ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΑΜΤΩΝ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΔΙΕΝΕΞΙΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ CIA, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ…ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΝΤΩΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, κ ΡΌΙ ΚΌΝ (Roy Cohn), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΤΗΝ…CIA!!!  Ο ΜΕ-ΝΤΟ-ΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Αλλά αυτά που λέγονται για τις «καλές σχέσεις» Τράμπ και Πούτιν δεν βγάζουν νόημα γιατί, απο τη μια, Ο Τράμπ μιλάει «ωραία» για τη Ρωσία και τον Πούτιν, ενώ απο την άλλη, ο επιτελάρχης του Τράμπ, “Reince” Priebus, λέει ότι, όντως, ήταν η Ρωσία που ξεκίνησε τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εναντιον της Αμερικής χακάροντας τις αμερικανικές εκλογές! (πατήστε εδώ)  ΕΕΕ???!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ???!!!

Επίσης, είδατε το τούιτ του Τράμπ όπου λέει τα εξής εν σχέσει με την…ΡΩΣΙΑΝ??? Λέγει τα ακόλουθα φρικτά:

Οι ΗΠΑ θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να ενισχύσουν και να επεκτείνουν τις πυρηνικές δυνατότητές τους έως ότου ο κόσμος έλθει στα συγκαλά του όσον αφορά διάδοση πυρηνικών όπλων.

Τα είπε αυτά ο Τράμπ λίγες μόνο ώρες μετά την δήλωσιν του Πούτιν αναφορικώς προς το ίδιο θέμα! Είπε δηλ. ότι η Ρωσία πρέπει να ενισχύσει τις δικές της ικανότητες διαδόσεως πυρηνικών όπλων!!! Αυτό ώθησε τις ανησυχίες σχετικώς προς μιαν αναζωπυρωμένην κούρσαν πυρηνικών εξοπλισμών μεταξύ των δύο χωρών αυτών!!!

Και εν συνεχεία τι έγινε παρακαλώ??? ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ…ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Δείτε τώρα την εκπμπή μας επι του θέματος αυτού και θα καταλάβετε τι εννοώ εδώ για τον Τράμπ!…

https://www.youtube.com/watch?v=tFEO5PimtCU&feature=youtu.be

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr