Home Greek News Ρε τι Μ*Λ*Κ**Σ ειν’αυτές που μας δείχνει η NASA;;;!!! Δείτε πως «άλλαξε» το μέγεθος των ηπείρων απο το ‘012 έως το ‘013!!!

Ρε τι Μ*Λ*Κ**Σ ειν’αυτές που μας δείχνει η NASA;;;!!! Δείτε πως «άλλαξε» το μέγεθος των ηπείρων απο το ‘012 έως το ‘013!!!

by _
0 comment 155 views

Να

Αφανιστούν οι

Σατανάδες

ΑΜΕΣΑ….

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Διά να πιάση τα έσχατα της γης, ώστε οι κακούργοι να εκτιναχθώσιν απ’ αυτής;» για ΌΛΗ την αλήθεια για την ΝΑΣΑ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.00, 17 Ιαν. 2017

Αν πιστεύετε αυτά που μας λέει διαχρονικά η NASA, ίσως το ακόλουθο βίντεο θα σας δώσει το κίνητρο να…ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ όπως τα έχουμε μάθει απο ανθρώπους που έχουν πάρει εντολή να μας απατήσουν ΟΛΟΥΣ…

Δείτε ΌΛΟ τα παρακάτω ντοκυμαντέρ που είναι γεμάτες αναφορές καθώς και αποδείξεις ότι το καθετί που μας έχουν πει διαχρονικά οι αστροναύτες και επιστήμονες της NASA σχετικά είτε με την «προσεδάφιση» είτε με την «σφαιρική» μορφή της γής πρόκειται, κλτ., πρόκειται για ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ!!!

Δείτε πρώτα την παρακάτω εικόνα όπου βλέπουμε την γην το 2012 και το 2013. Σημειώστε την…ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ…ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…!!!…

Το ξέρατε ότι στη NASA υπάρχει ένας…ΕΒΡΑΙΟΣ ονόματο ROBERT Simon (Ρόμπερτ Σάιμον) που είναι υπεύθυνος για την κάθε εκεί έξω εικόνα αυτής της γαλάζιας «μαρμάρινης μορφής» γην,  ο οποίος μετέρχεται απο υπολογιστή εικόνες των δορυφόρων (CGI, computer-generated imagery) στη δουλειά του???!!!

Δηλ., αυτές τις εικόνες της «γής» που βλέπουμε στους χάρτες της Google είναι όλες…ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΕΙΚΟΝΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ. ΔΗΛ., ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ…ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Δείτε τώρα το ντοκυμαντέρ!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=pUbh7u33A94

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr